X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca 2013, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu bardzo mi przykro :(
    Dziewczyny ale macie tepo! Nie bylo mnie jeden dzien i prawie godzina czytania! To ja lece po te czekolade i bede sie smarowac, bo jesc nie moge, chlop sie ucieszy, bo go niezle w tym cyklu wyposcilam, zeby nie bylo ciazy urojonej przed wakacjami :) Pewnie gdybysmy sie starali to teraz mialabym juz wszystkie objawy ciazowe i po raz kolejny modlilabym sie do wykresu jak to mowi Renia :) Taka przerwa dobrze mi zrobila na mozg! a za 18 dni plaza, juz sie nie moge doczekac. Pozdrawiam Was kochane i milego weekendu!!!

polarmiś, grosza, promyk, anna maria, samira, Bursztyn, angela, Reni, Andzia33, gosia7122, megan8, Olena, bliska77 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki , u mnie chyba malutki przełom ale nie chcę się za bardzo cieszyć bo od czwartku mam mniejsze mdlości i prawie wogóle wymiotów ewentualni rano troszke , jedynie męczy mnie ten dziwny posmak w ustach który troszke powoduje do rewolucji . Ale wczoraj bylam u lekarki i okazalo sie że dzidzia jest troche za nisko i musze brac progesteron i oszczedzac się bardzo i do tego jeszcze cos nie tak z moją tarczyca i tez szybko sama chce mi zrobić termin do endokrynologa żeby nie zaszkodziło to maleństwu Jak to mówią ,, Jak nie urok to sra..ka ,, Chcialam jechac do polski to juz dostałam zakaz od mojego czekolady że juz raz bylam w polsce i poroniłam więc nie pozwala mi . Ale jak troche sie uspokoi to i tak pojade bo tęsknota za domem jest bardzo duza

promyk, anna maria, samira, Andzia33, gosia7122, grosza, megan8, Jolka76, bliska77 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka poczekaj chwilke az sie troche poprawi twoj stan. Polska nie zajac nie ucieknie - zdrowie najwazniejsze!!!

anna maria, Andzia33, grosza lubią tę wiadomość

Promyk
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie dziewczyny ,misku-Aniu przykro mi zaczynam sie bac zagladac tu na Forum bo nie dorze sie tu dzieje .U mnie ok tylko leb mnie napier... od samego rana ,pogoda bez zmian zimno i deszczowo.Milego dnia wszystkim zycze ,ach ja na dzien dzisiejsz mam alergie na zachodzenie w ciaze.Jak slysze tych wszystkich znajomych odczekaj troche i sprobuj znowu i itd....to zygac mi sie chce.

promyk, Bursztyn, Reni, Andzia33, grosza, Olena, bliska77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Iwka ,moze te mdlosci zaczynaja odpuszczac czego Ci zycze.Sluchaj lekarzy i oszczedzaj sie.Pozdrawiam
    iwka76 wrote:
    Cześć dziewczynki , u mnie chyba malutki przełom ale nie chcę się za bardzo cieszyć bo od czwartku mam mniejsze mdlości i prawie wogóle wymiotów ewentualni rano troszke , jedynie męczy mnie ten dziwny posmak w ustach który troszke powoduje do rewolucji . Ale wczoraj bylam u lekarki i okazalo sie że dzidzia jest troche za nisko i musze brac progesteron i oszczedzac się bardzo i do tego jeszcze cos nie tak z moją tarczyca i tez szybko sama chce mi zrobić termin do endokrynologa żeby nie zaszkodziło to maleństwu Jak to mówią ,, Jak nie urok to sra..ka ,, Chcialam jechac do polski to juz dostałam zakaz od mojego czekolady że juz raz bylam w polsce i poroniłam więc nie pozwala mi . Ale jak troche sie uspokoi to i tak pojade bo tęsknota za domem jest bardzo duza

Mango, samira, iwka76, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie odczuwam żadnych lęków , za to mój mąż za nas dwoje , a teraz to i troje
    megan8 wrote:
    ja uwielbiam latać samolotem ;D"
    a najbardziej to siedzieć koło okienka i patrzyć w chmury ,a widok jak już się ląduje jest niezapomniany

anna maria, promyk, Bursztyn, Andzia33, Mango, grosza, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nigdy nie lecialam samolotem. I nie chodzi o lek ( boje sie wysokosci) -to mysle udaloby sie przezwyciezyc...najwyzej.ubiore dwie pary gaci...ale chodzi o znajomosc jezykow. Za moich czasow byl rusek wykladany jako jezyk obcy, troszke lyknelam niemca. Ale wiadomo jak sie nie uzywa to sie zapomina. Troszke osluchalam sie angola -z klipow i od moich dziewczyny. Ale same powiedzcie - to nie to samo co moc sie porozumiec i przeczytac. To mine najbardziej przeraza i blokuje przed lotem do mojego meza. I muse przyznac ze malutka wizytacja by sie po tych 2 latch przydala

Bursztyn, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    A ja nigdy nie lecialam samolotem. I nie chodzi o lek ( boje sie wysokosci) -to mysle udaloby sie przezwyciezyc...najwyzej.ubiore dwie pary gaci...ale chodzi o znajomosc jezykow. Za moich czasow byl rusek wykladany jako jezyk obcy, troszke lyknelam niemca. Ale wiadomo jak sie nie uzywa to sie zapomina. Troszke osluchalam sie angola -z klipow i od moich dziewczyny. Ale same powiedzcie - to nie to samo co moc sie porozumiec i przeczytac. To mine najbardziej przeraza i blokuje przed lotem do mojego meza. I muse przyznac ze malutka wizytacja by sie po tych 2 latch przydala
    Promyczku a po cholerę Ci język - wsiadasz do samolotu w POlsce - a mąż Cię odbiera na miejscu...ot i cała filozofia..Nauczysz się kilku słów jak przejście, wyjście, wejście i już :)

Bursztyn, Andzia33, Mango, promyk, megan8, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Laseczki
    Pochmurny, troche duszny dzien, niedlugo ide na igly,nic sie nie dzieje, no moze oprocz tego, ze moja nabyta kuzynka (njablizsza kuzynka mojego meza z Mediolanu) miesiac temu wyprowadzila sie do swojego chlopaka ktorego spotkala w marcu (znali sie chyba z podstawowki ale potem kontakt sie urwal na 30 lat) wychodzi w sierpniu za maz i jest w ciazy, ma 39 lat :D wszyscy sa w szoku bo polozyli na niej krzyzyk twierdzac ze zostanie tzw.stara panna i na zawsze bedzie mieszkac z mamusia. A ona- hyc hyc hyc i zalatwila wszystko w 3 miesiace :D super!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2013, 13:35

Andzia33, Reni, Mango, megan8, grosza, Jolka76, bliska77, angela lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Promyczku a po cholerę Ci język - wsiadasz do samolotu w POlsce - a mąż Cię odbiera na miejscu...ot i cała filozofia..Nauczysz się kilku słów jak przejście, wyjście, wejście i już :)
    no dokladnie! a w samolocie sami Polacy,, niektorzy nawet uprzejmi wiec pomoga ci w razie czego. w wizytacja, owszem- jak najbardziej przydalaby sie.

Andzia33, promyk lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    witam wszystkie dziewczyny ,misku-Aniu przykro mi zaczynam sie bac zagladac tu na Forum bo nie dorze sie tu dzieje .U mnie ok tylko leb mnie napier... od samego rana ,pogoda bez zmian zimno i deszczowo.Milego dnia wszystkim zycze ,ach ja na dzien dzisiejsz mam alergie na zachodzenie w ciaze.Jak slysze tych wszystkich znajomych odczekaj troche i sprobuj znowu i itd....to zygac mi sie chce.
    Aniu, daj sobie czas, rowniez na przezycie zaloby, zlosci, na niechec i jakikolwiek inne emocje ktore odczuwasz, nie tlum niczego w sobie. Jesli nie chcesz sluchac gadania ludzi to tez im to powiedz. Masz prawo. Wiem, ze za jakis czas lepiej sie poczujesz i wtedy zdecydujesz co chcesz robic. Jestesmy tutaj caly czas z Toba, niezaleznie od tego czy dzieje sie dobrze czy zle- zycie. Przytulam mocno <3

Andzia33, angela, anna maria lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc dziewczyny
    U mnie piękne słońce,ale i ja i moja mała jesteśmy przeziębione.

Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn co do yuch leków o których pisałam,to nie pomogły na torbiele.Teraz jestem pod kontrolą onkologa

Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Mango Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam wreszcie urlop, ale jeszcze w domu. Muszę odpocząć, bo zwariuję od tego kieratu. Może w spokoju uda się coś zasiać ;)

Bursztyn, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Bursztyn co do yuch leków o których pisałam,to nie pomogły na torbiele.Teraz jestem pod kontrolą onkologa
    a mialas robiona biopsje?

Andzia33, promyk lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    A ja mam wreszcie urlop, ale jeszcze w domu. Muszę odpocząć, bo zwariuję od tego kieratu. Może w spokoju uda się coś zasiać ;)
    otoz to, spokoj najwazniejszy. Uda sie :)

Mango lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biopsji na razie nie,ale chce mnie wysłac na rezonans magnetyczny piersi,ale już terminy oczekiwania są na listopad,więc chyba odpuszczę,tylko będę kontrolowac czy rosną.A ty też w temacie?

Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa dziewczynki zmykam do domku,do poniedziałku,ja będę już po teście.

Bursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    biopsji na razie nie,ale chce mnie wysłac na rezonans magnetyczny piersi,ale już terminy oczekiwania są na listopad,więc chyba odpuszczę,tylko będę kontrolowac czy rosną.A ty też w temacie?
    nie odpuszczaj, zapisz sie na rezonans, a w miedzyczasie kontroluj na biezaco. Trzymam kciuki.

Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tu dzisiaj pusto u mnie tem. w dół i ja też jestem w dole.Pomimo wszystkich objawów nadchodzącej @ zawsze ma się nadzieję ale tem, nie kłamie( przynajmniej u mnie) Iwka oszczędzaj się.

Mango, Bozia3 lubią tę wiadomość

201408184765.png
‹‹ 789 790 791 792 793 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ