35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapitanie -super wiadomoscmoremi wrote:Jest progres. Beta już ponad 22 tysiące, zarodek większy, ale z tego wszystkiego nie zapytałam ile ma (zapytam później). Serduszko wali 120
plamienia nadal są, więc zostaję jeszcze kilka dni polezeć.
Mdlości som.Sabina, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Moremi to teraz leż i dziergaj te pikne czapeczki i majteczki dla dzidziola coby Ci się nie nudziło między macaniami;)
Sabina, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Morek super wiadomości.Mówiłam ,że dzieć sie dopiero ujawnił. Pieknie bije serducho bo ma bić . Teraz tylko cierpliwości w lezakowaniu
Simba tez sie powtórze , maluchy sa sliczne
Cos ktos jeszcze?Bo skleroza mnie od kilku dni poganiaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 11:31
moremi, Sabina, Aasiula, Parka, ania.g, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:A ja wam kawala zapodam
wczoraj mi go chlop sprzedal i caly czas zagaduje
Mąż do żony:
- Czemu Ty taka tępa jesteś? Nie mogę już tego znieść! Nawet suwakiem logarytmicznym nie umiesz się posługiwać! Albo się nauczysz, albo wypier#alaj!!!
Następnego dnia mąż wraca z pracy, a żona wita go w korytarzu z suwakiem logarytmicznym w dłoni:
- Twój członek ma 16 centymetrów długości. Moja pochwa ma 18 centymetrów głębokości. Jesteśmy małżeństwem od ośmiu lat, więc całkowita suma niedoruc#ania wynosi 42 kilometry i 345 metrów. Albo doruc#asz, albo wypier#alaj!!!
zajebiste hahhaahahaakkisia lubi tę wiadomość
-
Morus, ale to Ty sama te czapeczki wydziergalas?
bo wiecie, ja tez mam tak piekna, tylko dziecia do niej jeszczce nie.. a kota nie smiem w niej obfotografowac, bo Morus nie lubi kocich przebieranek.. Choc nie powiem, sprobowalamkotu jest w niej przepieknie i niespecjalnie mial mi za zle
moremi, Sabina, anna maria, Reni, sandra80, Aasiula, Parka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:A ja czekam na kolejnego przetykacza rur.. Domowych, nie moich. Wyglada na to, ze tym razem przyjada.
I oczywiscie- jak w zyciu- jak juz zamowilam wielka firme hydrauliczna, co przyjezdzaja ta taka ciezarowka z pompą, z kamera do inspekcji rur, to kuchnia sie odetkala.. nawet zmywarka juz nie wywala wody do zlewu, niemniej widac, ze do konca jeszcze ok nie jest.
Wiec niech juz przyjada obejrzec.. -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:przestraszyła się i odetkała z wrażenia
hehe, szkoda, ze nasze forumowe HSG tak nie strasza
a my juz po, masakra z tymi rurami byla, jakby ktos kostke smalcu wlozyl.. wrazenie oddetkania bylo prowizoryczne, kwestia kilku dni i znowu by sie zapchalo, bo jakies 10% bylo przepchane, na ekranie kamery z panem ogladalam..
a tak sie staramy juz kurde tluszczu po gotowaniu/pieczenia do odplywow nie wlewac, a i tak dupa.. jakies te belgijskie rury liche, tu to jest bardzo powszechny problem, a w PL jakos nawet o tym nie slyszlalam..
w Londku natomisat sie nie patyczkowali
http://deser.pl/deser/1,111857,14394341,Znalezli_wielka_gore_tluszczu_w_kanalach_Londynu_.htmlMega, moremi, kkisia, anna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Paszcza a macie tam Kreta? Taki środek w granulkach. Warto tym co jakis czas potraktować odpływy
nie wiem ile roznych srodkow do kanalizacji zesmy tam wpierdzielili.. moze za pozno, pewnie trza profilaktycznie od czasu do czasu to robic..Aasiula lubi tę wiadomość