35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Ja się czasem cieszę, ze nie musiałam nic wyciskać
w temacie porodów dziewica jestem
chuj nie matka jednym słowem....
nie łam się.
mamatrojki80, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bo Cię przesadzę do pierwszej ławki!
zostaw już te testy! zaliczyłaś jeden i wystarczy
teraz idź do higienistki na betę!
Natka_79 wrote:To zaryzykujemoże pani nie nakrzyczy
Swoja droga to nie ma co szaleć z tymi testami z Allegro, znalazłam jeszcze jeden i wyszedł dzis ciemniejszy, kreska wyraźna ale nie tak jak na pinku. Jej to naprawdę sie dzieje?Natka_79, ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, gosia7122, kkisia, Aasiula, macduska, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paszcza kto to tam wie, usg jednak tylko szacuje wagę. Sporo sie słyszy ze jednak rozrzut miedzy waga z usg a urodzeniowa był. Spoko, myśle ze z twoja ostrożna dieta to ok 3500dziecko bedzie miało. Zreszta bedzie dobrze, dasz radę
mamatrojki80, paszczakin, kapturnica, kkisia, Aasiula, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wirusy?!
weź się za seks!
Mega wrote:Natka super informacja! Rozsiewajcie te ciążowe wirusy, moze sie w końcu załapie
Paszczak kawał chłopa ci sie kroi, bedzie fajne wyciskanie
Zaraz zmykam w miasto, trzymajcie za mnieNatka_79, ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, Niuta, kkisia, Aasiula, Mango, macduska, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:bo Cię przesadzę do pierwszej ławki!
zostaw już te testy! zaliczyłaś jeden i wystarczy
teraz idź do higienistki na betę!
4a betę to w środę zrobie, bo jutro mi zupełnie nie pasuje
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:To w którym centylu był mój syn ważący 4500 po urodzeniu
najstarsza 4150, tylko Helen w normie bo 3350
a lekarz przepowiadał 3950...
Paszcza dasz radę
Ja się czasem cieszę, ze nie musiałam nic wyciskaćw temacie porodów dziewica jestem
chuj nie matka jednym słowem....
ej, no, juz ustalilismy, ze CC sie jako porod prawdziwy nie liczy, wiec jak najbardziej dziewica.. Tylko kurde jak 4 dziecie zrobicie to chyba i tak juz Ci nie pozwola na naturalny po 3 cesarkach?
kapturnica lubi tę wiadomość
-
laski- zaćmienie słońca się szykuje 20 marca.
możecie sobie posprawdzać o której godzinie w jakim mieście (również w Europie, bo nie wszystkie tu w Polsce siedzimy) się pokaże, jak długo będzie trwało, w jakim stopniu będzie widoczne i jak, a także zobaczyć kiedy następne będą widoczne zaćmienia (i słoneczne i lunarne):
http://www.timeanddate.com/eclipse/
trzeba w eclipse calculator wpisać swoją miejscowość lub kraj i wułalaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 11:22
Natka_79, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Zostały mi jeszcze 2
a betę to w środę zrobie, bo jutro mi zupełnie nie pasuje
Kochana, mocna krecha i ciąża na pewno jest
Laski, ja wiem, że ja inna jestem, ale... po co wy tak na te bety wszystkie wysyłacie? progesteron rozumiem, ale na przyrost bety nikt nie ma wpływu, jak ma być dobrze to będzie moim zdaniem. Ja robiłam test (jeden:-)), a potem lekarz dopiero około 7-8 tygodnia. Tylko żeby nie było, że się czepiamtak tylko głośno myślę
Natka_79, ola_35, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hmmm, hmmm....
tia....
no tego...
ni chu chu nie wiem co to centyle
ale poza tym: baaardzo ładna siatka
edit: poczytałam w internetach o siatkach centylowych, ok, jestem już bliższa oświeceniu. ale cos nie czytam ze zrozumieniem. musze się kawy napić.
ja tez nie wiedzialam jeszcze niedawno. Ale to nic inego jak "normy", pierwszy (10) wymiar minimum, drugi srednia(50), trzeci maksimum(90).. znaczy np ze jak sie w tym trzecim "rozmiarze" jest, to 90 na 100 bachorkow bedzie mniejszych niz Twoje..
no ale tak jak mama3 pisze nie wszyscy sie w te normy wpisuja, a i tak jest ok, dlatego jest 90, a nie 100.. niemniej rodzic naturalnie 4,5kg.. hmm, hmmm..
ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:laski- zaćmienie słońca się szykuje 20 marca.
możecie sobie posprawdzać o której godzinie w jakim mieście (również w Europie, bo nie wszystkie tu w Polsce siedzimy) się pokaże, jak długo będzie trwało, w jakim stopniu będzie widoczne i jak, a także zobaczyć kiedy następne będą widoczne zaćmienia (i słoneczne i lunarne):
http://www.timeanddate.com/eclipse/
trzeba w eclipse calculator wpisać swoją miejscowość lub kraj i wułalazerknę na pewno
płytę CD trzeba bedzie przygotować
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Kochana, mocna krecha i ciąża na pewno jest
Laski, ja wiem, że ja inna jestem, ale... po co wy tak na te bety wszystkie wysyłacie? progesteron rozumiem, ale na przyrost bety nikt nie ma wpływu, jak ma być dobrze to będzie moim zdaniem. Ja robiłam test (jeden:-)), a potem lekarz dopiero około 7-8 tygodnia. Tylko żeby nie było, że się czepiamtak tylko głośno myślę