X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:31

grosza, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ja tylko na moment bo na wakacje przyjechali siostrzeńcy męża pierwsza grupa za tydzień druga ( siostra ma 4 dzieci)
    Polarmisiu przytulam bardzo mocno do serca <3
    Dziewczynyw ciąży dbajcie o siebie i radujcie :)
    Staraczki kochane jestem z Wami i pamietam bardzo mocno :D <3
    Na weselu było ssssuuuupppeeerr :D :D D:

Mango, megan8, Matylda36, samira, Bursztyn, Bozia3, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa to wspaniale ze z toba jest juz dobrze. Troszke sie martwilam gdy zniknelas ze stron forum.
    Inessko fajnie ze sie wybawilas :-) :-)

inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie spokojnie. Weekend dobiega końca, spokojnie sobie krwawię mając nadzieję, że bez pomocy łyżeczki się oczyszczę. Psychicznie już lepiej, wczoraj wypiłam butelkę wina i rycząc sobie w samotni. A dzisiaj posprzątałam, poszłam na lody i do kina. Chciałam jeszcze pochodzić bo pogoda cudna ale przypomniałam sobie, że prasowałam ale nie mogłam sobie przypomnieć czy wyłączyłam żelazko, więc z sercem na ramieniu (jak ta prolaktyna ma nie szaleć) biegłam do domu i patrzyłam w okna czy się nie pali. Na szczęście odruch wyłączania ma prawidłowy!!!
    Na forum widzę spokojnie.
    KaRa trzymaj się dzielnie.
    Szczęśliwa również uważaj na siebie.
    AnnaMaria - mam nadzieję, że dochodzisz do siebie i dalej podejmiesz walkę o cud narodzin.
    Inne mamusie też się trzymajcie.
    A walczące pozdrawiam i życzę pięknych jaj!

megan8, Reni, grosza, promyk, Mango, Matylda36, samira, angela, anna maria, Bursztyn, inessa, Lucky, Bozia3, Olena, KaRa, Andzia33, gosia7122 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Mango, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kara dobrze że już ci przeszło :)

Polarmisiu dobrze że butelczyna pomogła trochę jesteś dzielna!!

Wszystkie Mamusie trzymajcie się i odpoczywajcie dużo !!!!!
    Inessa Promyk Lucky <3

Mango, Lucky, angela, Bursztyn, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz może lepiej by było podejść do lekarza lub na pogotowie jak się coś tam babrze wiesz ze względu na maluszka bo nie wiem co doradzić ....

szczęśliwa 2 wrote:
    Dziewczyny w ciazy dbajcie o siebie a starsjace do dziela i leczyc te katarki i gardla. ;-) a moze podpowiecie czym leczyc rane w ciazy ? Upadl mi noz na noge i rozcial skore mam octenisept ale cos mi sie to paprze posmarowalam mascia tribiotic ale to z antybiotykami to nie wiem czy przez skore tez szkodza :-) ?

inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiaczku bedzie dobrze. &&&&&. Co nas nie zabije to nas wzmocni - dobrze ze sie wyryczalas, i zajelas czyms mysli. Przytulam moooocno

Mango, polarmiś, angela, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa - odnalazlas sposob na lekarzy!!!! Jest akcja jest reakcja. Sposob prosty i skuteczny - jak poscisz pawia na lekarza - to sie toba zainteresuje i zajmie....

inessa, Bozia3, KaRa lubią tę wiadomość

Promyk
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 30 czerwca 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki, Bozia tu w Meksyku na gardlo uzywaja kielicha Tequili!! Bo alkohol zabija zarazki, wiec sproboj moze wodke, jak Ci na gardlo nie pomoze to przynajmniej bedziesz miala lepszy humor :)
    Kara fajnie ze jestes i ze wszystko ok u Ciebie.
    Sylwia ciesze sie, ze maluszek rosnie zdrowo.
    Inesska to bedziesz miala wesolo z siostrzencami :) Fajnie, ze sie wybawilas na weselu.
    Polarmisku dobrze, ze sie wyplakalas i nie trzymasz tego w sobie, jestem z Toba myslami kochana.
    Zmykam na basen poplywac z cora, odwiedze Was wieczorkiem, milego dnia Wam zycze!

Mango, polarmiś, promyk, samira, Bursztyn, inessa, Bozia3, KaRa, Andzia33 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu jestem myślami z Tobą - trzymasz się bardzo dzielnie...
    Anna Maria - daj sobie czas...to normalne, że teraz masz wstręt do wszystkiego...
    Jolka...próbowałam wczoraj..;) walnęłam ze 3 kieliszki cytrynówki i było jeszcze gorzej...:) jakoś przetrwam...
    Miłej niedzieli dziewczynki...ja zaglądam z doskoku - jak opada gorączka i się budzę, to kukam..:)

Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka...ale zleciałaś z wagi...pewnie jesteś już niezła lasencja

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• promyk Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolcia nie ma to jak dobrze towarzystwo i basen przy domu. Milej chlapaniny z corcia.:-) :-)
    Moja tesciowa poleciala na inspekcje do synkow - ma moj przechlapane - ciagle go musztruje, ze sie nie oszczedza,ze tylko praca i praca. Ze mamusia sie nie zajmie. Nie wiem czy wam mowilam ze moja polowka mieszka u swojego brata ,a ten mieszka w anglii od 7 lat. Matko jak mi piszczy do telefonu ze juz ma dosc tej wizytacji i nie moze sie doczekac az matka wyjedzie. No ale co zrobic..pojechal do pracy a nie dla relaksu. Musi utrzymac siebie tam i jeszcze nam co nieco przeslac. Tesciowa chyba zapomniala dlaczego tam pojechal- z wlasnej glupoty stracil prace i wziol na siebie kredyt dla kolegi. Kolega go olal, a my musimy splacac.

inessa, Bozia3, Andzia33, gosia7122 lubią tę wiadomość

Promyk
  • angela Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia - ja miałam torbiele 3 duże i skupiska małych , po biopsji duże się wchłonęły i w ogóle już ich nie ma - wynik biopsji ok , a skupiska małych są , ale to podobno nic groźnego. Niestety przy problemach z prolaktyną mogą pojawiać się torbiele , a ja od 2005 r jestem na lekach obniżających prolaktynę (teraz nie ze względu na ciążę)
    Andzia33 wrote:
    biopsji na razie nie,ale chce mnie wysłac na rezonans magnetyczny piersi,ale już terminy oczekiwania są na listopad,więc chyba odpuszczę,tylko będę kontrolowac czy rosną.A ty też w temacie?

Bursztyn, grosza, Mango, inessa, promyk, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Jolcia nie ma to jak dobrze towarzystwo i basen przy domu. Milej chlapaniny z corcia.:-) :-)
    Moja tesciowa poleciala na inspekcje do synkow - ma moj przechlapane - ciagle go musztruje, ze sie nie oszczedza,ze tylko praca i praca. Ze mamusia sie nie zajmie. Nie wiem czy wam mowilam ze moja polowka mieszka u swojego brata ,a ten mieszka w anglii od 7 lat. Matko jak mi piszczy do telefonu ze juz ma dosc tej wizytacji i nie moze sie doczekac az matka wyjedzie. No ale co zrobic..pojechal do pracy a nie dla relaksu. Musi utrzymac siebie tam i jeszcze nam co nieco przeslac. Tesciowa chyba zapomniala dlaczego tam pojechal- z wlasnej glupoty stracil prace i wziol na siebie kredyt dla kolegi. Kolega go olal, a my musimy splacac
    Promyk, lec do UK, moje znajome- ktore zaciazyly- opowiadaly ze po przylocie do Anglii zaszly natychmiast w ciaze mimo ze w PL staraly sie od dluzszego czasu bezskutecznie. Moze to klimat? Nie wiem, ale dziala. Sprobuj :)

inessa, promyk, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polarmisiu jestem myślami z Tobą - trzymasz się bardzo dzielnie...
    Anna Maria - daj sobie czas...to normalne, że teraz masz wstręt do wszystkiego...
    Jolka...próbowałam wczoraj..;) walnęłam ze 3 kieliszki cytrynówki i było jeszcze gorzej...:) jakoś przetrwam...
    Miłej niedzieli dziewczynki...ja zaglądam z doskoku - jak opada gorączka i się budzę, to kukam..:)
    Bozia, pisalam Ci wczesniej ale moze nie doczytalas- plucz gardlo propolisem i wypijaj rozniez 10 kropel rozpuszczonych w cieplej wodzie, bol znika jak reka odjal.

inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor Dziewczynki
    Bylam na pikniku z mezem, korzystalismy ze slonca, wlasnie znika za chmurami.
    Misiu, bedzie coraz lepiej.
    KaRa, dobrze, ze Cie nawodnili
    Ogolnie, trzymajcie sie Dziewczynki.

inessa, promyk, Bozia3, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Wiesz może lepiej by było podejść do lekarza lub na pogotowie jak się coś tam babrze wiesz ze względu na maluszka bo nie wiem co doradzić ....
    D

samira, inessa, Bozia3, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Bursztynku - jutro kupię w aptece - na razie znalazłam w lodówce miód z propolisem - to sobie zapodałam w herbatce..:)

Coś tu się zrobiło pusto i smutno na forum...

samira, inessa, Bursztyn, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    a my z G kupiliśmy sobie sofę modułową z narzutą ciemnoszarą z IKEA :D

I orbitreka ale nie tego co kiedyś pokazywałam a 4*droższego (niestety raty) :O

łóżeczko już jutro w domku a orbit albo jutro albo we wtorek :)

inessa, Bursztyn, Bozia3, grosza, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 791 792 793 794 795 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ