35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Hehehe możliwe, w zeszłym roku teściowa kupiła to niestety .... wyladował na śmietniku .... nigdy wiecej
wiem, że rzeżuchy to nie mam co siać... będę musiała mamę poprosić, żeby mi wysiała u siebie.Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Nie dziękuje
ale mam nadzieje ze zarazę
O ginow to kilku tu odwiedziłam. 10 dni temu miałam pierwsza wizytę u Szymczykowej na NFZ i raczej u niej zostanę. Wcześniej próbowałam u Wierzynskiej ale nie moge sie na nią nastroić. Prywatnie chodzę do starego Karonia
Ja teraz w piątek byłam w Katowicach w Gyncentrum u Mercika. A od dziecka chodziłam do Karonia (starego, hehehe),to on stwierdził u mnie PCOS i dzięki niemu mam dziecko. Z nim rodziłam, on robił mi wszystkie zabiegi ginekologiczne. Mam do niego zaufanie i jeśli mi sie uda:-) to też będę do niego chodzić (jeśli sie uda). Fakt - ma specyficzne podejście do pacjentek - ale nie należy się uprzedzać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Ja teraz w piątek byłam w Katowicach w Gyncentrum u Mercika. A od dziecka chodziłam do Karonia (starego, hehehe),to on stwierdził u mnie PCOS i dzięki niemu mam dziecko. Z nim rodziłam, on robił mi wszystkie zabiegi ginekologiczne. Mam do niego zaufanie i jeśli mi sie uda:-) to też będę do niego chodzić (jeśli sie uda). Fakt - ma specyficzne podejście do pacjentek - ale nie należy się uprzedzać.
no podejście ma specyficzne, ale po poronieniu gdy byłam u niego na kontroli to całkiem serdecznie i rzeczowo ze mną rozmawiał, chyba z 40min wtedy u niego siedziałam
-
nick nieaktualny