35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
cuuuda?
żebyś z kolejną ciążą nie wróciła!
anna maria wrote:Die dzisiaj do fryzjera ,na szczescie moja fryzjerka czyni cudaSimba, Mega, moremi, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:sorry, ale jak dzieciak będzie mi darł paszczękę non stop, to pójdę do lekarza, a nie będę odprawiać uroki
w tym temacie tolerancji i empatii nie mam
czasy Janka Muzykanta już się skończyły..chyba..Dorka.1979, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:czyli ze jak ktos mysli inaczek niz wiekszosc to sie musi liczyc z linczem??
mamatrojki80, Simba, paszczakin, moremi, gosia7122, Sabina, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Die dzisiaj do fryzjera ,na szczescie moja fryzjerka czyni cuda
Pokazesz sie nam?anna maria, Mega, moremi, Sabina, kkisia, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:to chyba zrozumiałe,ale co ,myslisz ze Dorka nie udałaby się po pomoc do lekarza,gdyby to trwało dłuzej?
Teraz to sama ideologię dorabiasz i nadinterpetację uprawiasz... trochę dystansu, Dorka doskonale wiedziała jak to się skończy
Reni, Mega, moremi, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:to chyba zrozumiałe,ale co ,myslisz ze Dorka nie udałaby się po pomoc do lekarza,gdyby to trwało dłuzej?
(jak powie ze ma, to bedzie oznaczalo ze klatwa na nia przeszla)Reni, Mega, paszczakin, moremi, Dorka.1979, Sabina, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Teraz to sama ideologię dorabiasz i nadinterpetację uprawiasz... trochę dystansu, Dorka doskonale wiedziała jak to się skończy
mamatrojki80, Reni lubią tę wiadomość
-
i będziemy musiały wysłać jej króliczą łapkę (ale nie wiem jak Bursztyn to przeżyje)Simba wrote:Magda, a ja sie zaloze ze Dorka wcale nam nie ma za zle, co nie Dorka?
(jak powie ze ma, to bedzie oznaczalo ze klatwa na nia przeszla)Simba, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
a ja bym sobie pojechala gdzies cos kupic, ale nie wiem co..
dla kartofla juz wszytko mam, na ciaze tez juz raczej nic nie potrzebuje, w kosmetyki zaopatrzona jestem.. chce cos, ale nie wiem co!
niech mi ktoras wykreuje potrzebe!Mega, Simba, moremi, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wariatki
Poczekaj Reni, już nie długo. Jak ci Junior zacznie drzec jape po całych dniach i nocach to się wszystkiego będziesz łapać, nawet uroki odczyniac
Simba, Reni, mamatrojki80, Mega, moremi, anna maria, caffe, gosia7122, paszczakin, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Arwena, macduska lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
możesz pojechać kupić coś dla mnie
wymiary wyślę Ci na priv
paszczakin wrote:a ja bym sobie pojechala gdzies cos kupic, ale nie wiem co..
dla kartofla juz wszytko mam, na ciaze tez juz raczej nic nie potrzebuje, w kosmetyki zaopatrzona jestem.. chce cos, ale nie wiem co!
niech mi ktoras wykreuje potrzebe!Simba, Mega, moremi, Dorka.1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Jest progres. Beta już ponad 22 tysiące, zarodek większy, ale z tego wszystkiego nie zapytałam ile ma (zapytam później). Serduszko wali 120
plamienia nadal są, więc zostaję jeszcze kilka dni polezeć.
Mdlości som.moremi, Sabina, malgos741, peppapig lubią tę wiadomość
-
niech mi ktoras wykreuje potrzebe!tego nigdy nie za duzo
moremi, Sabina, kkisia, peppapig, macduska lubią tę wiadomość
-
niech mi ktoras wykreuje potrzebe!
http://www.meilleurduchef.com/cgi/mdc/l/fr/boutique/produits/bck-mandoline_du_chef.htmlMega, mamatrojki80, moremi, kkisia, peppapig, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość