35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:O ja tak mam i to się sprawdza, a kolor pokrycia można co jakiś czas zmienić i kanapa jak nowa.
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dotarłam
No to jutro dzien świra - motorek w dupę i jazda - najpierw do sadu a potem na badania, mam nadzieje ze sie wyrobie
Dobranoc moje drogie - jutro musze wcześniej wstaćComeToMeBaby, Aasiula, gretka, kkisia, gosia7122, Sabina, moremi, kapturnica, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Dotarłam
No to jutro dzien świra - motorek w dupę i jazda - najpierw do sadu a potem na badania, mam nadzieje ze sie wyrobie
Dobranoc moje drogie - jutro musze wcześniej wstaćMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boziuchna przebija sie przez forum. Pewnie wylewke zrobila i czeka az wyschnie, ma czas na forum. Ciekawe czy dotrze do nas z tescikiem rozowym
ComeToMeBaby, anna maria, gretka, kkisia, gosia7122, Bozia3, Sabina, Aasiula, moremi, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Aż tak jest źle?
macduska, Mango, Heretyczka, Dorka.1979, Sabina, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:zazdraszczam..ten rytm sama wyparacowalas, czy dziecko takie zaprogramowane sie juz urodzilo ??? dawaj namiar na aplikacje , bo moj Tamagoczi je na zadanie i spi jak zasnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 23:06
Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
Przebiłam się pobieżnie przez kilka dni - mam zaległości takie, że wstyd po prostu....mam nadzieję, że mi Pani słoneczek tu zdobytych nie cofnie....
Mam jakiś zajob obecnie - bo działamy z tymi działkami, na razie nieskutecznie - ale jak rozmawiam z innymi - to znalezienie domu czy działki zajmowało niektórym ze 2 lata....tak więc mam czas....
Coś tu knujecie, ze ja jakiś test czy cos?Na razie nie i jakoś temperament mi siadł po urodzeniu - może to minie...
Gratulacje dla ciąż nowych - Natka, no i Ania dała czadu
Kapta gratuleję dziewczynki...
Miałam się odnieść do wielu wątków, ale wszystko mi się pomieszało już - co kto....
Kometa - pisałam, że badanie za wcześnie i własnie tak jest - dziwne, że lekarz tak zlecił - bo suplementy jeśli działają - to po 3 miesiącach - bo tyle trwa produkcja...Przy takich kiepskich wynikach - ja zaczęłabym szybko starania o in vitro - szkoda czasu.....
Simba - cudne chłopaki i Helka Ani też i Marcel i Ivo i Wojtek i cała reszta dzieciaków....
Mój ma rytm zajebisty i jest bardzo grzeczny i pogodny - mam teraz szczeście, bo pierwszy dawał w dupę niemiłosiernie....Śpi od 21.00 do 1.00 - karmienie i sen do 7.00. Potem godzinna drzemka o 10.00, potem spacer o 13.00 i spanie do 16.00, kolejna drzemka potem o 18.00 i tak w kółko....
Wrócę tu jakoś na dniach i zrobimy może jakiesik zadymy - bo coś za spokojnie jest...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 23:26
gretka, Dorka.1979, SolarPolar, ania.g, Sabina, Aasiula, moremi, kapturnica, macduska, Parka, ComeToMeBaby, gosia7122, kkisia, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość