X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosze..kobiety co tu dzisiaj.. :(
    Morek trzymaj się tam <3 będzie dobrze
    Kapcia się przewraca :( a Helcia miała szytą brode..
    Wszystkie które tylko chcą te przytulam <3 <3

kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, ania.g, kkisia, malgos741, Parka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczescie(nieszczescie) oprałam chyba jedynie zdrowo sródstopie i duży palec u nogi.Chyba z dwojga zlego wole to.. Cholera tysiace razy czlowiek chodzi i nic sie nie dzieje..Chyba dzis rzeczywiscie jakis spozniony 13ty dzis.Lezakuje a noga piecze jaakbym w ogien wlozyla..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Dzięki, twarda sztuka z tej mojej córy, nawet nie zapiszczała podczas szycia... i taka ciekawostka, nie było chirurga w poznańskim szpitalu na dyżurze i brodę memu dziecku laryngolog szył... a na IP jakiś kataklizm tyle ludzi z dziećmi. A jak Twój syn?

Walczyłam z gorączką do popołudnia. Teraz ustabilizowała się na poziomie około 37.8 stopnia. młody się trochę ożywił zjadł dwa kawałki ryby, naleśnika i dwie porcje galartetki z bitą śmietaną i wypił wiadro herbaty z cytryną przez cały dzień.
    Mówi że go boli gardło przy połykaniu i uszy, a w jednym uchu coś mu "Pyknęło" :-O
    Ciekawe jak minie noc i co będzie rano.
    tak czy inaczej pewnie odwiedze jutro laryngologa.

mamatrojki80, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak byłam z moim synem w ciąży to tak się na lodzie wypieprzyłam..że zgubiła okulary! Tak się zestresowałam,ale miałam puchową kutrke na szczęście.
    Po wszystkim chłop okularów szukał bo go wysłałam.

kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Na szczescie(nieszczescie) oprałam chyba jedynie zdrowo sródstopie i duży palec u nogi.Chyba z dwojga zlego wole to.. Cholera tysiace razy czlowiek chodzi i nic sie nie dzieje..Chyba dzis rzeczywiscie jakis spozniony 13ty dzis.Lezakuje a noga piecze jaakbym w ogien wlozyla..

to wal na ortopedię z nogą

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    to wal na ortopedię z nogą
    I tak mi nie przeswietla bo se nie dam to raz..Adwa zobacze co bedzie złamaćnie złamałam , skręcic równiez nie Mysle nad tym czy nie obłożyc altacetem Kwaśna woda chyba nie zaszkodzi..

macduska, Aasiula, kkisia, Sabina, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja przed chwila wyjePałam orła na podłodze w korytarzu.Poślizłam sie w skarpetkach na parkiecie i klapłam dupą.Kurde mam nadzieje ,ze dodatkowy balast zadziałał ochronnie bo normalnie poczułam ,że sie mi macica przesuwa .
    Kapta!!!
    Musi być dobrze i na pewno z Kornelką wszystko jest dobrze :-)
    Mja koleżanka w 5 miesiącu jak upadła na dupę, to połamała rękę. I wszystko było ok mimo ze rtg musieli robić :-)

macduska, kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Sabina, dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I tak mi nie przeswietla bo se nie dam to raz..Adwa zobacze co bedzie złamaćnie złamałam , skręcic równiez nie Mysle nad tym czy nie obłożyc altacetem Kwaśna woda chyba nie zaszkodzi..

mogła kość pęknąć jak tak bardzo boli

obłóż czymś zimnym

mamatrojki80, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    mogła kość pęknąć jak tak bardzo boli

obłóż czymś zimnym
    Juz mi małz przyniosl kostki lodu w szmatce..

macduska, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Spokojnie. Nakładają kilka fartuchow na Ciebie i tylko noga wystaje. Tylko krzycz od razu żes w ciąży.

macduska, Aasiula, mamatrojki80, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta matko !!! Uwazaj na siebie .
    Bedzie dobrze tylo odpoczywaj i nie stresuj sie to bardziej moze zaszkodzic
    Wiem że pierdole glupoty nie denerwuj sie jak sie nie denerwowac ale chociaz sprobuj prosze ;)

malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Walczyłam z gorączką do popołudnia. Teraz ustabilizowała się na poziomie około 37.8 stopnia. młody się trochę ożywił zjadł dwa kawałki ryby, naleśnika i dwie porcje galartetki z bitą śmietaną i wypił wiadro herbaty z cytryną przez cały dzień.
    Mówi że go boli gardło przy połykaniu i uszy, a w jednym uchu coś mu "Pyknęło" :-O
    Ciekawe jak minie noc i co będzie rano.
    tak czy inaczej pewnie odwiedze jutro laryngologa.

W anginie gorączka może być do 3 dni mimo brania antybiotyku, apetyt ma mimo choroby :-)

macduska, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Spokojnie. Nakładają kilka fartuchow na Ciebie i tylko noga wystaje. Tylko krzycz od razu żes w ciąży.

dokładnie, a poza tym narządy już się wykształciły więc ryzyko jest mniejsze

mamatrojki80, kapturnica, Aasiula, peppapig, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze co tu sie dzieje :(
    Matka zdrowia dla mlodej :)
    Morka bedzie dobrze zobaczysz :)

mamatrojki80, moremi, malgos741, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapcia jesteś? Może masz w domu jakiś altacet? Podobno białko dobrze robi,córka się na lodowisku przewróciła to obłożyłam jej rękę swojskim bialkiem i super zadziałało,potem altacetem.
    I mam pytanie,czy mogę wziąść drugą nospe? Jedną wzięłam o 14 jak szliśmy z psami na spacer. Jakoś się czuję niespokojnie.. w brzuchu mnie coś przeciąga,oczywiście się martwię czy to normalne?

kapturnica, malgos741, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    W anginie gorączka może być do 3 dni mimo brania antybiotyku, apetyt ma mimo choroby :-)

apetyt u niego to ewenement ;-)

w szkole panuje epidemia i schemat choroby jest taki, że właśnie gorączka spada a potem na drugi dzień wraca ze zdwojoną siłą

a akurat jutro juz idę do pracy a we wtorek mam całodniowe szkolenie na którym chciałabym bardzo być

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, mała jest dobrze chroniona. A Ty porób jakieś okłady na nogę i nie szalej.

kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Boze co tu sie dzieje :(
    Matka zdrowia dla mlodej :)
    Morka bedzie dobrze zobaczysz :)

Dzięki, kumulacja nieszczęść, prawo serii... uj wie :-(

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Pierdziele czlowiek bywa kaleka niezla ehhh
    Na razie jako ta niechetna lekarzom leze i sie okladam.Zobacze co bedzie dalej.Ale mam nadzieje ,ze poboli , poboli i przestanie..Na szczescie brzuch nie boli.Nie bylabym soba jakbym nie poczytala o upadkach w ciazy i z tego co pisza najbardziej niebezpieczne sa upadki na brzuch .Na dupsko jest amortyzacja wiec mysle ,ze jest oki z maluchem.Jakby tylko cos sie (odpukac w niemalowane)dziac zaczelo to jade od razu.Noga tam chuj dziecior najwazniejszy

dorbie lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Kapcia jesteś? Może masz w domu jakiś altacet? Podobno białko dobrze robi,córka się na lodowisku przewróciła to obłożyłam jej rękę swojskim bialkiem i super zadziałało,potem altacetem.
    I mam pytanie,czy mogę wziąść drugą nospe? Jedną wzięłam o 14 jak szliśmy z psami na spacer. Jakoś się czuję niespokojnie.. w brzuchu mnie coś przeciąga,oczywiście się martwię czy to normalne?
    Mozesz wziasc.
    Jaka bralas zwykla czy forte??? A w brzuchu i mnie co jakis czas przeciaga.Mysle ,ze sie nam apartamentowce powiekszaja i dlatego..Mam oklad z kostek i malz tlucze kapuste coby oblozyc

Aasiula, malgos741, peppapig, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 8043 8044 8045 8046 8047 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ