35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza1975 wrote:Kurwa, kurwa, kurwa, czy było za dobrze żeby się coś nie spierdoliło!
Mama mi się kompletnie rozłożyła. W piatek do południa jeszcze małego zabawiała, a wieczorem zaczęło jej się robic słabo, nie trzymała moczu. W sobotę 10 godzin spędziłyśmy na SOR-ze, tylko po to żeby się dowiedzieć, że to starość.
No, i teraz mam dwoje dzieci do karmienia, przewijania i mycia.
Mam taki zjazd psychiczny, że płaczę po kątach.
A w ogóle to dobry wieczór i dobranoc.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Haj laski.Kurde widze ,że ciag dalszy niepowodzen
Kkisia
Mysza bedzie dobrze, moze sie troche poprawi.Z wlasnego doswiadczenia w opiece nad osobami starszymi wiem ,ze miewaja oni lepsze i gorsze dni.Ale nie ma co sie oszukiwac to ciezka praca bo oprocz wysilku fizycznego rowniez wiele psychcznego to kosztuje.
Z dzieckiem jest mimo wszystko duzo łatwiej.Trzymam w kciuki by mamie sie poprawiło.Moge Ci tylko doradzic ,ze jesli mama jest leżąca można by jej było załozyc cewnik.Wtedy jest łatwiejsza pielegnacja. A i ryzyko narazenia na odlezyny sie zmniejsza.Jakbyś potrzebowała jakiejś porady w pielegnacji , sposobach na zmiany pozycji (nie łatwo jest przebierac łóżko ,czy pacjenta leżącego) to służe pomocą.
A tak wogóle to dzień dobry moje kochane.Miłego dnia życze waszystkimmacduska, moremi, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny
Czytam i uwierzyć nie mogę - Morka kciukam z całej siłynapewno wsjo będzie dobrze
; Kapta mówisz, ze jazdę figurową na lodzie urządzałaś w swoim domku
Oby noga szybko się goiła
Kkisia kciukam;
Wszystkim Wam miłego, słonecznego dnia i samych pozytywnych wieści.moremi, Aasiula, macduska, kapturnica, kkisia, Sabina, Mega, peppapig, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:mogłaś darować sobie ten spacer !!!
TRZYMAM KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!megan8 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mysza, ale ja tak nie bardzo rozumiem. Robili jej jakieś badania? Mnie trochę wkurza, ze zazwyczaj u osób starszych nawet nie chcą diagnozowac, tylko od razu twierdzą, że starość. Trzymaj się.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Dzień dobry.
Mysza- wytrwałości.
Morka keglam nadal.
Kapta wszystko OK?
Całej reszcie- miłego dnia.
Za to dzis zaczynam maraton dentystyczny bo mam do wyleczenia 3male ubytki a moja dentolka nie zgodzila sie elczyc w 1szym trymestrze Wiec zaczne dzisDzieki Macdus za troske
macduska, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Mysza, ale ja tak nie bardzo rozumiem. Robili jej jakieś badania? Mnie trochę wkurza, ze zazwyczaj u osób starszych nawet nie chcą diagnozowac, tylko od razu twierdzą, że starość. Trzymaj się.
Najlepiej ruszyc swojegop (mamy) lekarza rodzinnego b y przyjechal na wizyty domowe.Moze wtedy zlecic patronaz pielegniarki i bedzie przychodzila pomoc w opiece.A takze mozna zwrocic sie do MOPSu o przydzial opiekunki p[rzynajmneij na te godzine lub 2dziennie..
macduska, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Byc moze znowu bede lezec i czekac do poniedzialku
ale tak jak wam mowilam jestem jak ten kwiat lotosu
Po prostu spokojna i wyluzowana
nie przejmuje sie tym wcale
wazne ze papiery podpisane
a ze moze sie przeciagnac do konca kwietnia juz mnie nie ruszaSabina, macduska, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiosna za oknem
Ja o 12 mam kolejna rozmowę
Dziewczyny - Morek i Kapta dbajcie o wasze dzieciaki, trzymam kciukizeby nogi nie puchły, siwiały a pachniały, a plamienia poszły precz!
Kkisia współczuje kolejnego leżenia.....
Wszystkim miłego dniamacduska, moremi, kapturnica, Sabina, gosia7122, kkisia, Aasiula, Elfik, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się kawką
ach co to był za weekend... jestem wykończona...a tu do roboty trzeba iść...
Morka, Kapta trzymajta się.
Dziobak, Mega, moremi, kapturnica, Sabina, Parka, kkisia, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny