35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ludzie różne rzeczy wyrzucają do kibla, zlewu, umywalki, więc nie mów hop
kota może i wysterylizowana, ale wygląda na rozsądną kocinę, więc może zabezpiecza się przed wenerkami
zabezpiecza sie.. lisciem w pape drugiemu kotu zamiastReni, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Sprzątam... mam do oddania takie oto knigi:
"Język dwulatka" Tracy Hogg, Melinda Blau
"Język niemowląt" Tracy Hogg
"Co nieco o rozwoju dziecka" Paweł Zawitkowski
"Zrozum swojego malucha" Lisa Miller, Lousie Emanuel
"Rozwijamy umiejętności dziecka przez zabawę" niemowlęta i maluchy
wiek przedszkolny
Caroline Young.
Chce któraś?
A Ty nie starasz sie o nastepne? Moze sie ta lektura jeszcze przydac...
moremi lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:Simba, po czapeczkach ich rozrozniasz?
jeden śmieszek, a drugi filozof - tak ich widzę.
Rewelacyjne chłopaczki
Jeden sympatyczny a drugi wkurwiony. Czyli po rodzicach - ja ten drugiMega, Parka, Elfik, Reni, Sabina, kkisia, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mówiłam nazwij Wkurwisław (zdrobnienie Wkurwek)
ciekawe czy przyjmą mi w urzędzie to imię
Simba wrote:Tjaaa.
Jeden sympatyczny a drugi wkurwiony. Czyli po rodzicach - ja ten drugiMega, Simba, Parka, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry
Piekna wiosna za oknem
Simba no kurde oni coraz fajniejsi
Morek ty wiesz
Asiula czekam na wiesci
i za reszte tez kciuki , kegle i co tam jeszczeSabina, Simba, anna maria, Aasiula, Parka, moremi, Mega, megan8, gosia7122, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaaa zalapalam się ba portret Twixow!!! To będzie udany dzień
Simba jak chłopaków macie takich slicznych to ja nawet siebie nie wyobrażam jaką core urodziszto dopiero będzie slicznota
I tak sobie myślę. Twoja córka dla Adasia Paszczakowego, no to Paszczak teraz musi machnąć dwie dziewuszki, żebyTwixy nie byly pokrzywdzoneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 10:07
Simba, kkisia, anna maria, Aasiula, ania.g, Parka, moremi, paszczakin, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
Helka lepiej dostala kropelki na lepsze wydalanie flegmy,w dzien duzo spi,w nocy bardziej ja kaszel meczy.ale dajemy rade :-)dzieki ze pytaszmamatrojki80 wrote:Aniu jak Helka?
Sabina, Aasiula, mamatrojki80, Mega, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Aaaaa zalapalam się ba portret Twixow!!! To będzie udany dzień
Simba jak chłopaków macie takich slicznych to ja nawet siebie nie wyobrażam jaką core urodziszto dopiero będzie slicznota
I tak sobie myślę. Twoja córka dla Adasia Paszczakowego, no to Paszczak teraz musi machnąć dwie dziewuszki, żebyTwixy nie byly pokrzywdzonesie rozmarzylam
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny