35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tego co czytałam każdy organizm reaguje inaczej. Odczekaj jeszcze chwilę i jeżeli dalej będzie źle idź do lekarza. Zmieni Ci dawkę lub lek i MUSI być dobrzeZofia8 wrote:Ja jak zaczelam brac ten levotroxine to czulam sie super a tak od 1,5 tyg z dnia na dzien gorzej.
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Heretyczka, odezwałbyś się... co u Ciebie? jak Tomek? jak w pracy?
mam termin już u neuropediatry na 25 marca, jak nie bedzie ubezpieczenia to bede zmuszona iść prywatnie jesli mnie będzie stać
choleraSabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Blisko coraz blizej
tak, trzymam siuski do wieczora i nie pije . A potem wieczorem nadrabiam to picie bo czuje sie odwodniona i w nocy latam do kibla. No nie ma letko
Aż tak to nie żebyś nie piła! bo znowu będzie odwrotnie. Masz pić normalnie!Aasiula, Parka lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Przyjaciolki daleko ale ja to nawet na masazu nie potrafie sie zrelaksowac. Ten typ tak ma:-)
opracowałaś chyba jakąś metodę skoro tak często walczysz (?) z depresjami? -
dorbie wrote:Obejrzałam "Snajpera" i się poryczalam. Życie jest brutalne...Nie mogę oglądać takich filmów.
Proponuję obejrzeć "Bez litości 2" (2 z 1 nie ma nic wspólnego, więc śmiało można 1 pominąć), to dopiero życie brutalne - ciężki film, ale polecam, mocne kino -
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:umowy nadal nie mam, mieli dzis dzwonić, nie dzwonili
mam termin już u neuropediatry na 25 marca, jak nie bedzie ubezpieczenia to bede zmuszona iść prywatnie jesli mnie będzie stać
choleramoremi, Aasiula, Heretyczka, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mdłości sa dobrą oznaka-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Parka wrote:O kurde, zestaw masz mistrzowski. Walnij jeszcze moze magnez i wit. 6 oraz Inofolic?
a to sklad prenatalnych:
Each 2 Vegicaps Provide: Content:
Vitamin D3 2.5mcg
Vitamin C 30mg
Vitamin B1 1.5mg
Vitamin B2 1.5mg
Niacin 2mg
Vitamin B6 2mg
Folic Acid 400mcg
Vitamin B12 200mcg
Biotin 50mcg
Pantothenic Acid 5mg
Magnesium 15mg
Vitamin K 20mcg
Calcium 10mg
Iron 3mg
Zinc 5mg
Chromium 30mcg
Copper 250mcg
Manganese 1mg
Molybdenum 10mcg
Iodine 150mcg
Selenium 50mcg
Choline 5mg
Inositol 5mg
Beta-Carotene 1mg
Boron 0.5mg
N-Acetyl Cysteine 50mg
L-Methionine 30mg
Organic Beetroot powder 50mg
Cordyceps Sinensis powder 100mg
Hehe az sie na glos zasmialam. Kolejny etap-Wariatkowo:-)Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Zofia , nie zrozum mnie źle , ale czy tego wszystkiego nie za dużo? Czy Ty naprawdę masz takie niedobory witamin i mikroelementów? Kij ma zawsze 2 końce. Nadmiar jest tak samo szkodliwy jak niedobór.
mamatrojki80, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:U mnie niewiele tego i zaledwie takie beżowe plamienie, ale to znak że coś się dzieje.
Niezależnie od tego co się stanie i tak bardzo się cieszę, że pojawił się zarodek z serduszkiemnie dane mi było posłuchać, ale wydruk z usg widziałam. Śmieszny robal
będzie dobrze!
3mam kciuki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:umowy nadal nie mam, mieli dzis dzwonić, nie dzwonili
cholera
Kuźwa, samo życie.... mam nadzieję, że się Wam poukłada.Heretyczka, Mega lubią tę wiadomość