35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:ale nie startowałaś na kasjerkę do biedronki?
dobrze ze całek nie było
Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:umowy nadal nie mam, mieli dzis dzwonić, nie dzwonili
mam termin już u neuropediatry na 25 marca, jak nie bedzie ubezpieczenia to bede zmuszona iść prywatnie jesli mnie będzie stać
cholera
A Urząd Pracy? Przy bezrobociu masz ubezpieczenie normalnie, na dzieci też. Rejestracja szybka, dokumenty o ubezpieczeniu dostaje się od ręki. A w razie czego wypisać też się da szybko.Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ponieważ nie zrobiłaś facetowi foty (eh...) to przygotowałam zestaw najpopularniejszych typów brodaczy. ponumerowani od 1 do 10. wybierz typ najbardziej zbliżony do typu Twojego brodacza
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c8d7c9fddc9.png
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d487ab185a94.jpg
idealnie jak ta
ComeToMeBaby, Magda*, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Zofia, ja przez jakis czas tez bralam tego mnostwo na raz. Trudno powiedziec ktora z tych rzeczy zadziala i czy w ogole.
Teraz moj codzienny zestaw to: inofolic (inofem), wit. D 2000 j.m., magnez z wit. B6, tran i pare dni przed owu acard na lepsze ukrwienie sluzowki macicy. To wszystko. Poza tym dieta niskoweglwodanowa coby jajniki nie byly jak przy pco
Parka, ale Ty masz rezerwe jak Mlodzieniaszka:-)
Parka lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Natka_79 wrote:To zupełnie jak mój zestaw, jeszcze brałam wiesiołek a zamiast tranu omegę 3. Inofemu poszły 2 opakowania ale pełna kuracja to ten cykl.
Wiesiloek tez mam w posaci oeparolu, ale biorę go od czasu do czasu. Tran biore naprzemian z omega 3 bo w sumie to to samo. Inofolic z inofemem na zmiane biore juz bardzo dlugo - od ponad roku, jeszcze sprowadzalam z Wloch jak w Polsce nie bylo.macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Jutro fotę cyknę, jak światło dobre będzie, pachną cudnie
i lilii pachnących...
no pięknie... aż się rozmarzyłam.
dzisiaj zrobiłam zakupy biurowe, ogarnę jutro i pozamykam sprawy z urzędem to wtedy w końcu "wyjdę z domu" do świata. pewnie jak tylko zahaczę o jakiś sklep gdzie będą mieli hiacynty to jakiegoś na pewno przytaszczę do domu. tak mi się już chce wiosny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 21:04
mamatrojki80, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
A takie coś znalazłam.
" Trudno jest poprawić jakość komórek jajowych, jeśli podejrzewamy, że to ona może być przyczyną niepłodności. W przypadku braku prawidłowych owulacji, zaleca się jej stymulację lekami hormonalnymi. (...) Doniesienia naukowe pokazują, że nie ma różnic w jakości komórek jajowych uzyskanych po stymulacji hormonalnej w protokole krótkim i długim, natomiast zastosowanie estradiolu w fazie lutealnej przed właściwą stymulacją u pacjentek słabo odpowiadających na stymulację i z obniżoną rezerwą jajnikową może poprawić zarówno ilość, jak i jakość komórek jajowych."
Próbowała któraś z Was?Parka lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:A takie coś znalazłam.
" Trudno jest poprawić jakość komórek jajowych, jeśli podejrzewamy, że to ona może być przyczyną niepłodności. W przypadku braku prawidłowych owulacji, zaleca się jej stymulację lekami hormonalnymi. (...) Doniesienia naukowe pokazują, że nie ma różnic w jakości komórek jajowych uzyskanych po stymulacji hormonalnej w protokole krótkim i długim, natomiast zastosowanie estradiolu w fazie lutealnej przed właściwą stymulacją u pacjentek słabo odpowiadających na stymulację i z obniżoną rezerwą jajnikową może poprawić zarówno ilość, jak i jakość komórek jajowych."
Próbowała któraś z Was?
W tym cyklu bralam clo - to stymulacja hormonalna