35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest progres. Beta już ponad 22 tysiące, zarodek większy, ale z tego wszystkiego nie zapytałam ile ma (zapytam później). Serduszko wali 120
plamienia nadal są, więc zostaję jeszcze kilka dni polezeć.
Mdlości som.sandra80, mamatrojki80, ola_35, Reni, Aasiula, caffe, paszczakin, Simba, ania.g, Mega, gretka, Sabina, kkisia, Parka, megan8, anna maria, Magda*, Heretyczka, ComeToMeBaby, MartaDidi, Mango, dorbie, gosia7122, Arwena, Dziobak, Luna76, macduska, Bozia3, mama78 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jest progres. Beta już ponad 22 tysiące, zarodek większy, ale z tego wszystkiego nie zapytałam ile ma (zapytam później). Serduszko wali 120
Mdlości som.mamatrojki80, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jest progres. Beta już ponad 22 tysiące, zarodek większy, ale z tego wszystkiego nie zapytałam ile ma (zapytam później). Serduszko wali 120
Mdlości som.tak sie ciesze ,lez i dudupska nie odrywaj od lozka,bedzie dobrze
mamatrojki80, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Jest progres. Beta już ponad 22 tysiące, zarodek większy, ale z tego wszystkiego nie zapytałam ile ma (zapytam później). Serduszko wali 120
Mdlości som.
I o takom cionże tu walczymyzdrówka dla Ciebie i dzidziulka
-
rachu ciachu i po strachu
wymacali Cię wszyscy?
nie nerwuj się już
i pamiętaj..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7154adc6d3eb.jpg
moremi wrote:Jest progres. Beta już ponad 22 tysiące, zarodek większy, ale z tego wszystkiego nie zapytałam ile ma (zapytam później). Serduszko wali 120plamienia nadal są, więc zostaję jeszcze kilka dni polezeć.
Mdlości som.Mega, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Aaaaa zalapalam się ba portret Twixow!!! To będzie udany dzień
Simba jak chłopaków macie takich slicznych to ja nawet siebie nie wyobrażam jaką core urodziszto dopiero będzie slicznota
I tak sobie myślę. Twoja córka dla Adasia Paszczakowego, no to Paszczak teraz musi machnąć dwie dziewuszki, żebyTwixy nie byly pokrzywdzone
u nas to juz ktores blizniaki w okolicy.. i tak jak opieke juz bysmy jako tako ogarneli, to przejsc blizniaczej ciazy nie zazdroszcze- za duzo sie dowiedzialam jak to wszytko wyglada..
uproscic trzeba zatem te kalkulacje, jakies sklonnosci homoseksualne moze? albo pogodzic sie z tym, ze nie wszytko zostanie w rodzinieAasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mdlości som.
MORUS!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/wow2-onion-head-emoticon.gifAasiula, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Mdlości som.Mega, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
No, pierwsza pozytywna informacja odhaczone
Morek super
Zabieram sie za okna i zabrać nie mogę, tak mi sie nie chcekkisia, Aasiula, moremi, ania.g, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ja mogę niemowląt poprosić
a masz język 35 latka?Reni, Aasiula, moremi, ania.g, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
no skromna, więc cudna
ja lubiłam łykać dupka
po odstawieniu @ pojawiała się w ciągu 2 dniola_35 wrote:Reni to skromnie czy cudna? Ja tez jestem ciekawa , bo pierwszy raz
biorę luteinę. Po odstawieniu luteiny po ile dniach przyjedzie @?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 10:51
moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no skromna, więc cudna
ja lubiłam łykać dupka
po odstawieniu @ pojawiała się w ciągu 2 dni