X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no- dam ci lajka.

U Was tylko ekstremalne rozwiązania się sprawdzą moim skromnym zdaniem ;-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza boisz sie ;-)
    mysza1975 wrote:
    To tym bardziej nie testuję, jeszcze się załapę na jakąś zieloną falę i co wtedy będzie?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    O ja tak mam i to się sprawdza, a kolor pokrycia można co jakiś czas zmienić i kanapa jak nowa.
    też mam ikeowska sofe, i piore czasami,choć sprezyny juz nie takie,ale moja wina ,pozwalało sie kiedyś dziecku po sofie skakać

anna maria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    za cholerę one mi się nie podobają
    żadna sie nie podoba? nic a nic? przeciez rózne style są

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotarłam ;)
    No to jutro dzien świra - motorek w dupę i jazda - najpierw do sadu a potem na badania, mam nadzieje ze sie wyrobie :)
    Dobranoc moje drogie - jutro musze wcześniej wstać :)

ComeToMeBaby, Aasiula, gretka, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    To tym bardziej nie testuję, jeszcze się załapę na jakąś zieloną falę i co wtedy będzie?
    Bedzie drugi mysz!

nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    żadna sie nie podoba? nic a nic? przeciez rózne style są
    nic a nic nie znalazłam tam
    ja wybredna jestem :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 22:28

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam spac laski
    Dobranoc do jutra :)

ComeToMeBaby, anna maria, gosia7122, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same dziecioroby na tym forum ;-) jedno za drugim by chciały rodzić.

anna maria, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dotarłam ;)
    No to jutro dzien świra - motorek w dupę i jazda - najpierw do sadu a potem na badania, mam nadzieje ze sie wyrobie :)
    Dobranoc moje drogie - jutro musze wcześniej wstać :)
    powodzenia!

Mega lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega powodzenia :)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też do mojego chrapacza uciekam :-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziuchna przebija sie przez forum. Pewnie wylewke zrobila i czeka az wyschnie, ma czas na forum. Ciekawe czy dotrze do nas z tescikiem rozowym :-)

ComeToMeBaby, anna maria, gretka, nick nieaktualny, gosia7122, Bozia3, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, to ja też idę. oczy mi się zaczynają zamykać od tego patrzenia na wzorniki ;) hehehehe
    dobranoc laski

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na seks - a tak mi sie nie chce:-(

anna maria, gosia7122, Dorka.1979, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja czekam na seks - a tak mi sie nie chce:-(

Aż tak jest źle?

Dorka.1979, Aasiula lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Aż tak jest źle?
    Ja wieczorami lubie spac natomias seks z rana jak smietana. Dzisiaj to taki pierwszy babyseks od wielu miesiecy wiec jak trzeba to trzeba.

nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, Dorka.1979, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno przy staraniach lepiej kochac sie rano :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    zazdraszczam..ten rytm sama wyparacowalas, czy dziecko takie zaprogramowane sie juz urodzilo ??? dawaj namiar na aplikacje , bo moj Tamagoczi je na zadanie i spi jak zasnie :(
    U mnie jedyne co wypracowane to tylko punktualne godziny jedzenia. Co trzy godziny jak w zegarku. Musiałam to tak ustawić, żeby wstawać o 4 nad ranem do karmienia z M, bo M wstaje do pracy, a potem po trzech godzinach jak dzieci na autobus do szkoły wyganiam o 6:45 to zaczynam szykować mleko na 7 i od tych dwóch pór jest uzależniona cała reszta dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 23:06

nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przebiłam się pobieżnie przez kilka dni - mam zaległości takie, że wstyd po prostu....mam nadzieję, że mi Pani słoneczek tu zdobytych nie cofnie....:)

Mam jakiś zajob obecnie - bo działamy z tymi działkami, na razie nieskutecznie - ale jak rozmawiam z innymi - to znalezienie domu czy działki zajmowało niektórym ze 2 lata....tak więc mam czas....

Coś tu knujecie, ze ja jakiś test czy cos? :) Na razie nie i jakoś temperament mi siadł po urodzeniu - może to minie...:)

Gratulacje dla ciąż nowych - Natka, no i Ania dała czadu
    Kapta gratuleję dziewczynki...:)
    Miałam się odnieść do wielu wątków, ale wszystko mi się pomieszało już - co kto....

Kometa - pisałam, że badanie za wcześnie i własnie tak jest - dziwne, że lekarz tak zlecił - bo suplementy jeśli działają - to po 3 miesiącach - bo tyle trwa produkcja...Przy takich kiepskich wynikach - ja zaczęłabym szybko starania o in vitro - szkoda czasu.....

Simba - cudne chłopaki i Helka Ani też i Marcel i Ivo i Wojtek i cała reszta dzieciaków....

Mój ma rytm zajebisty i jest bardzo grzeczny i pogodny - mam teraz szczeście, bo pierwszy dawał w dupę niemiłosiernie....Śpi od 21.00 do 1.00 - karmienie i sen do 7.00. Potem godzinna drzemka o 10.00, potem spacer o 13.00 i spanie do 16.00, kolejna drzemka potem o 18.00 i tak w kółko....

Wrócę tu jakoś na dniach i zrobimy może jakiesik zadymy - bo coś za spokojnie jest...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 23:26

gretka, Dorka.1979, SolarPolar, ania.g, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Parka, ComeToMeBaby, gosia7122, nick nieaktualny, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 8140 8141 8142 8143 8144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ