35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:to chyba tak ,sie zbiza albo juz jest
Ja czasem robilam dwa jednoczesnie i jeden byl mocny drugi slaby :0
ola_35 lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:http://kobieta.wp.pl/kat,87314,title,Czy-broda-twojego-mezczyzny-moze-byc-niebezpieczna-dla-zdrowia,wid,17351572,wiadomosc.html
A ja mam brodacza w domuja nie mam i mieć nie chcę. nienawidzę brody i/lub wąsów u (swojego) faceta. za to sexi jest taki 2-3 dniowy zarost- ok. tyle, ze ja mam bardzo wrażliwą skórę i zaraz jest podrażniona. wystarczy że przytuli się do mnie jak oglądamy razem film w łóżku, to muszę okrywać ramię kołdrą bo mnie jego broda kłuje jak się oprze na moim ramieniu...
poczytałam artykuł- święta racja. chociaż nie odstraszają rzeczy widoczne- spożywanie posiłków przez (zazwyczaj niechlujnego) faceta jest obrzydliwe- wystarczy sobie wyobrazić jak mu ścieka sos po brodzie czy maziają mu się po brodzie resztki kurczaka po obgryzaniu kostki... brrrr..... nie nie nie.paszczakin lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:To co obecnie biore:
Mleczko pszczele
D3
Prenatalne
Omega
Probiotyk
DHEA
Q10
kwas foliowy z zelazem
maca
siemie lniane
Niedlugo zaczne swiecic:-)
O kurde, zestaw masz mistrzowski. Walnij jeszcze moze magnez i wit. 6 oraz Inofolic?
moremi, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:o kurdę
ja nie mam i mieć nie chcę. nienawidzę brody i/lub wąsów u (swojego) faceta. za to sexi jest taki 2-3 dniowy zarost- ok. tyle, ze ja mam bardzo wrażliwą skórę i zaraz jest podrażniona. wystarczy że przytuli się do mnie jak oglądamy razem film w łóżku, to muszę okrywać ramię kołdrą bo mnie jego broda kłuje jak się oprze na moim ramieniu...
poczytałam artykuł- święta racja. chociaż nie odstraszają rzeczy widoczne- spożywanie posiłków przez (zazwyczaj niechlujnego) faceta jest obrzydliwe- wystarczy sobie wyobrazić jak mu ścieka sos po brodzie czy maziają mu się po brodzie resztki kurczaka po obgryzaniu kostki... brrrr..... nie nie nie.
Mój, nie wygląda niechlujnie, broda trymerem strzyzona i zadbana, ma fioła na punkcie tej brody... mi też się podoba bo wygląda męskokwestia gustu oczywiście... no i ta broda nie jest na maxa długa
Magda* lubi tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Moje też oba podziębione. Stare chyrla a nowsze ciągnie nosem. Ale chodzą do swoich ochronek. Gorączki nie mają, to co będą siedzieć w domu.
kurka- zdrówka dla waszych dzieciaków (i dla was wszystkich) życzę... chyba taki czas przejściowy: ani to zima ani wiosna jeszcze...
ale a propos Krakonka- zawsze mnie śmieszy jak piszesz o tych ochronkachnormalnie jakbym powieść przedwojenną czytała
jest klimat
-
Natka_79 wrote:Robiłaś rano? Jak tak to powtórz teraz. Jak mi sie wzmacniała to robiłam 2x dziennie i widziałam różnice w intensywności. Takze to może być juz a może jeszcze nie, w kazdym razie sex wskazany
Kapta no to zazdroszczę doznań, u mnie w ciazy to jskos tak średnio
Robilam ok. 18. Jutro zrobie 2 razy. Dzisiaj musze dorwac mojego
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:Myslalam ze owu bedzie jak druga krecha taka sama jak kontrolna albo nawet mocniejsza? U mnie jeszcze slabsza
Parka jeszcze nie ma owu. Ma być ta jak myślałaś. Ale pamiętaj że owu ma miejsce dopiero w ciągu 24-36h po pozytywnym teścieParka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Na poprawę humoru opowiem wam co mi sie dzisiaj przytrafiło na rozmowie
standardowo gadka i babka mówi do mnie to ja mam dla paniu tutaj test do rozwiązania - dostałam kartkę z pytaniami, długopis i .....kalkulator.... Patrzę w kartkę i oczom nie wierze - test matematyczny
zadania z treścią + wyliczanie procentów
poczułam sie jak na maturze z matmy
nawet zastanawiałam sie gdzie ja kurka aplikacje wysłałam, bo przeciez nie na nauczyciela matmy
no cóż....
moremi, macduska, Parka, Luna76, kkisia, Aasiula, mamatrojki80, Mega lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Tak Parka zbliża się . Używam już testów dosyć długo. Skok LH może być np. jutro. Najlepiej rób je teraz 2 razy dziennie, o godz 12 ( nie rano!) później o 19 żeby nie przegapić skoku LH.Nie pij dużo! Krechy musza być obydwie takie same lub testowa nawet silniejsza od kontrolnej. Więcej na priv jak chcesz.
Blisko coraz blizejtak, trzymam siuski do wieczora i nie pije . A potem wieczorem nadrabiam to picie bo czuje sie odwodniona i w nocy latam do kibla. No nie ma letko
-
Zofia8 wrote:Ten podly nastroj to nie wynik tego, ze nie idzie wszystko po mojej mysli ale niestety depresja dopada mnie kilka razy w roku. Oczywiscie to co sie dzieje, tej sytuacji nie poprawia.
kilka razy w roku?
Zośka ty pomocy zawodowca poszukaj.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Mój, nie wygląda niechlujnie, broda trymerem strzyzona i zadbana, ma fioła na punkcie tej brody... mi też się podoba bo wygląda męsko
kwestia gustu oczywiście... no i ta broda nie jest na maxa długa
Jestem zdecydowanie za brodą. Mój też ma.moremi, mamatrojki80, Mega, Magda* lubią tę wiadomość