35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wtedy będzie zawsze dziewicapaszczakin wrote:ej, no, juz ustalilismy, ze CC sie jako porod prawdziwy nie liczy, wiec jak najbardziej dziewica.. Tylko kurde jak 4 dziecie zrobicie to chyba i tak juz Ci nie pozwola na naturalny po 3 cesarkach?
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Mnie lekarz na betę nie wysyłał ani w pierwszej ani w drugiej. Teraz sie trochę waham ale dla spokoju chyba zrobie przyrost. Choc tak naprawdę to mnie serce uspokoi
No właśnie o to mi chodzi, Natka, a jak przyrost odpukać nie jest ok... po co komu takie stresy, a lekarstwa na to żadnego nie ma. O to mi tylko chodziło, że na to i tak nikt nie ma wpływu.
Będzie okola_35, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Kochana, mocna krecha i ciąża na pewno jest
Laski, ja wiem, że ja inna jestem, ale... po co wy tak na te bety wszystkie wysyłacie? progesteron rozumiem, ale na przyrost bety nikt nie ma wpływu, jak ma być dobrze .to będzie moim zdaniem. Ja robiłam test (jeden:-)), a potem lekarz dopiero około 7-8 tygodnia. Tylko żeby nie było, że się czepiamtak tylko głośno myślę
ja nie wiem, ale sama bym się przeszła
marzę o tym, żeby mieć powód iść na betę
i sprawdzać przyrosty.
bo wiesz- ja to już 35+ () i byłoby pierwsze więc trzeba chuchać i dmuchać
Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ja nie wiem, ale sama bym się przeszła
marzę o tym, żeby mieć powód iść na betę
i sprawdzać przyrosty.
bo wiesz- ja to już 35+ () i byłoby pierwsze więc trzeba chuchać i dmuchać
Sarkofag se już zmontujMango, Mega lubią tę wiadomość
-
mogła byś troszkę przyciszyć?
chyba lepiej sieknąć betę raz a porządnie, niż tak szczać na testy bez sensu
taki sposób jak Ty miałaś jest nie dla ovufriendek
zbyt wiele wiedzą i muszą wszystko kontrolować
mamatrojki80 wrote:Kochana, mocna krecha i ciąża na pewno jest
Laski, ja wiem, że ja inna jestem, ale... po co wy tak na te bety wszystkie wysyłacie? progesteron rozumiem, ale na przyrost bety nikt nie ma wpływu, jak ma być dobrze to będzie moim zdaniem. Ja robiłam test (jeden:-)), a potem lekarz dopiero około 7-8 tygodnia. Tylko żeby nie było, że się czepiamtak tylko głośno myślę
kapturnica, Sabina, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Oo, zeby tylko pogoda była
zerknę na pewno
płytę CD trzeba bedzie przygotować
-
nick nieaktualnyReni wrote:mogła byś troszkę przyciszyć?
chyba lepiej sieknąć betę raz a porządnie, niż tak szczać na testy bez sensu
taki sposób jak Ty miałaś jest nie dla ovufriendek
zbyt wiele wiedzą i muszą wszystko kontrolować
Przemyśliwuje likwidację konta po tym wpisie.... -
gupek http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/notice-pink-mouse-emoticon.gif
chyba zdążyłaś zauważyć, że wiele z nas to panikary i każdy bledszy test doprowadza prawie do zawału paznokcia
więc jak sieknie sobie z krwi będzie miała pewność, że jest w ciąży
a jak beta spadnie to kupi sobie podpaski
mamatrojki80 wrote:Przemyśliwuje likwidację konta po tym wpisie....Sabina, Aasiula, peppapig, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:gupek http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/notice-pink-mouse-emoticon.gif
chyba zdążyłaś zauważyć, że wiele z nas to panikary i każdy bledszy test doprowadza prawie do zawału paznokcia
więc jak sieknie sobie z krwi będzie miała pewność, że jest w ciąży
a jak beta spadnie to kupi sobie podpaski
Oj wiem... droczę się
Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:No właśnie o to mi chodzi, Natka, a jak przyrost odpukać nie jest ok... po co komu takie stresy, a lekarstwa na to żadnego nie ma. O to mi tylko chodziło, że na to i tak nikt nie ma wpływu.
Będzie ok
Natka ja jestem tego samego zdania, po co się stresować, trzeba wierzyć że jest wszystko dobrze. Mi się z taką myślą żyje lepiej.Natka_79, mamatrojki80, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/touch-pink-mouse-emoticon.gif
no wiesz co!
mamatrojki80 wrote:Oj wiem... droczę sięComeToMeBaby, mamatrojki80, peppapig, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny