35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Tylko seks 15 razy dziennie... hehehehe
sprawdza się na poprawę humoru za tolepsze od tych inofolików co tam bierzecie
Mega, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehehe możliwe, w zeszłym roku teściowa kupiła to niestety .... wyladował na śmietniku .... nigdy wiecej
Aasiula, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Fajnie, z tego co napisałaś - jesteś w ciąży - gratuluję! Jestem blisko więc może się zarażę
Do którego gina chodzisz w K-K?
ale mam nadzieje ze zarazę
O ginow to kilku tu odwiedziłam. 10 dni temu miałam pierwsza wizytę u Szymczykowej na NFZ i raczej u niej zostanę. Wcześniej próbowałam u Wierzynskiej ale nie moge sie na nią nastroić. Prywatnie chodzę do starego Karoniakapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:A takie coś znalazłam.
" Trudno jest poprawić jakość komórek jajowych, jeśli podejrzewamy, że to ona może być przyczyną niepłodności. W przypadku braku prawidłowych owulacji, zaleca się jej stymulację lekami hormonalnymi. (...) Doniesienia naukowe pokazują, że nie ma różnic w jakości komórek jajowych uzyskanych po stymulacji hormonalnej w protokole krótkim i długim, natomiast zastosowanie estradiolu w fazie lutealnej przed właściwą stymulacją u pacjentek słabo odpowiadających na stymulację i z obniżoną rezerwą jajnikową może poprawić zarówno ilość, jak i jakość komórek jajowych."
Próbowała któraś z Was?
Estradiol? Ja wlasnie biorę jakies szalone dawki.Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość