35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBosze..kobiety co tu dzisiaj..
Morek trzymaj się tambędzie dobrze
Kapcia się przewracaa Helcia miała szytą brode..
Wszystkie które tylko chcą te przytulamkapturnica, mamatrojki80, Aasiula, ania.g, kkisia, malgos741, Parka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Na szczescie(nieszczescie) oprałam chyba jedynie zdrowo sródstopie i duży palec u nogi.Chyba z dwojga zlego wole to.. Cholera tysiace razy czlowiek chodzi i nic sie nie dzieje..Chyba dzis rzeczywiscie jakis spozniony 13ty dzis.Lezakuje a noga piecze jaakbym w ogien wlozyla..
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Dzięki, twarda sztuka z tej mojej córy, nawet nie zapiszczała podczas szycia... i taka ciekawostka, nie było chirurga w poznańskim szpitalu na dyżurze i brodę memu dziecku laryngolog szył... a na IP jakiś kataklizm tyle ludzi z dziećmi. A jak Twój syn?
Walczyłam z gorączką do popołudnia. Teraz ustabilizowała się na poziomie około 37.8 stopnia. młody się trochę ożywił zjadł dwa kawałki ryby, naleśnika i dwie porcje galartetki z bitą śmietaną i wypił wiadro herbaty z cytryną przez cały dzień.
Mówi że go boli gardło przy połykaniu i uszy, a w jednym uchu coś mu "Pyknęło"
Ciekawe jak minie noc i co będzie rano.
tak czy inaczej pewnie odwiedze jutro laryngologa.mamatrojki80, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jak byłam z moim synem w ciąży to tak się na lodzie wypieprzyłam..że zgubiła okulary! Tak się zestresowałam,ale miałam puchową kutrke na szczęście.
Po wszystkim chłop okularów szukał bo go wysłałam.
kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Na szczescie(nieszczescie) oprałam chyba jedynie zdrowo sródstopie i duży palec u nogi.Chyba z dwojga zlego wole to.. Cholera tysiace razy czlowiek chodzi i nic sie nie dzieje..Chyba dzis rzeczywiscie jakis spozniony 13ty dzis.Lezakuje a noga piecze jaakbym w ogien wlozyla..
to wal na ortopedię z nogą -
macduska wrote:to wal na ortopedię z nogą
macduska, Aasiula, kkisia, Sabina, dorbie lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja przed chwila wyjePałam orła na podłodze w korytarzu.Poślizłam sie w skarpetkach na parkiecie i klapłam dupą.Kurde mam nadzieje ,ze dodatkowy balast zadziałał ochronnie bo normalnie poczułam ,że sie mi macica przesuwa .
Musi być dobrze i na pewno z Kornelką wszystko jest dobrze
Mja koleżanka w 5 miesiącu jak upadła na dupę, to połamała rękę. I wszystko było ok mimo ze rtg musieli robićmacduska, kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Sabina, dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:I tak mi nie przeswietla bo se nie dam to raz..Adwa zobacze co bedzie złamaćnie złamałam , skręcic równiez nie Mysle nad tym czy nie obłożyc altacetem Kwaśna woda chyba nie zaszkodzi..
mogła kość pęknąć jak tak bardzo boli
obłóż czymś zimnymmamatrojki80, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I tak mi nie przeswietla bo se nie dam to raz..Adwa zobacze co bedzie złamaćnie złamałam , skręcic równiez nie Mysle nad tym czy nie obłożyc altacetem Kwaśna woda chyba nie zaszkodzi..
macduska, Aasiula, mamatrojki80, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymacduska wrote:Walczyłam z gorączką do popołudnia. Teraz ustabilizowała się na poziomie około 37.8 stopnia. młody się trochę ożywił zjadł dwa kawałki ryby, naleśnika i dwie porcje galartetki z bitą śmietaną i wypił wiadro herbaty z cytryną przez cały dzień.
Mówi że go boli gardło przy połykaniu i uszy, a w jednym uchu coś mu "Pyknęło"
Ciekawe jak minie noc i co będzie rano.
tak czy inaczej pewnie odwiedze jutro laryngologa.
W anginie gorączka może być do 3 dni mimo brania antybiotyku, apetyt ma mimo choroby
macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Spokojnie. Nakładają kilka fartuchow na Ciebie i tylko noga wystaje. Tylko krzycz od razu żes w ciąży.
dokładnie, a poza tym narządy już się wykształciły więc ryzyko jest mniejszemamatrojki80, kapturnica, Aasiula, peppapig, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapcia jesteś? Może masz w domu jakiś altacet? Podobno białko dobrze robi,córka się na lodowisku przewróciła to obłożyłam jej rękę swojskim bialkiem i super zadziałało,potem altacetem.
I mam pytanie,czy mogę wziąść drugą nospe? Jedną wzięłam o 14 jak szliśmy z psami na spacer. Jakoś się czuję niespokojnie.. w brzuchu mnie coś przeciąga,oczywiście się martwię czy to normalne?
kapturnica, malgos741, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:W anginie gorączka może być do 3 dni mimo brania antybiotyku, apetyt ma mimo choroby
apetyt u niego to ewenement
w szkole panuje epidemia i schemat choroby jest taki, że właśnie gorączka spada a potem na drugi dzień wraca ze zdwojoną siłą
a akurat jutro juz idę do pracy a we wtorek mam całodniowe szkolenie na którym chciałabym bardzo byćAasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Spokojnie. Nakładają kilka fartuchow na Ciebie i tylko noga wystaje. Tylko krzycz od razu żes w ciąży.
Na razie jako ta niechetna lekarzom leze i sie okladam.Zobacze co bedzie dalej.Ale mam nadzieje ,ze poboli , poboli i przestanie..Na szczescie brzuch nie boli.Nie bylabym soba jakbym nie poczytala o upadkach w ciazy i z tego co pisza najbardziej niebezpieczne sa upadki na brzuch .Na dupsko jest amortyzacja wiec mysle ,ze jest oki z maluchem.Jakby tylko cos sie (odpukac w niemalowane)dziac zaczelo to jade od razu.Noga tam chuj dziecior najwazniejszydorbie lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Kapcia jesteś? Może masz w domu jakiś altacet? Podobno białko dobrze robi,córka się na lodowisku przewróciła to obłożyłam jej rękę swojskim bialkiem i super zadziałało,potem altacetem.
I mam pytanie,czy mogę wziąść drugą nospe? Jedną wzięłam o 14 jak szliśmy z psami na spacer. Jakoś się czuję niespokojnie.. w brzuchu mnie coś przeciąga,oczywiście się martwię czy to normalne?
Jaka bralas zwykla czy forte??? A w brzuchu i mnie co jakis czas przeciaga.Mysle ,ze sie nam apartamentowce powiekszaja i dlatego..Mam oklad z kostek i malz tlucze kapuste coby oblozycAasiula, malgos741, peppapig, dorbie lubią tę wiadomość