X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Przepisik poproszę :_
    Olena wrote:
    Dopiero doczytałam. Winko z żółtkiem i cukrem, dobre na cienkie endometrium. Zarazem bardzo przyjemna kuracja :-)

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Przepisik poproszę :_
    Już podaję: jedno żółtko utrzeć na kogel mogiel, dodać łyżeczkę cukru. To wszystko zalać kieliszkiem wytrawnego wina (nie odwrotnie bo się zważy). I to już wszystko. Wygląda jak napój jagodowy. Świtne na porost krwi. Ja piję wino Egri Bikaver - Bycza krew, ale myślę , że inne wytrawne działają tak samo. Na zdrówko!

grosza, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

a dziękuję przetestuję :)
    Olena wrote:
    Już podaję: jedno żółtko utrzeć na kogel mogiel, dodać łyżeczkę cukru. To wszystko zalać kieliszkiem wytrawnego wina (nie odwrotnie bo się zważy). I to już wszystko. Wygląda jak napój jagodowy. Świtne na porost krwi. Ja piję wino Egri Bikaver - Bycza krew, ale myślę , że inne wytrawne działają tak samo. Na zdrówko!

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja w związku z tym, że nie lubię latać samolotami do Polski wracam samochodem ok. 6 tys km. Ale będzie przygoda. Zastanawialiśmy się z mężem czy na pewno w ciąży taka odległość nie będzie dla mnie niebezpieczna - mieliśmy czekać do końca - jak zaleci gin. no ale już nie będzie musiał nic zlecać. ....
    Próbowałam skoncentrować się na oglądaniu TV ale kompletnie nie mogę usiedzieć.
    Misku, przyznam, ze domyslam sie gdzie sie zaszylas (ale nie bede pisac, bo wiem ze nie chcesz, privacy itd) i zastanawiam sie czy taka podroz jest w miare bezpieczna? Nie mowiac juz o ilosci km do przebycia. Ile wam to zajmie?

Andzia33 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    u mnie jeszcze morska doszła w zeszłym roku :-(
    zrobiłam mężowi prezent urodzinowy i zabrałam go na połowy merlinów..
    umarłam! fale jak w filmie Gniew oceanu. Na samo wspomnienie już mam mdłości ;-)
    więc łóżko wodne odpada hahaha
    to tez mam, ale ciesze sie ze nie ja jedna ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Ja brałam Mastodynon i oeparol ale w zupełnie innym przypadku[torbiele w piersiach] 1/2
    i pomoglo?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:36

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:36

angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 00:26

grosza, Bursztyn, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    ja uwielbiam latać samolotem ;D"
    a najbardziej to siedzieć koło okienka i patrzyć w chmury ,a widok jak już się ląduje jest niezapomniany
    ja podobnie jak dziewczyny - nie cierpię..a mój syn właśnie lubi siadać przy oknie i zaczyna mi pokazywać- o zobacz jakie chmury..o zobacz jak się skrzydło trzęsie...:) a ja prawie zawał - ale próbuje być dzielna i przełąmuję te lęki - nie znieczulam się, natomiast zdecydowanie wtedy więcej jem - bułka za bułką - żeby tylko nie myśleć..:)

samira, Bursztyn, megan8, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja podobnie jak dziewczyny - nie cierpię..a mój syn właśnie lubi siadać przy oknie i zaczyna mi pokazywać- o zobacz jakie chmury..o zobacz jak się skrzydło trzęsie...:) a ja prawie zawał - ale próbuje być dzielna i przełąmuję te lęki - nie znieczulam się, natomiast zdecydowanie wtedy więcej jem - bułka za bułką - żeby tylko nie myśleć..:)
    wlasnie czytam ksiazke alana Carra "jak pozbyc sie leku przed lataniem", to ten gosc od rzucanie palenia, zobaczymy czy bedzie jakis efekt.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze a propos latania: teraz jakos sobie radze kiedy lece na lekach, ale gdybym np. byla w ciazy to tych lekow nie wolno brac,i co wtedy? Dupa blada... :/

megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam film na TVN "WYSPA" właśnie się zaczął z Ewanem MCGregorem (lubię tego aktora) i Scarlett Johansson ,widzę go już chyba z 6-7 raz :D

megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

też podoba mi się ten filmik!
    M na plotach z sąsiadem a ja się raczę Winkiem Olenki :)
    samira wrote:
    A ja polecam film na TVN "WYSPA" właśnie się zaczął z Ewanem MCGregorem (lubię tego aktora) i Scarlett Johansson ,widzę go już chyba z 6-7 raz :D

megan8, Andzia33, Olena lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    afrodyzjaki

Truskawki - wszyscy znają na pewno popularne truskawki z szampanem. Nie wrzuca się całych owoców do kieliszka z szampanem, a robi się specjalny napój. Truskawki z cukrem ubijamy na piankę, wlewamy do pucharków i dolewamy szampana.
    Banany z bitą śmietaną - dodatkowo polane czekoladą rozbudzają fantazje i podnoszą poziom płodności kobiet.
    Brzoskwinie - zwany jest "biustem Wenus" - czytamy w portalu Kobieta.pl. Podnoszą także potencję mężczyzn. Podane z bitą smietaną będą atrakcyjniejsze.
    Gruszki - również ze względu na swój kobiecy kształt działa na wyobraźnię. Pokrojoną w paski gruszkę skrapiamy sokiem z cytryny, posypujemy migdałami lub pokruszonymi orzechami. Można polać ją także podgrzać na parze i polać czekoladą.
    Pobudzająca czekolada
    Fakt, że czekolada wpływa na wydzielanie endorfin – hormonów szczęścia wiadomo nie od dziś. Dzieje się tak za sprawą zawartej w czekoladzie fenyloetyloaminie.
    Dynia - miąższ i pestki dyni zawierają cynk, który jest bardzo pomocny w podnoszeniu libido.
    Chili
    Robi się gorąco... Chilli nie tylko dodaje wyrazistości twoim potrawom, ale także może dodać pikanterii twojemu związkowi. Z racji tego, że piekielnie ostre papryczki nalezą do grona naturalnych afrodyzjaków, zwiększają one apetyt na seks. Dzieje się tak dzięki dwóm składnikom. Alkaloid i kapsaicyna pobudzają krążenie i stymulują uwalnianie endorfin.
    Czerwone wino
    Wino pomaga nam się zrelaksować, a przeciwutleniacze w nim zawarte odgrywają ważną rolę w regulacji hormonów płciowych, szczególnie testosteronu.
    Jeśli masz ochotę na niebanalny drink z wina, zagrzej w garnku czerwone wino z kilkoma listami bazylii, dodaj szczyptę cynamonu, odrobinę gałki muszkatołowej i ciesz się chwilą!
    Granat
    Granaty to eksplozja kobiecego pożądania! Grant jak żaden inny owoc zwiększa kobiece libido. Poza tym granat ma cudowną konsystencję nadającą się do karmienia siebie nawzajem.

Bursztyn, gosia7122, promyk, angela, Andzia33, Olena lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę że Wszystkie film oglądają

samira lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak się tak najemy tych wszystkich afrodyzjaków - to 10 kg do przodu..i efekt może być odwrotny..;)

promyk, Bursztyn, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• promyk Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosuje sexsowne koszulki. Kuse ( ale zaslania co trzeba i do czego ma sie dobrac), wygodne przy zakladaniu i sciaganiu - niech sie troche poglowi jak to sie robi. Zreszta jestesmy kobietam - spryt,intuicje i kuszenie mamy we krwi. Troszke prowokacji i flaga na maszt :-) :-) :-) :-) :-)

Sylwia77, Bursztyn, angela, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza wole ja sie polac czekolada niz ja zjadac. Przynajmniej nie przytyje, a wrecz przeciwnie bede miala z tego jeszcze radoche :-) :-) :-)

grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2013, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka cisza........chyba wszystko rzucily sie do sklepu po zakupy :-) :-) :-) :-)
    grosza wrote:
    afrodyzjaki

Truskawki - wszyscy znają na pewno popularne truskawki z szampanem. Nie wrzuca się całych owoców do kieliszka z szampanem, a robi się specjalny napój. Truskawki z cukrem ubijamy na piankę, wlewamy do pucharków i dolewamy szampana.
    Banany z bitą śmietaną - dodatkowo polane czekoladą rozbudzają fantazje i podnoszą poziom płodności kobiet.
    Brzoskwinie - zwany jest "biustem Wenus" - czytamy w portalu Kobieta.pl. Podnoszą także potencję mężczyzn. Podane z bitą smietaną będą atrakcyjniejsze.
    Gruszki - również ze względu na swój kobiecy kształt działa na wyobraźnię. Pokrojoną w paski gruszkę skrapiamy sokiem z cytryny, posypujemy migdałami lub pokruszonymi orzechami. Można polać ją także podgrzać na parze i polać czekoladą.
    Pobudzająca czekolada
    Fakt, że czekolada wpływa na wydzielanie endorfin – hormonów szczęścia wiadomo nie od dziś. Dzieje się tak za sprawą zawartej w czekoladzie fenyloetyloaminie.
    Dynia - miąższ i pestki dyni zawierają cynk, który jest bardzo pomocny w podnoszeniu libido.
    Chili
    Robi się gorąco... Chilli nie tylko dodaje wyrazistości twoim potrawom, ale także może dodać pikanterii twojemu związkowi. Z racji tego, że piekielnie ostre papryczki nalezą do grona naturalnych afrodyzjaków, zwiększają one apetyt na seks. Dzieje się tak dzięki dwóm składnikom. Alkaloid i kapsaicyna pobudzają krążenie i stymulują uwalnianie endorfin.
    Czerwone wino
    Wino pomaga nam się zrelaksować, a przeciwutleniacze w nim zawarte odgrywają ważną rolę w regulacji hormonów płciowych, szczególnie testosteronu.
    Jeśli masz ochotę na niebanalny drink z wina, zagrzej w garnku czerwone wino z kilkoma listami bazylii, dodaj szczyptę cynamonu, odrobinę gałki muszkatołowej i ciesz się chwilą!
    Granat
    Granaty to eksplozja kobiecego pożądania! Grant jak żaden inny owoc zwiększa kobiece libido. Poza tym granat ma cudowną konsystencję nadającą się do karmienia siebie nawzajem.

grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość

Promyk
‹‹ 788 789 790 791 792 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ