X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mozesz wziasc.
    Jaka bralas zwykla czy forte??? A w brzuchu i mnie co jakis czas przeciaga.Mysle ,ze sie nam apartamentowce powiekszaja i dlatego..Mam oklad z kostek i malz tlucze kapuste coby oblozyc
    Zwykłą brałam, i jak czuję coś nie teges to łykam. Tylko jedną dziennie,czasami co drugi dzień.
    A Ty leż i niech cię mąż okłada kapustą ;)

Aasiula, malgos741, dorbie lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pitole dziewczyny uważajcie na siebie...

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Zwykłą brałam, i jak czuję coś nie teges to łykam. Tylko jedną dziennie,czasami co drugi dzień.
    A Ty leż i niech cię mąż okłada kapustą ;)
    Mi gin gadal ze spokojnie mozna brac3razy dziennie nospe forte jesli cos sie dzieje...

moremi, Aasiula, peppapig, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta A ta noga to kostka srodstopie Czy jak gdzie Cie boli
    Czy pachnie ? I Czy mozesz ruszyc ?

Kurwa mialo być puchnie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 19:58

malgos741, moremi, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pierdziele czlowiek bywa kaleka niezla ehhh
    Na razie jako ta niechetna lekarzom leze i sie okladam.Zobacze co bedzie dalej.Ale mam nadzieje ,ze poboli , poboli i przestanie..Na szczescie brzuch nie boli.Nie bylabym soba jakbym nie poczytala o upadkach w ciazy i z tego co pisza najbardziej niebezpieczne sa upadki na brzuch .Na dupsko jest amortyzacja wiec mysle ,ze jest oki z maluchem.Jakby tylko cos sie (odpukac w niemalowane)dziac zaczelo to jade od razu.Noga tam chuj dziecior najwazniejszy

Kapta,
    praktyczniej pojechać na IP ortopedyczną dzisiaj. Jutro będziesz się pierdolić z ze skierowaniem od rodzinnego, kolejkami itp. jak już bys miała zamiar cos robić to praktyczniej dzisiaj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 20:00

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kapta A ta noga to kostka srodstopie Czy jak gdzie Cie boli
    Czy pachnie ? I Czy mozesz ruszyc ?

Kurwa mialo być puchnie .
    tylko troszke spuchlo a pod wpl zimna jest juuz znacznie lepiej..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kapta,
    praktyczniej pojechać na IP ortopedyczną dzisiaj. Jutro będziesz się pierdolić z ze skierowaniem od rodzinnego, kolejkami itp. jak już bys miała zamiar cos robić to praktyczniej dzisiaj.
    Wiem macduska .Ale mysle ,ze nic sie zlego nie stalo bo noga nie siwieje a opuchniecie jest male.Milam nie raz skrecone nogi wiec mniej wiecej wiem czego sie spodziewac w razie czego.Mysle ,ze stłuczenie jest tylko...A an stłuczenie nic mi i tak nie poradza a oczekam sie na SORZE wchuj czasu...Bywalam z mlodym wielokrotnie i wiem ile tam schodiz.Napewno ejsli cos sie zacznie gorzej dziac nie zbagatelizuje tego i pojade

Aasiula, macduska, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    tylko troszke spuchlo a pod wpl zimna jest juuz znacznie lepiej..
    A Mozesz ruszac ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wiem macduska .Ale mysle ,ze nic sie zlego nie stalo bo noga nie siwieje a opuchniecie jest male.Milam nie raz skrecone nogi wiec mniej wiecej wiem czego sie spodziewac w razie czego.Mysle ,ze stłuczenie jest tylko...A an stłuczenie nic mi i tak nie poradza a oczekam sie na SORZE wchuj czasu...Bywalam z mlodym wielokrotnie i wiem ile tam schodiz.Napewno ejsli cos sie zacznie gorzej dziac nie zbagatelizuje tego i pojade

Ha ha, jak Ci noga zacznie SIWIEĆ to ty Kapta erkę wezwij! :-D

Aasiula, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bedzie dobrze , Oszczedzaj noge I Najlepiej do gory ulozona okladaj ale pewnie to wiesz
    Uwazaj na siebie ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kapta,
    Poza tym jak jutro opuchlizna wyskoczy, to nawet gipsu nie będzie można założyć. Ale Kapta to wie.

macduska, malgos741, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Poza tym jak jutro opuchlizna wyskoczy, to nawet gipsu nie będzie można założyć. Ale Kapta to wie.
    Morka a Ty plamisz nadal? Czy się uspokoiło?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 20:12

Aasiula lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A Mozesz ruszac ??
    Tak tak ruszac , nic nie strzela i nie skrzypi heheheh

malgos741, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, no pachnaca siwiejaca noga Kapty :)

macduska, malgos741, moremi, Aasiula, Sabina, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bedzie dobrze , Oszczedzaj noge I Najlepiej do gory ulozona okladaj ale pewnie to wiesz
    Uwazaj na siebie ;)
    wiem wiem i wlasnie korzystam z wysoko ulozonych poduch 8) Mysle ,ze jakby cos bylo nie teges juz by zaczela sie powiekszac .Kurde swoja droga wlasnie powiedzialam chlopu ,ze po kij zrobil nowa podloge w korytarzu taka sliska. Chyba dybie na mnie XD

malgos741, moremi, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Morka a ty plamisz nadal? Czy się uspokoiło?
    U mnie to plamienie to tak śluz kawowy. Cos tam delikatnie na wkładce jest.
    Jak podpatrzylam wydruk usg, to zobaczyłam, że totos ma 2,3 mm, czyli gdzieś na granicy 5 tygodnia. Ja obstawialam cały czas owulację 15. W ogóle to mnie wkurza obliczanie ciąży wg om i nie rozumiem tego. Jakby liczyć wg owulacji, nawet w tego 14 lutego, to dzisiaj by był 5 tydzień 5 dzień. Chyba ze coś poplatałam :-)

macduska, Sabina, Aasiula, mamatrojki80, malgos741, peppapig, kkisia, Arwena, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Nie, no pachnaca siwiejaca noga Kapty :)

hahaa2.gif

Sabina, Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odbiegając od tematu wypadków to uświadomiłam sobie, że ze mnie to chuj nie staraczka...
    z wkładką wewnątrzmaciczną i na tabsach.

Pwinnyście mnie wypierdolić z forum czym prędzej.

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany co sie tu wyprawia....
    Moremi, mocno kciuki trzymam. Wierze ze bedzie dobrze. Moja przyjaciółka miala odklejająca sie kosmowke i było trochę nerwowo aż do czasu pojawienia sie łożyska. Sz urodził sie zdrowiutki. Pewnie trzeba bedzie więcej poleżeć, brać lutke i bedzie ok.
    Kapta, myśle ze bardziej noga ci ucierpiała niz mała, mam nadzieje ze to nie groźne stłuczenie.

moremi, macduska, Sabina, Aasiula, kapturnica, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka najszczałaś raz jeszcze, czy do jutra czekasz?

Sabina, moremi, Aasiula, Natka_79, kapturnica, kkisia, Mega, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 8044 8045 8046 8047 8048 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ