35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Na spacerze byłam w nowych rewirach. Odkryłam gina tuż pod nosem, muszę tylko sprawdzić czy są jakieś opinie w necie i czy warto. Jest też sklep spożywczo monopolowy od 6 rano aż do 21. No szok na takim zadupiu.
Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mango wrote:Ja biorę Euthyrox od tygodnia i powiem Wam, że chyba jest dobrze
Dziś zapięłam botki, których od roku nie mogłam dopiąć.Mam nadzieję, że to dobry wpływ tego leku. Nogi mam mniej spuchnięte i humorek dzięki temu lepszy
Ja jak zaczelam brac ten levotroxine to czulam sie super a tak od 1,5 tyg z dnia na dzien gorzej.Zofia8
-
mamatrojki80 wrote:Kuźwa, miałam wizję obijających się o siebie jajek... fuj....
"- Jajo o jajo
-No nie przy jedzeniu, jak Boga kocham"
Magda, dzis 8tc skończyłaśleci, nie??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 18:45
ania.g, macduska, Aasiula, Mega, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:to weż no se jakąś psiapsółkę zaproś w fajne miejsce z którą mozesz pogadać na kawę i super ciacho ,albo o wiem na masaż idz i na saunę moze
Przyjaciolki daleko ale ja to nawet na masazu nie potrafie sie zrelaksowac. Ten typ tak ma:-)
Zofia8
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Jak w Seksmisji
"- Jajo o jajo
-No nie przy jedzeniu, jak Boga kocham"
Magda, dzis 8tc skończyłaśleci, nie??
tylko ja wiesz jeszcze u lekarza ani razu nie byłam,takze w sumie nic nie wiadomo.
Ale ja jakoś w miare spokojna jestem i wierzę w to maleństwomamatrojki80, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
No właśnie, mislam napisać a mi umknęło
Dusia, zdrowia dla syna
Czekam czy mi młodego cos dopadnie bo wczoraj poszliśmy na spacer do lasu, miał kalosze ale znalazł taka kałuże ze sie przelało do środkamacduska, Zofia8, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Przyjaciolki daleko ale ja to nawet na masazu nie potrafie sie zrelaksowac. Ten typ tak ma:-)
Glowa do gory jutro bedzie lepiej zobaczysz ,tuleNatka_79, Magda*, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:nom Natka
tylko ja wiesz jeszcze u lekarza ani razu nie byłam,takze w sumie nic nie wiadomo.
Ale ja jakoś w miare spokojna jestem i wierzę w to maleństwo
Aasiula, Zofia8, Magda*, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula, Ty zgrywusko
Wacia, myslalam o tym Twoim podwojnym zabezpieczeniu i mysle, ze mozesz miec reakcje "z odbicia" . Zobaczysz jak te swoje wkladki i antyki odstawisz to od razu zajdziesz. Czesto przy pco wycisza sie jajniki antykami zeby potem ladnie dzialaly. Bedzie tak u Ciebie, zobaczysz
Co z Moremi?? Niepokojacy ten brak sygnalu od niej...macduska, Aasiula, Sabina, Mega lubią tę wiadomość