35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:A skoro o testach owulacyjnych: czy macie praktyke? Czy jak krecha byla dotad bardzo blada a dzisiaj wyraznie mocniejsza choc jeszcze nie taka sama jak kontrolna, czyli jeszcze nie jest pozytywny, ale czy to znaczy ze owu sie zbliza?
Bo u mnie dzisiaj mocniejsza niz w poprzednie dni
Ja czasem robilam dwa jednoczesnie i jeden byl mocny drugi slaby :0Parka lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:Zosia, moze sprobuj suplementowac wit. D. mozna brac nawet do 5000 j.m. To dawka antydepresyjna
To co obecnie biore:
Mleczko pszczele
D3
Prenatalne
Omega
Probiotyk
DHEA
Q10
kwas foliowy z zelazem
maca
siemie lniane
Niedlugo zaczne swiecic:-)Aasiula, Natka_79, Magda*, Parka, kkisia, Mango, Sabina, Krakonka, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Parka wrote:A skoro o testach owulacyjnych: czy macie praktyke? Czy jak krecha byla dotad bardzo blada a dzisiaj wyraznie mocniejsza choc jeszcze nie taka sama jak kontrolna, czyli jeszcze nie jest pozytywny, ale czy to znaczy ze owu sie zbliza?
Kapta no to zazdroszczę doznań, u mnie w ciazy to jskos tak średnioAasiula, kapturnica, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Moremi jak przyjdzie to będzie
też o niej myślę.
mamatrojki80, Heretyczka, Aasiula, macduska, Magda*, Parka, kapturnica, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, Dziobak, megan8, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Tak Parka zbliża się . Używam już testów dosyć długo. Skok LH może być np. jutro. Najlepiej rób je teraz 2 razy dziennie, o godz 12 ( nie rano!) później o 19 żeby nie przegapić skoku LH.Nie pij dużo! Krechy musza być obydwie takie same lub testowa nawet silniejsza od kontrolnej. Więcej na priv jak chcesz.Parka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ta migrena Cię pewnie z powodu napięcia emocjonalnego i stresu dopadła bidulo.
kapturnica lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:
i tak mam spinkę przed jutrem...termin @
Trzymam kciuki za dobre usg i żebyś juz nie płamila. Duzo masz tego?idziesz na betę?
U mnie niewiele tego i zaledwie takie beżowe plamienie, ale to znak że coś się dzieje.
Niezależnie od tego co się stanie i tak bardzo się cieszę, że pojawił się zarodek z serduszkiemnie dane mi było posłuchać, ale wydruk z usg widziałam. Śmieszny robal
macduska, Natka_79, Krakonka, mamatrojki80, Zofia8, Aasiula, Magda*, Parka, kapturnica, Simba, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, Arwena, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Zosia, inozytol sobie dorzuć
Nie wierzę, żeby jakiś suplement poradził sobie ze stanem depresyjnym. Na polepszenie nastroju pewnie działa - tak, jak wizyta u manicurzystkiSzkoda ładować w siebie tyle chemii. Przecież w tych tabletkach oprócz tego, co trzeba jest masa różnego badziewia.
Suplementy to na podniesienie drogocenności sików działają naskuteczniej
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:Dobrze będzie
idziesz na betę?
U mnie niewiele tego i zaledwie takie beżowe plamienie, ale to znak że coś się dzieje.
Niezależnie od tego co się stanie i tak bardzo się cieszę, że pojawił się zarodek z serduszkiemnie dane mi było posłuchać, ale wydruk z usg widziałam. Śmieszny robal
Niech ten robal pięknie ci rośnie. W 1 ciazy długo mnie męczyły takie bezowe plamienia ale to nadzerka była. Podobno serducho bardzo zmniejsza ryzyko takze wierze ze bedzie dobrze, poleżysz i sie uspokoikapturnica, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Nie wierzę, żeby jakiś suplement poradził sobie ze stanem depresyjnym. Na polepszenie nastroju pewnie działa - tak, jak wizyta u manicurzystki
Szkoda ładować w siebie tyle chemii. Przecież w tych tabletkach oprócz tego, co trzeba jest masa różnego badziewia.
Suplementy to na podniesienie drogocenności sików działają naskuteczniejkapturnica, kkisia lubią tę wiadomość