35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie ja tylko na moment bo na wakacje przyjechali siostrzeńcy męża pierwsza grupa za tydzień druga ( siostra ma 4 dzieci)
Polarmisiu przytulam bardzo mocno do serca
Dziewczynyw ciąży dbajcie o siebie i radujcie
Staraczki kochane jestem z Wami i pamietam bardzo mocno
Na weselu było ssssuuuupppeeerrMango, megan8, Matylda36, samira, Bursztyn, Bozia3, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie spokojnie. Weekend dobiega końca, spokojnie sobie krwawię mając nadzieję, że bez pomocy łyżeczki się oczyszczę. Psychicznie już lepiej, wczoraj wypiłam butelkę wina i rycząc sobie w samotni. A dzisiaj posprzątałam, poszłam na lody i do kina. Chciałam jeszcze pochodzić bo pogoda cudna ale przypomniałam sobie, że prasowałam ale nie mogłam sobie przypomnieć czy wyłączyłam żelazko, więc z sercem na ramieniu (jak ta prolaktyna ma nie szaleć) biegłam do domu i patrzyłam w okna czy się nie pali. Na szczęście odruch wyłączania ma prawidłowy!!!
Na forum widzę spokojnie.
KaRa trzymaj się dzielnie.
Szczęśliwa również uważaj na siebie.
AnnaMaria - mam nadzieję, że dochodzisz do siebie i dalej podejmiesz walkę o cud narodzin.
Inne mamusie też się trzymajcie.
A walczące pozdrawiam i życzę pięknych jaj!megan8, Reni, grosza, promyk, Mango, Matylda36, samira, angela, anna maria, Bursztyn, inessa, Lucky, Bozia3, Olena, KaRa, Andzia33, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Kara dobrze że już ci przeszło
Polarmisiu dobrze że butelczyna pomogła trochę jesteś dzielna!!
Wszystkie Mamusie trzymajcie się i odpoczywajcie dużo !!!!!
Inessa Promyk Lucky
Mango, Lucky, angela, Bursztyn, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wiesz może lepiej by było podejść do lekarza lub na pogotowie jak się coś tam babrze wiesz ze względu na maluszka bo nie wiem co doradzić ....
szczęśliwa 2 wrote:Dziewczyny w ciazy dbajcie o siebie a starsjace do dziela i leczyc te katarki i gardla.a moze podpowiecie czym leczyc rane w ciazy ? Upadl mi noz na noge i rozcial skore mam octenisept ale cos mi sie to paprze posmarowalam mascia tribiotic ale to z antybiotykami to nie wiem czy przez skore tez szkodza
?
inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki, Bozia tu w Meksyku na gardlo uzywaja kielicha Tequili!! Bo alkohol zabija zarazki, wiec sproboj moze wodke, jak Ci na gardlo nie pomoze to przynajmniej bedziesz miala lepszy humor
Kara fajnie ze jestes i ze wszystko ok u Ciebie.
Sylwia ciesze sie, ze maluszek rosnie zdrowo.
Inesska to bedziesz miala wesolo z siostrzencamiFajnie, ze sie wybawilas na weselu.
Polarmisku dobrze, ze sie wyplakalas i nie trzymasz tego w sobie, jestem z Toba myslami kochana.
Zmykam na basen poplywac z cora, odwiedze Was wieczorkiem, milego dnia Wam zycze!Mango, polarmiś, promyk, samira, Bursztyn, inessa, Bozia3, KaRa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu jestem myślami z Tobą - trzymasz się bardzo dzielnie...
Anna Maria - daj sobie czas...to normalne, że teraz masz wstręt do wszystkiego...
Jolka...próbowałam wczoraj..walnęłam ze 3 kieliszki cytrynówki i było jeszcze gorzej...
jakoś przetrwam...
Miłej niedzieli dziewczynki...ja zaglądam z doskoku - jak opada gorączka i się budzę, to kukam..Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jolcia nie ma to jak dobrze towarzystwo i basen przy domu. Milej chlapaniny z corcia.
Moja tesciowa poleciala na inspekcje do synkow - ma moj przechlapane - ciagle go musztruje, ze sie nie oszczedza,ze tylko praca i praca. Ze mamusia sie nie zajmie. Nie wiem czy wam mowilam ze moja polowka mieszka u swojego brata ,a ten mieszka w anglii od 7 lat. Matko jak mi piszczy do telefonu ze juz ma dosc tej wizytacji i nie moze sie doczekac az matka wyjedzie. No ale co zrobic..pojechal do pracy a nie dla relaksu. Musi utrzymac siebie tam i jeszcze nam co nieco przeslac. Tesciowa chyba zapomniala dlaczego tam pojechal- z wlasnej glupoty stracil prace i wziol na siebie kredyt dla kolegi. Kolega go olal, a my musimy splacac.inessa, Bozia3, Andzia33, gosia7122 lubią tę wiadomość
Promyk -
Andzia - ja miałam torbiele 3 duże i skupiska małych , po biopsji duże się wchłonęły i w ogóle już ich nie ma - wynik biopsji ok , a skupiska małych są , ale to podobno nic groźnego. Niestety przy problemach z prolaktyną mogą pojawiać się torbiele , a ja od 2005 r jestem na lekach obniżających prolaktynę (teraz nie ze względu na ciążę)Andzia33 wrote:biopsji na razie nie,ale chce mnie wysłac na rezonans magnetyczny piersi,ale już terminy oczekiwania są na listopad,więc chyba odpuszczę,tylko będę kontrolowac czy rosną.A ty też w temacie?
Bursztyn, grosza, Mango, inessa, promyk, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Jolcia nie ma to jak dobrze towarzystwo i basen przy domu. Milej chlapaniny z corcia.
Moja tesciowa poleciala na inspekcje do synkow - ma moj przechlapane - ciagle go musztruje, ze sie nie oszczedza,ze tylko praca i praca. Ze mamusia sie nie zajmie. Nie wiem czy wam mowilam ze moja polowka mieszka u swojego brata ,a ten mieszka w anglii od 7 lat. Matko jak mi piszczy do telefonu ze juz ma dosc tej wizytacji i nie moze sie doczekac az matka wyjedzie. No ale co zrobic..pojechal do pracy a nie dla relaksu. Musi utrzymac siebie tam i jeszcze nam co nieco przeslac. Tesciowa chyba zapomniala dlaczego tam pojechal- z wlasnej glupoty stracil prace i wziol na siebie kredyt dla kolegi. Kolega go olal, a my musimy splacac
inessa, promyk, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Polarmisiu jestem myślami z Tobą - trzymasz się bardzo dzielnie...
Anna Maria - daj sobie czas...to normalne, że teraz masz wstręt do wszystkiego...
Jolka...próbowałam wczoraj..walnęłam ze 3 kieliszki cytrynówki i było jeszcze gorzej...
jakoś przetrwam...
Miłej niedzieli dziewczynki...ja zaglądam z doskoku - jak opada gorączka i się budzę, to kukam..inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor Dziewczynki
Bylam na pikniku z mezem, korzystalismy ze slonca, wlasnie znika za chmurami.
Misiu, bedzie coraz lepiej.
KaRa, dobrze, ze Cie nawodnili
Ogolnie, trzymajcie sie Dziewczynki.inessa, promyk, Bozia3, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Wiesz może lepiej by było podejść do lekarza lub na pogotowie jak się coś tam babrze wiesz ze względu na maluszka bo nie wiem co doradzić ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:31
samira, inessa, Bozia3, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
a my z G kupiliśmy sobie sofę modułową z narzutą ciemnoszarą z IKEA
I orbitreka ale nie tego co kiedyś pokazywałam a 4*droższego (niestety raty)
łóżeczko już jutro w domku a orbit albo jutro albo we wtorek
inessa, Bursztyn, Bozia3, grosza, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość