35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mozesz wziasc.
Jaka bralas zwykla czy forte??? A w brzuchu i mnie co jakis czas przeciaga.Mysle ,ze sie nam apartamentowce powiekszaja i dlatego..Mam oklad z kostek i malz tlucze kapuste coby oblozyc
A Ty leż i niech cię mąż okłada kapustąAasiula, malgos741, dorbie lubią tę wiadomość
-
ja pitole dziewczyny uważajcie na siebie...
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
peppapig wrote:Zwykłą brałam, i jak czuję coś nie teges to łykam. Tylko jedną dziennie,czasami co drugi dzień.
A Ty leż i niech cię mąż okłada kapustąmoremi, Aasiula, peppapig, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Pierdziele czlowiek bywa kaleka niezla ehhh
Na razie jako ta niechetna lekarzom leze i sie okladam.Zobacze co bedzie dalej.Ale mam nadzieje ,ze poboli , poboli i przestanie..Na szczescie brzuch nie boli.Nie bylabym soba jakbym nie poczytala o upadkach w ciazy i z tego co pisza najbardziej niebezpieczne sa upadki na brzuch .Na dupsko jest amortyzacja wiec mysle ,ze jest oki z maluchem.Jakby tylko cos sie (odpukac w niemalowane)dziac zaczelo to jade od razu.Noga tam chuj dziecior najwazniejszy
Kapta,
praktyczniej pojechać na IP ortopedyczną dzisiaj. Jutro będziesz się pierdolić z ze skierowaniem od rodzinnego, kolejkami itp. jak już bys miała zamiar cos robić to praktyczniej dzisiaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 20:00
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta,
praktyczniej pojechać na IP ortopedyczną dzisiaj. Jutro będziesz się pierdolić z ze skierowaniem od rodzinnego, kolejkami itp. jak już bys miała zamiar cos robić to praktyczniej dzisiaj.Aasiula, macduska, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wiem macduska .Ale mysle ,ze nic sie zlego nie stalo bo noga nie siwieje a opuchniecie jest male.Milam nie raz skrecone nogi wiec mniej wiecej wiem czego sie spodziewac w razie czego.Mysle ,ze stłuczenie jest tylko...A an stłuczenie nic mi i tak nie poradza a oczekam sie na SORZE wchuj czasu...Bywalam z mlodym wielokrotnie i wiem ile tam schodiz.Napewno ejsli cos sie zacznie gorzej dziac nie zbagatelizuje tego i pojade
Ha ha, jak Ci noga zacznie SIWIEĆ to ty Kapta erkę wezwij!Aasiula, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wiem macduska .Ale mysle ,ze nic sie zlego nie stalo bo noga nie siwieje a opuchniecie jest male.Milam nie raz skrecone nogi wiec mniej wiecej wiem czego sie spodziewac w razie czego.Mysle ,ze stłuczenie jest tylko...A an stłuczenie nic mi i tak nie poradza a oczekam sie na SORZE wchuj czasu...Bywalam z mlodym wielokrotnie i wiem ile tam schodiz.Napewno ejsli cos sie zacznie gorzej dziac nie zbagatelizuje tego i pojade
Uwazaj na siebiekapturnica lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta,
praktyczniej pojechać na IP ortopedyczną dzisiaj. Jutro będziesz się pierdolić z ze skierowaniem od rodzinnego, kolejkami itp. jak już bys miała zamiar cos robić to praktyczniej dzisiaj.macduska, malgos741, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Bedzie dobrze , Oszczedzaj noge I Najlepiej do gory ulozona okladaj ale pewnie to wiesz
Uwazaj na siebieMysle ,ze jakby cos bylo nie teges juz by zaczela sie powiekszac .Kurde swoja droga wlasnie powiedzialam chlopu ,ze po kij zrobil nowa podloge w korytarzu taka sliska. Chyba dybie na mnie
malgos741, moremi, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Morka a ty plamisz nadal? Czy się uspokoiło?
Jak podpatrzylam wydruk usg, to zobaczyłam, że totos ma 2,3 mm, czyli gdzieś na granicy 5 tygodnia. Ja obstawialam cały czas owulację 15. W ogóle to mnie wkurza obliczanie ciąży wg om i nie rozumiem tego. Jakby liczyć wg owulacji, nawet w tego 14 lutego, to dzisiaj by był 5 tydzień 5 dzień. Chyba ze coś poplatałammacduska, Sabina, Aasiula, mamatrojki80, malgos741, peppapig, kkisia, Arwena, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O rany co sie tu wyprawia....
Moremi, mocno kciuki trzymam. Wierze ze bedzie dobrze. Moja przyjaciółka miala odklejająca sie kosmowke i było trochę nerwowo aż do czasu pojawienia sie łożyska. Sz urodził sie zdrowiutki. Pewnie trzeba bedzie więcej poleżeć, brać lutke i bedzie ok.
Kapta, myśle ze bardziej noga ci ucierpiała niz mała, mam nadzieje ze to nie groźne stłuczenie.
moremi, macduska, Sabina, Aasiula, kapturnica, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny