35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Ale mi się dziś nie chce bruździć
więc na mnie nie liczcie... hehehehe
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Zosia,nie znam się na tych wszystkich badaniach i zależnościach ale życzę ci jak najlepiej
i hej no,znajdz sobie coś co by ci humor poprawiło
Na razie nic nie jest w stanie poprawic mi nastroju ale wiem, ze to minie.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya tak po za tym to czesć wiczornie dziewczynki
czesć Krakonkafajny torcik
a my wszyscy ciagle pochorowani i cały dzień pod kołdrami i chya nasza pierwsza wizytę u połoznej przełożymy na inny dzień,ale i tak nie ma straty bo tylko wywiad by zebrała.Pierwsza prawdziwa wizyta z usg 1 kwietnia
Mega, Aasiula, macduska, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam usprawiedliwienie
Zalatana dzis jestem
z kotami na szczepienie musialam wybyc , a ze ich 3 sztuki to troche zeszlo
i chyba jakies wiosenne przesilenie , bo spalam prawie 2 godzinyMega, mamatrojki80, Aasiula, macduska, Krakonka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:kurde a on dalej taka wysoka goraczke ma ?biedne dziecko
Rano 39 a jak wróciłam z pracy 39.4
Udaje się zbić do 38 i dalej nic.
Zaopatrzylam się dzisiaj w arsenał leków przeciwgoraczkowych i mam rozpiskę jak stosować dla mamy na jutro.
Damy radę.
Młody slabiutki przez goraczkę. -
Na poprawę humoru opowiem wam co mi sie dzisiaj przytrafiło na rozmowie
standardowo gadka i babka mówi do mnie to ja mam dla paniu tutaj test do rozwiązania - dostałam kartkę z pytaniami, długopis i .....kalkulator.... Patrzę w kartkę i oczom nie wierze - test matematyczny
zadania z treścią + wyliczanie procentów
poczułam sie jak na maturze z matmy
nawet zastanawiałam sie gdzie ja kurka aplikacje wysłałam, bo przeciez nie na nauczyciela matmy
no cóż....
kkisia, mamatrojki80, kapturnica, Aasiula, macduska, Magda*, Sabina, ania.g, Zofia8, Krakonka, Parka, paszczakin, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Joł soo tam jak tam??Ucięłam komara , ząb dalej pobolewa i nic mi sie nie kce
Madziulek jak po urrlopie w pracy?Przezylas?
Nie było tak źle, chociaż czulam się trochę jak z innej planety. Nie wiedzialam o czym mówią, ma być jakaś wizytatorka czy coś tam. Wszyscy zagonieni a ja ciemna jak tabaka w rogu.Mega, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja biorę Euthyrox od tygodnia i powiem Wam, że chyba jest dobrze
Dziś zapięłam botki, których od roku nie mogłam dopiąć.Mam nadzieję, że to dobry wpływ tego leku. Nogi mam mniej spuchnięte i humorek dzięki temu lepszy
mamatrojki80, Mega, macduska, Aasiula, Zofia8, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Zosia, a co Twój mąż na to? pewnie widzi jak to na Ciebie wpływa....
Ten podly nastroj to nie wynik tego, ze nie idzie wszystko po mojej mysli ale niestety depresja dopada mnie kilka razy w roku. Oczywiscie to co sie dzieje, tej sytuacji nie poprawia.
Zofia8
-
nick nieaktualny