35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:dzieńdbry bardzo
ja ciagle w łózku,jak nic grypa,energii nie mam zbyt wiele.
Hej dziewczyny,widze ze kiepsko tu z tolerancja,pomyslałyscie jak Dorka sie mogła poczuc po waszych słowach?
to troche tak jaby ateista nasmiewał się z chrzescijanina na przykład ze wierzy w bzdury i ze cos czego nie udowodnili naukowcy nie ma racji bytu.
Nom to tyle w temacie i tak ogólnie PEACE
No, w końcu obiecałyśmy solennie, że to się więcej nie powtórzy... na pewno masz grypę? masz temp.?
-
nick nieaktualny
-
poza tym ten temat nie raz był już wałkowany, więc wiedziała na co się naraża
Magda* wrote:Hej dziewczyny,widze ze kiepsko tu z tolerancja,pomyslałyscie jak Dorka sie mogła poczuc po waszych słowach?
to troche tak jaby ateista nasmiewał się z chrzescijanina na przykład ze wierzy w bzdury i ze cos czego nie udowodnili naukowcy nie ma racji bytu.
Nom to tyle w temacie i tak ogólnie PEACEpaszczakin, Mega, moremi, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sorry, ale jak dzieciak będzie mi darł paszczękę non stop, to pójdę do lekarza, a nie będę odprawiać uroki
w tym temacie tolerancji i empatii nie mam
czasy Janka Muzykanta już się skończyły..chyba..Magda* wrote:czyli ze jak ktos mysli inaczek niz wiekszosc to sie musi liczyc z linczem??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 14:30
Simba, paszczakin, Mega, moremi, kkisia, Niuta, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Magda, ale nie martw sie z chrzescijan sie tez tu nabijamy. Z ateistow tez. Z siebie tez.
PS Kto to jest ta cala empatia? Test na forum przechodzila?
w fylmie bylo.. to taka zupa z azji..Simba, Sabina, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość