35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Asiula- jak tam?
trenujesz do ovu?
testowałaś już rolki w łóżku?hehehe ja bym była ostrożna w tym szczególnym czasie coby jakim ochraniaczem męża nie uszkodzić
Ona ma jajka wiesz? niech sama lepiej uważa....
ComeToMeBaby, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:No to widze ze masz takie samo zdanie o nim co ja, co wsród znajomych nie jest częste
no podejście ma specyficzne, ale po poronieniu gdy byłam u niego na kontroli to całkiem serdecznie i rzeczowo ze mną rozmawiał, chyba z 40min wtedy u niego siedziałam
Spiszmy się na priv, wysłałam Ci zaproszenieNatka_79 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Asiula- jak tam?
trenujesz do ovu?
testowałaś już rolki w łóżku?hehehe ja bym była ostrożna w tym szczególnym czasie coby jakim ochraniaczem męża nie uszkodzić
Wczoraj ja jezdzilam a on biegal i powiedzial ze wiecej tak nie vbedzie bo tylko na moj tylek sie gapil i nie mogl sie skoncentrowac na treningu
ComeToMeBaby, Sabina, moremi, kkisia, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No wiesz od wczoraj chlop mnie meczy o tych ochraniaczach i rolkach
Wczoraj ja jezdzilam a on biegal i powiedzial ze wiecej tak nie vbedzie bo tylko na moj tylek sie gapil i nie mogl sie skoncentrowac na treninguAasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Morek, trzymam kciuki.
Natka, gratulacje.
Dzizas, nic nie wiem co sie dzieje na forum. Masakra.
NUUUDY... tylko o seksie piszom i o jajkach... nic nie tracisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 21:43
moremi, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ok. spadam do wyrka.
Cholera, kupę czasu spędzam na nadrabianiu zaległości na forum. Szkoda, że nie ma tu opcji z lektorem - coś w stylu audiobooka. Może by zasugerować modratorowi, albo jakiemuś włascicielowi forum
To byłoby niezłe - słuchaweczki, power play i jedziemy z tym światem...
miłej, owocnej nocy!Aasiula, Krakonka, Mega, Parka, Sabina, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wam kawala zapodam
wczoraj mi go chlop sprzedal i caly czas zagaduje
Mąż do żony:
- Czemu Ty taka tępa jesteś? Nie mogę już tego znieść! Nawet suwakiem logarytmicznym nie umiesz się posługiwać! Albo się nauczysz, albo wypier#alaj!!!
Następnego dnia mąż wraca z pracy, a żona wita go w korytarzu z suwakiem logarytmicznym w dłoni:
- Twój członek ma 16 centymetrów długości. Moja pochwa ma 18 centymetrów głębokości. Jesteśmy małżeństwem od ośmiu lat, więc całkowita suma niedoruc#ania wynosi 42 kilometry i 345 metrów. Albo doruc#asz, albo wypier#alaj!!!mamatrojki80, Luna76, Aasiula, kapturnica, megan8, gretka, Krakonka, Mega, Parka, ania.g, Sabina, macduska, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:A ja wam kawala zapodam
wczoraj mi go chlop sprzedal i caly czas zagaduje
Mąż do żony:
- Czemu Ty taka tępa jesteś? Nie mogę już tego znieść! Nawet suwakiem logarytmicznym nie umiesz się posługiwać! Albo się nauczysz, albo wypier#alaj!!!
Następnego dnia mąż wraca z pracy, a żona wita go w korytarzu z suwakiem logarytmicznym w dłoni:
- Twój członek ma 16 centymetrów długości. Moja pochwa ma 18 centymetrów głębokości. Jesteśmy małżeństwem od ośmiu lat, więc całkowita suma niedoruc#ania wynosi 42 kilometry i 345 metrów. Albo doruc#asz, albo wypier#alaj!!!kkisia, Heretyczka, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:A Urząd Pracy? Przy bezrobociu masz ubezpieczenie normalnie, na dzieci też. Rejestracja szybka, dokumenty o ubezpieczeniu dostaje się od ręki. A w razie czego wypisać też się da szybko.