35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ciekawe co tam znajdą?
tampony, waciki, prezerwatywy (kota, bo przecież nie Wasze), sztuczną szczękę (poprzedniego hydraulika)
paszczakin wrote:I oczywiscie- jak w zyciu- jak juz zamowilam wielka firme hydrauliczna, co przyjezdzaja ta taka ciezarowka z pompą, z kamera do inspekcji rur
Wiec niech juz przyjada obejrzec..Simba, Mega, paszczakin, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
no super robota, ja się piszę jakby co:)
moremi lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:ciekawe co tam znajdą?
tampony, waciki, prezerwatywy (kota, bo przecież nie Wasze), sztuczną szczękę (poprzedniego hydraulika)Mega, Reni, paszczakin, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
A ja sie jeszczce odniose do Waszych komentarzy apropos ubezpieczenia. Nie wiem, jak sobie to wyobrazacie, zeby leczenie planowane (nie wypadki i nie nagle przypadki) byly realizowane za granica bez ubezpiecznia w danym kraju.. Jeszcze nas globalny socjalizm nie opanowal, na szczescie. Ja i tak uwazam, ze social i polityczna nadpoprawnosc w niektorych krajach europejskich jest rozwinieta zanadto, co owocuje zdecydowanie za duza liczba imigrantow na benefitach tylko i wylacznie.
Takze tak- uwazam, ze ubezpieczenie nalezy sie kazdej jednostce zaleznej od osoby placacej skladki w danym kraju.mamatrojki80, Simba, Mega, kapturnica, Reni, Aasiula, Elfik, Sabina, kkisia, anna maria, moremi, Magda*, gosia7122, macduska lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Laseczki
Morka...you know
W moim slodkim kieracie bez zmian, oprocz tego ze Leos zaczal sie usmiechac na moj widok. Jestem oczarowana!
Podczytuje Was tu z doskoku - gdzie "stara gwardia"??? Pani? Bursztyn? Bozka? Misiek?
& Company?
Za wszystkie czymie kciugi, a na dzien dobry twixy w czapeczkach od cioci Morki
Buziaki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ced46b944549.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/03624554b019.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 09:39
mamatrojki80, Mega, paszczakin, Aasiula, Parka, Elfik, Sabina, kkisia, anna maria, caffe, moremi, gretka, ComeToMeBaby, Mango, gosia7122, Arwena, Dziobak, SolarPolar, macduska, Bozia3, mama78 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzien dobry Laseczki
Morka...you know
W moim slodkim kieracie bez zmian, oprocz tego ze Leos zaczal sie usmiechac na moj widok. Jestem oczarowana!
Podczutuje Was tu z doskoku - gdzie "stara gwardia"??? Pani? Bursztyn? Bozka? Misiek?
& Company?
Za wszystkie czymie kciugi, a na dzien dobry twixy w czapeczkach od cioci Morki
Buziaki
Przesłodziaki, a czapki super. Morka własnoręcznie robiła?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ced46b944549.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/03624554b019.jpg -
Ania - i Marcel slodki jak zawsze
Wszystkie nasze forumowe dzieci.
PS Jaka masz mate edukacyjna? Od kiedy Marcel tak sobie pieknie lezy na brzuchu podpierajac sie raczkami? Od kiedy sie dzieciom daje marchewki i inne?
Wiem, duzo pytan ale wlasnie zauwazylam ze mi dzieci troche podrosly
Nie ma do nich jakiegos takiego kalendarza "co dalej" jak do ciazy na bellyfriendzie?Mega, Aasiula, paszczakin, Sabina, kkisia, anna maria, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ciekawe co tam znajdą?
tampony, waciki, prezerwatywy (kota, bo przecież nie Wasze), sztuczną szczękę (poprzedniego hydraulika)
kuchnia, Reni, kuchnia nie lazienka.. Blogoslawienstwem jest to, ze kanalizacja od kibla jest zupelnie oddzielna (przypominam sobie pusurowe klopoty, juz wole zatkana zmyware) a i kuchenna i lazienkowo-wannowa idzie w wiekszosci oddzielnie..
A moja kota jest wysterylizowana, wiec w tym domu gumek nie uswiadczyszMega, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
ludzie różne rzeczy wyrzucają do kibla, zlewu, umywalki, więc nie mów hop
kota może i wysterylizowana, ale wygląda na rozsądną kocinę, więc może zabezpiecza się przed wenerkami
paszczakin wrote:kuchnia, Reni, kuchnia nie lazienka.. Blogoslawienstwem jest to, ze kanalizacja od kibla jest zupelnie oddzielna (przypominam sobie pusurowe klopoty, juz wole zatkana zmyware) a i kuchenna i lazienkowo-wannowa idzie w wiekszosci oddzielnie..
A moja kota jest wysterylizowana, wiec w tym domu gumek nie uswiadczyszMega, paszczakin, Sabina, kkisia, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
ja mogę niemowląt poprosić
a masz język 35 latka?
mamatrojki80 wrote:Sprzątam... mam do oddania takie oto knigi:
"Język dwulatka" Tracy Hogg, Melinda Blau
"Język niemowląt" Tracy Hogg
"Co nieco o rozwoju dziecka" Paweł Zawitkowski
"Zrozum swojego malucha" Lisa Miller, Lousie Emanuel
"Rozwijamy umiejętności dziecka przez zabawę" niemowlęta i maluchy
wiek przedszkolny
Caroline Young.
Chce któraś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 09:47