35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Mysza boisz sie
Jakoś dziwnie spokojna jestem.
Po tej sytuacji z mamą (jest trochę lepiej), to sobie pomyślałam, że nie ma co planować tylko zdać się na los, palec boży, czy co tam jeszcze chcecie, a potem zewrzeć pośladki i do przodu bez stękania i narzekania.Bozia3, Dorka.1979, ania.g, Sabina, Aasiula, moremi, macduska, Parka, gosia7122, kkisia, Simba, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
acha - na Wielkanoc podałabym zupę chrzanową w chlebkach małych. Na słodko na pewno paschę - ale robioną z mleka, a nie z twarogu....pasztet własnej roboty , niezła jest sałatka z marynowanych buraczków całych - krojonych w kostkę do tego jajka, kukurydza i orzechy, no i majonez...pierożki drożdżowe pieczone z farszem grzybowo-kapuścianym, posypane czarnuszką do tego czerwony barszcz.
Jako ozdobę robiłam w ubiegłym roku rzeżuchę wysianą w skorupkach jajek, potem wstawiałam to do kieliszków wysokich każdemu obok talerza - fajnie to wyglądało..o takie coś:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9df2940a6f86.jpg
jak se coś przypomnę to dopiszę..mamatrojki80, Sabina, Aasiula, moremi, Parka, macduska, Magda*, ComeToMeBaby, Krakonka, kkisia, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Jakoś dziwnie spokojna jestem.
Po tej sytuacji z mamą (jest trochę lepiej), to sobie pomyślałam, że nie ma co planować tylko zdać się na los, palec boży, czy co tam jeszcze chcecie, a potem zewrzeć pośladki i do przodu bez stękania i narzekania.Sabina lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Drugi test jest negatywny. Odwiozę dziewczyny do szkoły i idę zrobić betę to wynik powinnam mieć dziś ok 18. Może to jednak jakieś zaburzenia hormonalne.
Acha, Macdu przypominam się z przepisem na mazurek pomarańczowyAasiula, moremi, Mango, Dorka.1979, Parka, macduska, Magda*, gretka, kkisia, Simba, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry
Drugi test jest negatywny. Odwiozę dziewczyny do szkoły i idę zrobić betę to wynik powinnam mieć dziś ok 18. Może to jednak jakieś zaburzenia hormonalne.
Acha, Macdu przypominam się z przepisem na mazurek pomarańczowyAasiula, ania.g, Dorka.1979, Parka, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to kto teraz do pary do Ani sie pisze??
Wypijta moje zdrowieAasiula, kapturnica, Sabina, Dorka.1979, Parka, macduska, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:będziecie mi kibicować tak jak przy rzucaniu palenia?
Sabina, Dorka.1979, mamatrojki80, Parka, Aasiula, macduska, kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, Bozia3, kkisia, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry
Aniu to sie ciesze ,bo pewnie kamien z Serca ci spadl
Trzymam kciukasy za co sobie zyczysz
Bozia fajnie że wpadlas na na chwile , zestaw swiatecznych potraw super
Ozdoby w skorupkach fajowy pomysl
Milego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 06:38
kapturnica, ania.g, Dorka.1979, Parka, macduska, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Acha, Macdu przypominam się z przepisem na mazurek pomarańczowyAasiula, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Acha, Macdu przypominam się z przepisem na mazurek pomarańczowyAasiula, Sabina, Dorka.1979, ania.g, Parka, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry
Słonce piękne, a ja pobudkę miałam o 5:30 na pobranie krwi. Na bete brali, to usg też pewnie dzisiaj zdobią. Trzymajcie kciukikapturnica, Aasiula, Sabina, Dorka.1979, ania.g, mamatrojki80, Parka, macduska, Magda*, gretka, ComeToMeBaby, Luna76, Krakonka, gosia7122, paszczakin, Bozia3, dorbie, kkisia, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry!!
Ania to kciukasy trzymam żeby bejbi nie było jak sobie życzysz
Morka zapomniałam o Natce szejm on mi
Sabbcia jak tam dzis?? Macduska powtorzyłas sexy ?
Kometa z braku sexu jeszcze nikt nie umarłPopatrz na zakonnice-żyja
A do cieżarówek lub byłych ciężarówek miałyscie wiecznie zatkany nos ??Kurde no ile mozna.Nie wspomne o krwawiących dziąsłach kurcze nawet miekka szczoteczka rano
Miłego baby!!moremi, Aasiula, Sabina, Dorka.1979, Parka, macduska, gretka, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Bry!!
Ania to kciukasy trzymam żeby bejbi nie było jak sobie życzysz
Morka zapomniałam o Natce szejm on mi
Sabbcia jak tam dzis?? Macduska powtorzyłas sexy
A do cieżarówek lub byłych ciężarówek miałyscie wiecznie zatkany nos ??Kurde no ile mozna.Nie wspomne o krwawiących dziąsłach kurcze nawet miekka szczoteczka rano
Miłego baby!!wczoraj 37.18 dziś 37.20
Ania, Moremi kegle zacisnieteWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 07:00
kapturnica, Dorka.1979, SolarPolar, Parka, Aasiula, macduska, moremi, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Tak śpi nasza kruszynka, jak paragraf
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe4b677e7adb.jpgBISCA, ania.g, mamatrojki80, kapturnica, Sabina, Parka, Aasiula, moremi, gretka, Niuta, Mango, Bozia3, Zofia8, kkisia, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg