35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Ja mam astygmatyzm, mogę kogoś poprosić? będzie się liczyło?
paszczakin, kkisia, moremi, Mega, Mango, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ale zeby na Ciebie, czy dziecie ktores chcesz odczyniac?
bo sobie napluc miedzy oczy to wyzsza szkola jazdy nawet bez astygmatyzmu
No co Ty, nie dam rady? to wywróciło cały mój świat do góry nogami....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 13:31
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
tak jak pluło się w dzieciństwie
nie siedziałaś na trzepaku i nie bawiłaś się z kolegami kto dłużej splunie i wciągnie z powrotem? może w drugą stronę też to działa
paszczakin wrote:ale zeby na Ciebie, czy dziecie ktores chcesz odczyniac?
bo sobie napluc miedzy oczy to wyzsza szkola jazdy nawet bez astygmatyzmupaszczakin, mamatrojki80, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
ja tam nie mowie, ze nie dasz radyty sugerowalas, ze bedzie ciezko.. ale ja jestem pelna wiary w ludzi..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 13:33
kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/teehee-crazy-rabbit-emoticon.gif
kkisia, moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
sztraszne..
to ja ide, nie chce byc tego czescia.. zapiszcie na kogo mam splunac jakby co, ja tylko z daleka zle widze, żadnych zezow nie mam..kkisia, moremi, Reni, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWariatki
Poczekaj Reni, już nie długo. Jak ci Junior zacznie drzec jape po całych dniach i nocach to się wszystkiego będziesz łapać, nawet uroki odczyniac
kkisia, ania.g, moremi, Mega, Reni, Mango, Dorka.1979, kapturnica, ComeToMeBaby, Arwena, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzieńdbry bardzo
ja ciagle w łózku,jak nic grypa,energii nie mam zbyt wiele.
Hej dziewczyny,widze ze kiepsko tu z tolerancja,pomyslałyscie jak Dorka sie mogła poczuc po waszych słowach?
to troche tak jaby ateista nasmiewał się z chrzescijanina na przykład ze wierzy w bzdury i ze cos czego nie udowodnili naukowcy nie ma racji bytu.
Nom to tyle w temacie i tak ogólnie PEACEanna maria, Mega, Dorka.1979, kapturnica, kkisia, Arwena, Zofia8, macduska lubią tę wiadomość