35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No widzisz, z seksem nie bardzo wychodzi to szukam innych możliwości
Aasiula, mamatrojki80, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Czesc baby
Natka gratulacje :)rosnijcie zdrowo
Ale i tak ja sie pytam komu to trza dac pod stołem zeby dwie krechy wyszczac
Nastepna bez kolejki hyhyhyhy
Reniek masz cos do powiedzenia
Kapta ciesze sie u ciebie tylko na strachu sie skonczyło
Dba o siebie kochana
Oj, ty tam miałaś ładny pęcherzyk z tego co czytałam, więc ....koniec roku może być Twój!Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aleście poszalały...
Jedne dobrze - Natka, gratulujęTeż bym chciała...
Inne tak sobie - Moremi, Kapta, ostrożniej stąpajcieMoremi, trzymaj się w tym szpitalu.
A u mnie 8dc, zaczęłam Was czytac i se przypomniałam o telefonie do ginki - idę w środę sprawdzić co tam u mnie widać.
A ponieważ jeszcze kilka do owu, to ja mam spadek nastroju oczywiście - nerwy, jak zwykle. Głupie te moje jazdy:(
Jeszcze dzisiaj taka idiotyczna pogoda, że już wolałam ten deszczyk i ponurość ostatnio. Niby lampa była, a wiatr głowę urywał - nie znoszę takiej pogody.
Piękne ciasta widziałam u WasJak znajdę mój tort na 1 urodziny Małogoś, to też Wam pokażę. A o świętach i pieczeniu nawet mi się myśleć nie chcę. Zwykle piekłam jak szalona, a teraz jak zrobię obiad taki zwykły, to juz sobie gratuluję, że dałam radę.
Jak u mnie coś nie ruszy, obojętne z czym, to niedługo ja będę do Was z wariatkowa pisała. Na każdym froncie mam zawieszkę - dziecko starane, praca, mieszkanie, zdrowie...
Tyle, że kwiatka ogoliłam i robię rozsadę
Natka_79, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Czesc Dziewczyny,
Rzadko sie odzywam. Bo nic dobrego sie nie dzieje. Ovufriend wykryl u mnie owulacje juz w 9 dni cyklu, dzis zrobilam sobie badanie czystosci pochwy i z ciekawosci tsh (22 lutego zaczelam brac Levothyroxine (25 mg) i mam juz wynik. 4,39 !!! , ostatnio bez zadnych lekow byl 2.680. A tak wysokiego nigdy nie mialam. Nie dosc, ze w ciaze nie zajde, to jeszcze rozreguluje sobie organizm.O kant d...to potluc.Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Czesc Dziewczyny,
Rzadko sie odzywam. Bo nic dobrego sie nie dzieje. Ovufriend wykryl u mnie owulacje juz w 9 dni cyklu, dzis zrobilam sobie badanie czystosci pochwy i z ciekawosci tsh (22 lutego zaczelam brac Levothyroxine (25 mg) i mam juz wynik. 4,39 !!! , ostatnio bez zadnych lekow byl 2.680. A tak wysokiego nigdy nie mialam. Nie dosc, ze w ciaze nie zajde, to jeszcze rozreguluje sobie organizm.O kant d...to potluc.
Zosia, a w jakich jednostkach to tsh? myślałam o Tobie ostatnio.
Bo ja się nie znam, ale może trzeba coś przeliczyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 17:12
-
Zofia8 wrote:Czesc Dziewczyny,
Rzadko sie odzywam. Bo nic dobrego sie nie dzieje. Ovufriend wykryl u mnie owulacje juz w 9 dni cyklu, dzis zrobilam sobie badanie czystosci pochwy i z ciekawosci tsh (22 lutego zaczelam brac Levothyroxine (25 mg) i mam juz wynik. 4,39 !!! , ostatnio bez zadnych lekow byl 2.680. A tak wysokiego nigdy nie mialam. Nie dosc, ze w ciaze nie zajde, to jeszcze rozreguluje sobie organizm.O kant d...to potluc.
Jak można wykryć owulację zdalnie? U mnie nawet testy się nie sprawdzały. Jak chcę wiedzieć, to idę do ginki na monitoring. Nie ustawaj w staraniach
Co do TSH, to może lek Ci nie służy. Jak dalej tak będzie, powinnaś spróbować inny. Albo dawka niedobrana? Ale najlepiej idź z tym do endokrynologa. Mnie się też waha. W grudniu miałam dolną normę, nic nie zmieniałam a w styczniu już prawie 2.
A organizm i tak Ci się rozreguluje, nie młodniejemy wszak, więc nie ma co żałowaćChyba warto zaryzykować?
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Jak można wykryć owulację zdalnie? U mnie nawet testy się nie sprawdzały. Jak chcę wiedzieć, to idę do ginki na monitoring. Nie ustawaj w staraniach
Co do TSH, to może lek Ci nie służy. Jak dalej tak będzie, powinnaś spróbować inny. Albo dawka niedobrana? Ale najlepiej idź z tym do endokrynologa. Mnie się też waha. W grudniu miałam dolną normę, nic nie zmieniałam a w styczniu już prawie 2.
A organizm i tak Ci się rozreguluje, nie młodniejemy wszak, więc nie ma co żałowaćChyba warto zaryzykować?
Z ta owulacja to i czasem monitoring nic nie daje, jak sie trafi na zlego dr. Jeden powiedzial, ze nie ma szans na owulacja a po tygodniu drugi powiedzial, ze byla.
Zofia8