35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Morek super wiadomości.Mówiłam ,że dzieć sie dopiero ujawnił. Pieknie bije serducho bo ma bić . Teraz tylko cierpliwości w lezakowaniu
Simba tez sie powtórze , maluchy sa sliczne
Cos ktos jeszcze?Bo skleroza mnie od kilku dni pogania
Witajcie.
Jakiś tydzień walczyłam w nocy z płaczącą Natalką, zaczynała o 7 wieczorem kończyła o 8 rano. Wczoraj odczyniłyśmy czary tzn stare zabobony, bo przypomniałam sobie że zanim zaczęła się ta walka to w odwiedzinach była kuzynka, jedza jedna, i stwierdziliśmy że to ona musiała ją zauroczyć. Może będziecie się śmiały ze mnie, ale dzisiejsza noc była cała przespana i nawet na jedzenie musiałam ją budzić
anna maria, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
Dorka.1979 wrote:Co ja bym dała żeby sobie tak poleżakować jak w czasie ciąży.
Witajcie.
Jakiś tydzień walczyłam w nocy z płaczącą Natalką, zaczynała o 7 wieczorem kończyła o 8 rano. Wczoraj odczyniłyśmy czary tzn stare zabobony, bo przypomniałam sobie że zanim zaczęła się ta walka to w odwiedzinach była kuzynka, jedza jedna, i stwierdziliśmy że to ona musiała ją zauroczyć. Może będziecie się śmiały ze mnie, ale dzisiejsza noc była cała przespana i nawet na jedzenie musiałam ją budzić -
Dorka błagam przetrzyj ją jeszcze zużytymi gaciami i wsadz do piekarnika na trzy zdrowaśki
ja pierdole powiedz, że żartujesz
jak nic nasze forum wyląduje ma bekach z mamuś
Dorka.1979 wrote:Co ja bym dała żeby sobie tak poleżakować jak w czasie ciąży.
Witajcie.
Jakiś tydzień walczyłam w nocy z płaczącą Natalką, zaczynała o 7 wieczorem kończyła o 8 rano. Wczoraj odczyniłyśmy czary tzn stare zabobony, bo przypomniałam sobie że zanim zaczęła się ta walka to w odwiedzinach była kuzynka, jedza jedna, i stwierdziliśmy że to ona musiała ją zauroczyć. Może będziecie się śmiały ze mnie, ale dzisiejsza noc była cała przespana i nawet na jedzenie musiałam ją budzićSimba, Sabina, kkisia, ania.g, Mega, moremi, gosia7122, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ja mam czerwona kokardke przy wozku,bo akurat wierze w tao co inni nazywaja pierdolami.Dorka.1979 wrote:Co ja bym dała żeby sobie tak poleżakować jak w czasie ciąży.
Witajcie.
Jakiś tydzień walczyłam w nocy z płaczącą Natalką, zaczynała o 7 wieczorem kończyła o 8 rano. Wczoraj odczyniłyśmy czary tzn stare zabobony, bo przypomniałam sobie że zanim zaczęła się ta walka to w odwiedzinach była kuzynka, jedza jedna, i stwierdziliśmy że to ona musiała ją zauroczyć. Może będziecie się śmiały ze mnie, ale dzisiejsza noc była cała przespana i nawet na jedzenie musiałam ją budzićDorka.1979, kapturnica, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Dorka błagam przetrzyj ją jeszcze zużytymi gaciami i wsadz do piekarnika na trzy zdrowaśki
ja pierdole powiedz, że żartujesz
jak nic nasze forum wyląduje ma bekach z mamuś
jajko lepsze:
http://www.astromagia.pl/magia-i-rytualy/amulety-talizmany/676-jajko-na-odczynianie
moremi lubi tę wiadomość
-
Ale podobno trzeba celowac miedzy oczy
paszczakin, mamatrojki80, Sabina, kkisia, ania.g, moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
gdzie plucie
najpierw trzeba polizać
Simba, paszczakin, mamatrojki80, Sabina, kkisia, moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ja mam astygmatyzm, mogę kogoś poprosić? będzie się liczyło?
ale zeby na Ciebie, czy dziecie ktores chcesz odczyniac?
bo sobie napluc miedzy oczy to wyzsza szkola jazdy nawet bez astygmatyzmuSimba, kkisia, moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość