35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:a jak ty sobie radzisz ze stresem?
opracowałaś chyba jakąś metodę skoro tak często walczysz (?) z depresjami?
Niestety nie mam:-( Ale to nie jest gleboka depresja. Choc wiem, ze w koncu powinnam cos z tym zrobic.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:Zofia , nie zrozum mnie źle , ale czy tego wszystkiego nie za dużo? Czy Ty naprawdę masz takie niedobory witamin i mikroelementów? Kij ma zawsze 2 końce. Nadmiar jest tak samo szkodliwy jak niedobór.
Konsultowalam to ze specjalista. A ta ilosc to chyba to wynik desperacji.
Zofia8
-
hej kobitki,dawno mnie tu nie bylo,ale czasem zagladam,dzis chcialam wam sie pochwalic,ze mielismy pierwsze usg,widzielismy serducho bijace jak dzwon i jestesmy przeszczesliwi,ja ryczalam jak bobr,a mojemu M tez lezka poleciala ze szczescia.zycze wam wszystkim tego uczucia,powodzenia kochane
mamatrojki80, Zofia8, caffe, Natka_79, Parka, gretka, Krakonka, macduska, Heretyczka, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, gosia7122, Dziobak, BISCA, megan8, kkisia, moremi, Arwena, Simba, paszczakin, ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć
Nasikalam do kubeczka, potem pojechałam szukać testu, ale nigdzie w Kedzierzynie quixxa nie było to zrobiłam pink. Wynik poniżej
http://zapodaj.net/ff60f5eb1395a.jpg.html
Natka, jesteś z Kędzierzyna? Ja jestem z GłogówkaNatka_79 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Gdyby to było takie proste... Wróciłam z toalety i z beżowego plamienia zaczęło się brzydkie brązowobrunatne. Ech... Jutro pewnie wszystko się rozstrzygnie.
U mnie takie plamienie od 2 miesiecy wystepuje po miesiaczce. Lekarz ktory zlecil mi menopur, chce mi przepisac utrogestan lub cyclogest.Generalnie uwaza, ze mam niedobor progesteronu.Zofia8
-
moremi wrote:Gdyby to było takie proste... Wróciłam z toalety i z beżowego plamienia zaczęło się brzydkie brązowobrunatne. Ech... Jutro pewnie wszystko się rozstrzygnie.
kapturnica, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:hej kobitki,dawno mnie tu nie bylo,ale czasem zagladam,dzis chcialam wam sie pochwalic,ze mielismy pierwsze usg,widzielismy serducho bijace jak dzwon i jestesmy przeszczesliwi,ja ryczalam jak bobr,a mojemu M tez lezka poleciala ze szczescia.zycze wam wszystkim tego uczucia,powodzenia kochane
-
Zofia, ja przez jakis czas tez bralam tego mnostwo na raz. Trudno powiedziec ktora z tych rzeczy zadziala i czy w ogole.
Teraz moj codzienny zestaw to: inofolic (inofem), wit. D 2000 j.m., magnez z wit. B6, tran i pare dni przed owu acard na lepsze ukrwienie sluzowki macicy. To wszystko. Poza tym dieta niskoweglwodanowa coby jajniki nie byly jak przy pcomoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Mój, nie wygląda niechlujnie, broda trymerem strzyzona i zadbana, ma fioła na punkcie tej brody... mi też się podoba bo wygląda męsko
kwestia gustu oczywiście... no i ta broda nie jest na maxa długa
ponieważ nie zrobiłaś facetowi foty (eh...) to przygotowałam zestaw najpopularniejszych typów brodaczy. ponumerowani od 1 do 10. wybierz typ najbardziej zbliżony do typu Twojego brodacza
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c8d7c9fddc9.pngLuna76 lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Caffe gdzieś Ty była jak Cię nie było?
wczoraj imieniny w rodzinie i tak się najadłam, że też mi było niedobrze...mamatrojki80, Sabina, Mega, megan8, kkisia, moremi, Arwena, ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Zofia, ja przez jakis czas tez bralam tego mnostwo na raz. Trudno powiedziec ktora z tych rzeczy zadziala i czy w ogole.
Teraz moj codzienny zestaw to: inofolic (inofem), wit. D 2000 j.m., magnez z wit. B6, tran i pare dni przed owu acard na lepsze ukrwienie sluzowki macicy. To wszystko. Poza tym dieta niskoweglwodanowa coby jajniki nie byly jak przy pcoParka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ponieważ nie zrobiłaś facetowi foty (eh...) to przygotowałam zestaw najpopularniejszych typów brodaczy. ponumerowani od 1 do 10. wybierz typ najbardziej zbliżony do typu Twojego brodacza
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c8d7c9fddc9.png
żadna z powyżej,,,