35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzostawić Was na 15min!
Kapta jakbyś nie była w ciązy to bym Cię zjebała!
Ja sama wywinęłam coś podobnego w 11.2013r. Akurat skończyłam szpital z Młodą, wróciłyśmy do domu i dziecko zawołało siku. Na złamanie karku pognałam po nocnik do łazienki i zawracając przywaliłam w futrynę łazienki, palec (ten małY) tyko chrupnąłOczywiście go złamałam
A tu nie ma mnie kto zawieźć na IP, mój ojciec nie ma prawo jazdy, chłop 100km ode mnie, to był traumatyczny wieczórkapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Oczywiscie że poplatałam. Jakby nie liczyć pokazuje mi 6 tydzien i w zaleznosci od daty owulki 1 lub 2 dni. Jutro kolejne badania i zobaczymy.
Natka kupilaś test?Sabina, malgos741, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymacduska wrote:A odbiegając od tematu wypadków to uświadomiłam sobie, że ze mnie to chuj nie staraczka...
z wkładką wewnątrzmaciczną i na tabsach.
Pwinnyście mnie wypierdolić z forum czym prędzej.Kurturana jesteś
macduska, moremi, Aasiula, malgos741, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dusia!!!! Oszalałaś? Ja przecież wiem, ze nie będziesz się starac, bo od razu "od niechcenia" w ciążę zajdziesz, ale żeby Cię z tego powodu wyrzucać? Pogięło Cię zdrowo!
Sabina, Aasiula, macduska, malgos741, kapturnica, kkisia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Natka najszczałaś raz jeszcze, czy do jutra czekasz?
mam nadzieje ze to nie jakaś autosugestia
Sabina, Aasiula, macduska, Dziobak, moremi, peppapig, kapturnica, kkisia, ania.g, Mega, ComeToMeBaby, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Sabina to Ty będziesz
.....
A jamacduska, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Sabina to Ty będziesz
.....
A ja
Dodatkowo zajmiesz się jesze, bo jakbyś nie doczytała masz to w zakresie obowiązków - drobnym drukiem
Było się nie chwalić mazurkami??Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 21:18
Aasiula, macduska, kapturnica, moremi, kkisia, BISCA, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja się dzisiaj poruszałam. Dobrze się czulam, to byłam na basenie i później na spacerze 5 km przez puszczę. Wiosna jest
aaaaa i żubr nam drogę przeciął
Za to później pojawiło się plamienie niewielkie i wylądowałam na sorze w rodzinnym mieście. Wieści są takie sobie. Jest maleństwo z serduszkiem, ale tętno tylko 50-60 więc albo dopiero się pojawiło, albo obumiera. Dodatkowo zaczęła się kosmówka odklejać. Ponieważ zareagowałam przy delikatnym plamieniu, więc jest jeszcze szansa. Leże na oddziale. Mąż musiał mi całą wyprawkę kupić. Ponieważ musiał skorzystać z pomocy mojej mamy, to rodzice dowiedzieli się o ciąży. A chciałam powiedzieć dopiero w 4 miesiącu.
Jestem raczej realistką, ale nadzieja sie tli. Trzymajcie kciuki!
moremi, kapturnica, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:ja mam w srode pierwsze badanie,to sie okaze czy wszystko dobrze idzie
Kciuki za Ciebie trzymam a raczej za Was.
I każdą tu z nasAasiula, Sabina, macduska, dorbie, Magda*, kapturnica, kkisia, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW związku z funkcją forumowego kucharza podam Wam przepis na pastę do kanapek.
garść oliwek, pół słoika pomidorów suszonych, pół kostki twarogu, garść pestek z dyni i 3 ząbki czosnku.
Wszystko razem zmiksować, dodać pieprz.
Pyyycha- zajadam się od rana.peppapig, Sabina, moremi, dorbie, kkisia, Aasiula, ania.g, malgos741, Arwena, ComeToMeBaby, Parka lubią tę wiadomość