X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a jak ty sobie radzisz ze stresem?
    opracowałaś chyba jakąś metodę skoro tak często walczysz (?) z depresjami?

Niestety nie mam:-( Ale to nie jest gleboka depresja. Choc wiem, ze w koncu powinnam cos z tym zrobic.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    mama3 - masz pierwsze miejsce w trollingu 2puchar.gif
    pobiłaś nawet Asiulę z jej mazakowym testem ;)

Ale o co Ci chodzi?... od razu wiedziałam, że to pisakiem mazane, JAKI TROLLING !? :-) wytłumacz mi to.

moremi lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi <3 Może to spływa jakis skrzep z tej naderwanej kosmowki. Oczyści sie i bedzie dobrze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 20:41

Sabina lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka, mocno trzymam &

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Zofia , nie zrozum mnie źle , ale czy tego wszystkiego nie za dużo? Czy Ty naprawdę masz takie niedobory witamin i mikroelementów? Kij ma zawsze 2 końce. Nadmiar jest tak samo szkodliwy jak niedobór.

Konsultowalam to ze specjalista. A ta ilosc to chyba to wynik desperacji.

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zocha a gdzie jest Twoj wykres?

• AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki,dawno mnie tu nie bylo,ale czasem zagladam,dzis chcialam wam sie pochwalic,ze mielismy pierwsze usg,widzielismy serducho bijace jak dzwon i jestesmy przeszczesliwi,ja ryczalam jak bobr,a mojemu M tez lezka poleciala ze szczescia.zycze wam wszystkim tego uczucia,powodzenia kochane :)

mamatrojki80, Zofia8, caffe, Natka_79, Parka, gretka, Krakonka, macduska, Heretyczka, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, gosia7122, Dziobak, BISCA, megan8, kkisia, moremi, Arwena, Simba, paszczakin, ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć

Nasikalam do kubeczka, potem pojechałam szukać testu, ale nigdzie w Kedzierzynie quixxa nie było to zrobiłam pink. Wynik poniżej

http://zapodaj.net/ff60f5eb1395a.jpg.html

Natka, jesteś z Kędzierzyna? Ja jestem z Głogówka :-D

Natka_79 lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Gdyby to było takie proste... Wróciłam z toalety i z beżowego plamienia zaczęło się brzydkie brązowobrunatne. Ech... Jutro pewnie wszystko się rozstrzygnie.

U mnie takie plamienie od 2 miesiecy wystepuje po miesiaczce. Lekarz ktory zlecil mi menopur, chce mi przepisac utrogestan lub cyclogest.Generalnie uwaza, ze mam niedobor progesteronu.

Zofia8
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Gdyby to było takie proste... Wróciłam z toalety i z beżowego plamienia zaczęło się brzydkie brązowobrunatne. Ech... Jutro pewnie wszystko się rozstrzygnie.
    Takie plamienie (w takim kolorze) nie musi oznaczać czegoś złego. Gorzej gdyby była krew.

kapturnica, moremi, ania.g lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    hej kobitki,dawno mnie tu nie bylo,ale czasem zagladam,dzis chcialam wam sie pochwalic,ze mielismy pierwsze usg,widzielismy serducho bijace jak dzwon i jestesmy przeszczesliwi,ja ryczalam jak bobr,a mojemu M tez lezka poleciala ze szczescia.zycze wam wszystkim tego uczucia,powodzenia kochane :)
    super :)

• Parka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia, ja przez jakis czas tez bralam tego mnostwo na raz. Trudno powiedziec ktora z tych rzeczy zadziala i czy w ogole.
    Teraz moj codzienny zestaw to: inofolic (inofem), wit. D 2000 j.m., magnez z wit. B6, tran i pare dni przed owu acard na lepsze ukrwienie sluzowki macicy. To wszystko. Poza tym dieta niskoweglwodanowa coby jajniki nie byly jak przy pco

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe gdzieś Ty była jak Cię nie było? ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 20:48

caffe, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Mój, nie wygląda niechlujnie, broda trymerem strzyzona i zadbana, ma fioła na punkcie tej brody... mi też się podoba bo wygląda męsko :-) kwestia gustu oczywiście... no i ta broda nie jest na maxa długa ;-)

ponieważ nie zrobiłaś facetowi foty (eh...) to przygotowałam zestaw najpopularniejszych typów brodaczy. ponumerowani od 1 do 10. wybierz typ najbardziej zbliżony do typu Twojego brodacza :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c8d7c9fddc9.png

Luna76 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Natka, jesteś z Kędzierzyna? Ja jestem z Głogówka :-D
    Hehe, no proszę :) mieszkam w K-K z 8 lat :) dokładnie to w Koźlu

Luna76 lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Caffe gdzieś Ty była jak Cię nie było? ;-)
    w sobotę umierałam, bo byłam w piątek na pępkowym... pierdolone helikoptery latały mi po pokoju...
    wczoraj imieniny w rodzinie i tak się najadłam, że też mi było niedobrze...

mamatrojki80, Sabina, Mega, megan8, kkisia, moremi, Arwena, ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Zofia, ja przez jakis czas tez bralam tego mnostwo na raz. Trudno powiedziec ktora z tych rzeczy zadziala i czy w ogole.
    Teraz moj codzienny zestaw to: inofolic (inofem), wit. D 2000 j.m., magnez z wit. B6, tran i pare dni przed owu acard na lepsze ukrwienie sluzowki macicy. To wszystko. Poza tym dieta niskoweglwodanowa coby jajniki nie byly jak przy pco
    To zupełnie jak mój zestaw, jeszcze brałam wiesiołek a zamiast tranu omegę 3. Inofemu poszły 2 opakowania ale pełna kuracja to ten cykl.

Parka lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ponieważ nie zrobiłaś facetowi foty (eh...) to przygotowałam zestaw najpopularniejszych typów brodaczy. ponumerowani od 1 do 10. wybierz typ najbardziej zbliżony do typu Twojego brodacza :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c8d7c9fddc9.png

żadna z powyżej,,, ;-)

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Zocha a gdzie jest Twoj wykres?

a jak myslisz:-)

Zofia8
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ale o co Ci chodzi?... od razu wiedziałam, że to pisakiem mazane, JAKI TROLLING !? :-) wytłumacz mi to.
    yhym :P
    heheheheee :)
    oczywiście. ale co się stało? to nie tak jak myślisz! ;)

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
‹‹ 8063 8064 8065 8066 8067 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ