35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia nie odpuszczaj. Na rezonans idz i naciskaj lekarza na biopsje. Mozesz mi wierzyc to nie boli, jest tylko taki glupie uczucie jakbys miala w piers steropian. Miala to wiem i tez sie strachu najadlam,tez bylam pod kontrola a to byl wlokniak i spoko - wchlonal sie gdy zaszlam w ciaze - mozna go tez wyluskac. U mine nastapilo biologiczne oczyszczanie terenu. Badaj sie palpacyjnie i nie odpuszczaj!!!!!
megan8, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Iwka oszczędzaj się ile wlezie PL nie ucieknie
Andzia naciskaj lekarza na biopsję
AnnaMaria trzymaj się cieplutko
Gosia trzeba wierzyć do końcaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2013, 15:15
megan8, Bursztyn, gosia7122, anna maria, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No widzisz
Na każdego przyjdzie pora
Bursztyn wrote:Dzien dobry Laseczki
Pochmurny, troche duszny dzien, niedlugo ide na igly,nic sie nie dzieje, no moze oprocz tego, ze moja nabyta kuzynka (njablizsza kuzynka mojego meza z Mediolanu) miesiac temu wyprowadzila sie do swojego chlopaka ktorego spotkala w marcu (znali sie chyba z podstawowki ale potem kontakt sie urwal na 30 lat) wychodzi w sierpniu za maz i jest w ciazy, ma 39 latwszyscy sa w szoku bo polozyli na niej krzyzyk twierdzac ze zostanie tzw.stara panna i na zawsze bedzie mieszkac z mamusia. A ona- hyc hyc hyc i zalatwila wszystko w 3 miesiace
super!
Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny
trochę mnie nie było,moj maly ma angine ropna wiec dziecko chore i pogoda mnie skutecznie dobily
poczytałam trochę i jakos smutno mi sie zrobilo
dziewczyny przytulam mocno po strarach,kurcze nie wiem co napisac bo brakuje slow
tym które miały urodziny spóźnione ale serdeczne zyczenia ,spełnienia marzen
grosza, grosza, Mango, megan8, angela, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Miłej słonecznej niedzieli !!!!!
Ja moją rozpoczęłam z potwornym bólem gardziołka i muszę się szybko zaleczyć.grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Witajcie i zaraz zmykam. Współczuję choroby. U mnie piękna pogoda, będzie piękny dzień. Życzę Wam wspaniałej niedzieli. Okres się u mnie skończył, planuję staranka. Zastanawiam się kiedy dzieci mojego M mają do nas przyjechać na wakacje, nie chciałabym by kolidowało to z moimi dniami płodnymi. Pewnie jednak nie uda się tego inaczej zrobić, bo będą tydzień, a ja za tydzień będę miała te dni. Jeszcze raz udanej niedzieli. Dziś mnie juz tu nie będzie.
grosza, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witam
widzę że znowu mam do nadrobienia 20 stron, szybko piszecie
u mnie spadek temperaturya już było tak pięknie (nawet 37,2)
dziwne, bo piersi bolą mnie jak nigdy i senna jestem straszliwie, ale to chyba na dzisiejszą burzę, ogłoszoną w tv
miłej niedzieli
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Misiu dr dobrze radzi, spokojnie, fajnie że ma plan
mnie po poronieniu też gin powtarzał że wiemy że drożne jajowody, że plemniki docierają, a teraz zadbamy o szczegóły - no i dbamy
wczorajszy test ujemny, potem się napaliłam na zrobienie testu owu, bo podobno we wczesnej ciąży wychodzi dodatni ze względu na podobieństwo między LH i HCG, a skończyły mi się ciążowe, oczywiście test owu ujemny
pozostaje mieć nadzieję że te 2 dni to nadal za wcześniesamira, polarmiś, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
zaczynam od cebuli miodu i rumianku potem niestety tabletki do ssania na gardziołko ale jak jest temperatura to kiszka trza apap
a i mam homeopatyczne granulki na gardło i gorączkę + inhalacje z soli
rychłego zdrówka !!Bozia3 wrote:grosza mam to samo - nie mogę prawie oddychać, do tego gorączka....masakra - jak skutecznie leczysz gardło?Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dobrze kombinujeszużyj sprytu i może ustaw zawczasu szybciej termin ich wizyty oczywiście jak się da
Olena wrote:Witajcie i zaraz zmykam. Współczuję choroby. U mnie piękna pogoda, będzie piękny dzień. Życzę Wam wspaniałej niedzieli. Okres się u mnie skończył, planuję staranka. Zastanawiam się kiedy dzieci mojego M mają do nas przyjechać na wakacje, nie chciałabym by kolidowało to z moimi dniami płodnymi. Pewnie jednak nie uda się tego inaczej zrobić, bo będą tydzień, a ja za tydzień będę miała te dni. Jeszcze raz udanej niedzieli. Dziś mnie juz tu nie będzie.Lucky, Bozia3, Olena lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:pa dziewczynki zmykam do domku,do poniedziałku,ja będę już po teście.
), a gdy się okazało, że to włókniak usunęli go i luz. Ja nie potrafiłam żyć ze świadomością, że nie wiem co to jest! Teraz mam spokój i tylko cienką bliznę z boku piersi
.
Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Witam dziewczyny.
Trochę mnie nie było. Wyladowalam w szpitalu. Tak wymiotowalam ze lekarz obawiał sie ze sie odwodnie.
Tydzień spędziłem na patologii ciąży. Zrobili mi wszystkie badania, usg, dostawałam 3 kroplowki dziennie. Wszystko z malenstwem ok. Waży już 115 g.
Mam chyba z 30 stron forum do nadrobienia także zabieram sie do lektury.
Pozdrawiam was wszystkie kochane.gosia7122, Mango, promyk, megan8, samira, angela, anna maria, Bursztyn, Bozia3, Olena, Andzia33, Dorka71 lubią tę wiadomość