35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No dziec do szkoly odstawiony,piekne slonce za oknem
,trzeba ogrodem sie zajac
edit: Jednak przegapilam ovu w sensie testowania,wykres pokazuje ze byla ;/
Morka czekam na dobre wiesci i siedze jak na szpilkachWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 07:58
moremi, Mega, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Cześć kobitki rzadko piszę, mam ostatnio znowu jakiś Armakurwagedon i brak kompletny czasu na neta. Ale czytam Was i staram się być w miarę na bieżąco, opcja z audiobookiem byłaby dla mnie idealna:)
Natka gratulacje:)
Morka mocno trzymam kciuki mam nadzieję, że ciąża utrzyma się mimo wszystko.
U mnie kolejny początek cyklu. Plan na ten cykl znowu lek z letrozolem i dupek...zobaczym..tylko @ jakaś marna po tym dupku. Zawsze morze czerwone a teraz tego nawet strumykiem nazwać nie można..Aasiula, Sabina, Natka_79, moremi, Mega, Parka, macduska, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bry
My już po śniadaniu, ja zdążylam się wykąpać, ogolić i założyć jedną z ładniejszych koszulek, które mi mąż przywiózł
Teraz czekamy na obchód.
Z tego co zaobserwowalam zwiększono mi nospe do dwoch tabletek.
Zobaczymy.
Aasiula, o której masz wizytę?
Sandra, jak reagujesz na letrozol?Mega, Aasiula, mamatrojki80, Sabina, Parka, ania.g, sandra80, Simba, Dziobak, macduska, Zofia8, kkisia, anna maria, ComeToMeBaby, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bry
My już po śniadaniu, ja zdążylam się wykąpać, ogolić i założyć jedną z ładniejszych koszulek, które mi mąż przywiózł
Teraz czekamy na obchód.
Z tego co zaobserwowalam zwiększono mi nospe do dwoch tabletek.
Zobaczymy.
Aasiula, o której masz wizytę?
Sandra, jak reagujesz na letrozol?jestem myslami z Toba
Mocno trzymam kciuki
Ja mam gienka o 16;20
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 08:42
Sabina, sandra80, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Moremi dobrze, lepiej chyba niż na clo. Po clo miałam pęcherzyk dominujący widmo (nie było widać żadnego pęcherzyka dominującego, ale progesteron 8 dni po owu był ok. 14), a na letrozolu jeden pęcherzyk na prawym i jeden na lewym jajniku. Ty też brałaś letrozol?
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Morka nawet na szpitalnym łóżku nie przestajesz kusić
i jak ten biedny lekarz ma utrzymać ręce przy sobie
kapturnica, macduska, Sabina, moremi, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
Powiało optymizmem od ranai piękne słońce za oknem, czuje się wiosnę, wiosnę!
Moremi, MUSZĄ być dobre wiesci na usg
Ewa, a Wy juz na stale wyjechaliscie do De, czy na razie robicice rekonesans co do pracy?
moremi, ania.g, Mega, Simba, Aasiula, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Moremi dobrze, lepiej chyba niż na clo. Po clo miałam pęcherzyk dominujący widmo (nie było widać żadnego pęcherzyka dominującego, ale progesteron 8 dni po owu był ok. 14), a na letrozolu jeden pęcherzyk na prawym i jeden na lewym jajniku. Ty też brałaś letrozol?
Trzymam zatem kciuki
Sabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
sandra80 wrote:akurat gin to rąk przy sobie trzymać nie powinien;)
Mega, Parka, Aasiula, Sabina, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Eeej na obchodzie jest ich kilku. Nie wyobrazam sobie, zeby każdy mnie macał
-
nick nieaktualny
-
dlaczemu?! w domu tego nie masz!
gdzie ten szpital? może i jak skoczę
sie witała?moremi wrote:Eeej na obchodzie jest ich kilku. Nie wyobrazam sobie, zeby każdy mnie macałMega, Simba, Sabina, kkisia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
A ja czekam na kolejnego przetykacza rur.. Domowych, nie moich. Wyglada na to, ze tym razem przyjada.
I oczywiscie- jak w zyciu- jak juz zamowilam wielka firme hydrauliczna, co przyjezdzaja ta taka ciezarowka z pompą, z kamera do inspekcji rur, to kuchnia sie odetkala.. nawet zmywarka juz nie wywala wody do zlewu, niemniej widac, ze do konca jeszcze ok nie jest.
Wiec niech juz przyjada obejrzec..Mega, Simba, Parka, Aasiula, Sabina, kkisia, macduska lubią tę wiadomość