35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Ten podly nastroj to nie wynik tego, ze nie idzie wszystko po mojej mysli ale niestety depresja dopada mnie kilka razy w roku. Oczywiscie to co sie dzieje, tej sytuacji nie poprawia.
Wiesz Zosiu ja mam wrażenie, ze tsh ma duzy wplyw na nstrój. Sama, od kiedy biorę Eutyrox czuję się lepiej.
I doczytalam gdzies, ze inozytol tez ma dobre działanie na poprawę nastroju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 18:23
Magda*, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Noo Aasiula to dzis bzykanko
Kurka, aż se przypomniałam jak mi teraz test owu wyszedł pozytyw a mnie sie nie chciało bo chora, sex z kaszlem to wyzwanieno ale Kapta powiedziała ze takie cykle z choroba dają niespodzianki to sie spielam
Mega, kapturnica, Aasiula, ania.g, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:a te krechy na tych testach LH zawsze takie som? bo te wyglądają jak pisakiem namalowane
pytam bo ja never takiego testu nie robiłam.
oj Aasiula, pisakami ci sie zachciało bawić
ale krechy cudo, tylko za czerwone, różowy pisak trzeba było wziąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 18:27
Aasiula, kapturnica, Mega, ania.g, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Na razie nic nie jest w stanie poprawic mi nastroju ale wiem, ze to minie.
kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej Asula
takiej kreski to ja nigdy nie miałam,no moze 50% twojej intensywnosci(uzywałam takich samych testów)Ale jak oststnio wieczorkiem miałam ta kreseczkę i potem kochaliśmy się nie tego wieczora tylko następnego no powiedzmy południa to był ten strzał
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:aasiula masz jaja? ło matko i co teraz? jak Twój chlop to zaakceptuje....
Wieszco? Jak ona ma jaja to sama se tego dzieciaka zrobi!!! I to będzie pierwszy na swiecie przypadek partenogenezy wśród ludzi.Aasiula, ania.g, kapturnica, Mega, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość