35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
heheheheheheheeee no taaaak.....
już ja wiem jakie kolory, już ja wiem. będę łączyć taką zieleń jak mam na kafelkach i zasłonach, z ciemnym brązem najbardziej przypominającym venge. ino dobrego materiału jesio szukam.
bo to nie tak hop znaleźć producenta mebli na zamówienie co zrobi ci z takiej tkaniny jak chcesz
mają zazwyczaj własny wybór tkanin.
tu mam takiego co podaje 3 czy 4 linki do producentów tkanin i robi z ich materiałów, więc oglądam, nawet coś może z tego będzie.
Aasiula lubi tę wiadomość
-
eeee zobaczymy juz kiedys mialam takie ladne i nic z tego nie byloParka wrote:Z tymi wynikami owu, to nie bardzo

Ale z Twoim peknietym pecholem, grubasnym endo i zadowolonym ginem to jak najbardziej
ale masz racje tym razem jakos tak ,no nie wiem przeczucie
Parka tutaj bez ovu sie zachodzi w ciONze nigdy nie wiadomo
kibicuje ci bardzo
ComeToMeBaby, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas przybieranie jest i to spore. Powiedzialabym, ze jest wielki i ciezki. Noce bez zmian. Nie sypia wiecej niz 3 godz na raz,a to tylko wtedy kiedy zje porzadnie kaszke na kolacje. Ale o 23 - 24 pobudka i cyc. I do rana co 2 godz to samo. Sporo sie wierci i placze przez sen. W dzien tez spanie do dupy, 3 X 30 min to szczyt marzen. A, do tego zaczal wstawac o 6 rano.gosia7122 wrote:a jak noce ,ja jeszcze żadnej nie przespałam ,powoli przechodzę na butlę bo mała słabo przybiera.
Mysle, ze jestem cyborgiem, ze jeszcze dycham, bo jestem teraz sama z dzieciurami ;)Albo to wiosna moze?
Aasiula, Parka, gosia7122, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Mega, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:eeee zobaczymy juz kiedys mialam takie ladne i nic z tego nie bylo
ale masz racje tym razem jakos tak ,no nie wiem przeczucie
Parka tutaj bez ovu sie zachodzi w ciONze nigdy nie wiadomo
kibicuje ci bardzo 
I nawzajem
Ale pamietaj, jak zajdziesz, to pierwsza Ci przepowiedzialam
Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
noo cud nad cudamiComeToMeBaby wrote:jeszcze może, jeszcze dziecię we fazie zapładniania jest,nic mu nie grozi.
to prawda, ale jak bez ovu się tu zachodzi to może prawie bez plemniorów też?.... hmm?
ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny