35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:W związku z funkcją forumowego kucharza podam Wam przepis na pastę do kanapek.
garść oliwek, pół słoika pomidorów suszonych, pół kostki twarogu, garść pestek z dyni i 3 ząbki czosnku.
Wszystko razem zmiksować, dodać pieprz.
Pyyycha- zajadam się od rana.
Dobranocmacduska, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Morka -kapitanie bedzie dobrze,Helena mi sie rozchorowala ma straszny kszel,dusi sie flegma ale nie ma goraczki .Jutro z rancA zapierdalam do lekarza:-(Widze ze starsza Helena sobie kuku zrobila .no co za dzien,no na dokladke Kapta .
kapturnica, Sabina, mamatrojki80, kkisia, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Opuchniecie sie nie powieksza..pobolewa ale nie az tak dotkliwie jak na przedtem.Mysle,ze bedzie git
Morka jak maluch ma zaledwie 3mm to sam poczatek wiec serducho dopiero sie rozkreca.ja na rowne 7tyg mialam malucha na 11mm Najwazniejsze ,ze nie krwawisz , jestes pod dobra opieka..Teraz tylko lezec wzgorkiem łonowym do gory i wpoczywac
Macduska nakopac Ci??to samo sie moze tyczyc zaciążonych Wkońcu tez sie juz nie staraja w danym momencie to maja stad wyoutowac sie??Na kolana i 10min kleczec na grochu!!Mozesz wymienic kare na kajmakowy mazurek z wysylka do mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 21:37
Sabina, Magda*, kkisia, macduska, Aasiula, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:o mamo!!! wlasnie wyczytałam ze wg moich połoznych 8-9 tydzien ciazy to za wczesnie na słuchanie serca maluszka
wiec czeka mnie tylko wywiad??
ozesz no ! w kazdym razie 1 kwietnia ,pierwsze usg -
kapturnica wrote:Opuchniecie sie nie powieksza..pobolewa ale nie az tak dotkliwie jak na przedtem.Mysle,ze bedzie git
Morka jak maluch ma zaledwie 3mm to sam poczatek wiec serducho dopiero sie rozkreca.ja na rowne 7tyg mialam malucha na 11mm Najwazniejsze ,ze nie krwawisz , jestes pod dobra opieka..Teraz tylko lezec wzgorkiem łonowym do gory i wpoczywac
Macduska nakopac Ci??to samo sie moze tyczyc zaciążonych Wkońcu tez sie juz nie staraja w danym momencie to maja stad wyoutowac sie??Na kolana i 10min kleczec na grochu!!Mozesz wymienic kare na kajmakowy mazurek z wysylka do mnieHyhyhyhy a co
macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Opuchniecie sie nie powieksza..pobolewa ale nie az tak dotkliwie jak na przedtem.Mysle,ze bedzie git
Macduska nakopac Ci??to samo sie moze tyczyc zaciążonych Wkońcu tez sie juz nie staraja w danym momencie to maja stad wyoutowac sie??Na kolana i 10min kleczec na grochu!!Mozesz wymienic kare na kajmakowy mazurek z wysylka do mnie
kapta nie ma sprawy z mazurkiem
napiszę skąd sie to wzięło:
Przeglądałam dokumentację medyczną z leczenia , dokładałam skierowanie żeby nie zginęło i znalazłam receptę na tabsy z estradiolem. Pomyślałam, że zamówię w naszej aptece. I wtedy przypomniałam sobie, ze nie dalej jak trzy tygodnie temu zamawiałam tam wkładkę...
i co sobie babka pomysli jak polecę teraz z receptą na antyki...
jestem najbardziej zabezpieczoną babą w gminie
nie dość, że i tak wtórnie niepłodna to jeszcze z wjkładką i na tabsach... nawet sie nie bzykam na razie
no to jaka ze mnie staraczka ?
PARADOKS co by nie mówićkapturnica, Sabina, Magda*, ania.g, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Parka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:W związku z funkcją forumowego kucharza podam Wam przepis na pastę do kanapek.
garść oliwek, pół słoika pomidorów suszonych, pół kostki twarogu, garść pestek z dyni i 3 ząbki czosnku.
Wszystko razem zmiksować, dodać pieprz.
Pyyycha- zajadam się od rana.
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:kapta nie ma sprawy z mazurkiem
napiszę skąd sie to wzięło:
Przeglądałam dokumentację medyczną z leczenia , dokładałam skierowanie żeby nie zginęło i znalazłam receptę na tabsy z estradiolem. Pomyślałam, że zamówię w naszej aptece. I wtedy przypomniałam sobie, ze nie dalej jak trzy tygodnie temu zamawiałam tam wkładkę...
i co sobie babka pomysli jak polecę teraz z receptą na antyki...
jestem najbardziej zabezpieczoną babą w gminie
nie dość, że i tak wtórnie niepłodna to jeszcze z wjkładką i na tabsach... nawet sie nie bzykam na razie
no to jaka ze mnie staraczka ?
PARADOKS co by nie mówića powaznie mwoiac maja tylu pacjentow ,ze nie skojarza kto co kupowal...
Sabina, macduska, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Hej
właśnie doczytałam...
Morka trzymam za Ciebie z całych sił!
Kapta za Ciebie również - oby tylko stłuczeniem się skończyło!
dziewczyny cały czas jestem z Wami, ale niestety nie mam na tyle czasu, aby się udzielać. Zanim doczytam najnowsze wątki to już my time is out
Pozdrawiam, trzymam... i dobrej nocki :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 22:06
Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ojj moze pomysla ze masz taka schize zebynie zajsc w ciaze
a powaznie mwoiac maja tylu pacjentow ,ze nie skojarza kto co kupowal...
nie skojarzą????
u mnie na wsi???
nie żartuj, tu się ludzie znają jak łyse konie. Jak w sklepie kupowałam proszek do pieczenia a na drugi dzień kazałam ojcu kupić to nie kupił bo mu baba w sklepie powiedziała że kupowałam niedawno.
taki folklor.
ja wiem, że babka w aptece nic nikomu nie powie, nie o to chodzi- tak mnie pusty śmiech ogarnął.Sabina, Magda*, kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny