35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:No,no Paszcza wygląda na to że Twój syn będzie większy od Marcela.
dzizus, Ania nie strasz, polecialam na porodowke sprawdzic ile Marcel mial, ja sie na ponad 4kg nie pisze- prognoze mam na 3.7 i wiecej nie biore!ja mam rampersy piekne na 56cm
Reni, ania.g, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni, to mnie się też czasem zapomni o nim jak się namacza, bo namacza się w łazience, a ja czasem jak zasiądę do kompa to mnie godzinami nie ma
ale cżestotliwość to mam jednak większą. tak raz w tygodniu chyba średnio, albo raz na 1,5 tygodnia. ja obcinam jak pęd całkiem zaschnie, wiem wtedy że nic z niego już nie będzie. i obcinam go całkiem.
fajnie, mój pewnie dopiero się rozkręca, ale przez 2/3 roku to kwitnie rzeczywiście.Reni lubi tę wiadomość
-
Bry,
I chciałam sprostować informacje z początków mojego macierzyństwa: noworodkowe kupy nie śmierdzą, ale niemowlęce już tak.
Odkąd Wojtek przeszedł na mleko hypoalergiczne, to mogę używać jego kup jako broni biologicznej, więc wojna z Putinem mi nie straszna.
Reni, ania.g, Heretyczka, Sabina, gosia7122, kkisia, kapturnica, megan8, Aasiula, Elfik, macduska, Mega, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:dzizus, Ania nie strasz, polecialam na porodowke sprawdzic ile Marcel mial, ja sie na ponad 4kg nie pisze- prognoze mam na 3.7 i wiecej nie biore!
ja mam rampersy piekne na 56cm
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e4d87d7cdc2.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce6f4ee16ca0.jpg
Reni reflektujesz na któreś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 12:55
ComeToMeBaby, Reni, kkisia, kapturnica, Aasiula, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:A ja odebrałam fakturę za ubezpieczenie samochodu i moje wkurwienie znowu zenitu sięgnęło
wkurza mnie to, że przy leasingu nie mogę ubezpieczyciela sobie sama wybrać.
może możesz- jak masz tą umowę? czasem leasing chce jakąś opłatę za zmianę ubezpieczyciela.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 13:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kcemmamatrojki80 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e4d87d7cdc2.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce6f4ee16ca0.jpg
Reni reflektujesz na któreś?Sabina, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:czemu niby nie możesz? a gdzie prawa konsumenta?
może możesz- jak masz tą umowę? czasem leasing chce jakąś opłatę za zmianę ubezpieczyciela.
Nie wiem, pewne zmiany np. wykup auta można dopiero po 2 latach. a opłaty są są, na czymś muszą kasę kosić. -
mamatrojki80 wrote:Przy kredycie hipotecznym też tak może być, spotkałam się z takimi praktykami.
przy hipotece- a tu już doświadczenie posiadammam tak, że przez bank mam określone towarzystwa, których polisy akceptują (i jest ich na tej liście z 10 czy 15 towarzystw, w każdym razie sporo, w tym ci najpopularniejsi), a jak kiedyś miałam chęć zawrzeć polisę w innym to napisałam im maila i się zgodzili bez żadnych opłat.
-
Czesc baby
Natka gratulacje :)rosnijcie zdrowo
Ale i tak ja sie pytam komu to trza dac pod stołem zeby dwie krechy wyszczac
Nastepna bez kolejki hyhyhyhy
Reniek masz cos do powiedzenia
Kapta ciesze sie u ciebie tylko na strachu sie skonczyło
Dba o siebie kochanamamatrojki80, ComeToMeBaby, Reni, kapturnica, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:poczytałam o tych leasingach ubezpieczeniach- no to jest powszechnie praktykowane, kwestia ustaleń przed podpisaniem umowy.
przy hipotece- a tu już doświadczenie posiadammam tak, że przez bank mam określone towarzystwa, których polisy akceptują (i jest ich na tej liście z 10 czy 15 towarzystw, w każdym razie sporo, w tym ci najpopularniejsi), a jak kiedyś miałam chęć zawrzeć polisę w innym to napisałam im maila i się zgodzili bez żadnych opłat.
Podzwonię i popytam , muszę do 27.03 zapłacić więc podziałam.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny