35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Mysza boisz sie

Jakoś dziwnie spokojna jestem.
Po tej sytuacji z mamą (jest trochę lepiej), to sobie pomyślałam, że nie ma co planować tylko zdać się na los, palec boży, czy co tam jeszcze chcecie, a potem zewrzeć pośladki i do przodu bez stękania i narzekania.
Bozia3, Dorka.1979, ania.g, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, Parka, gosia7122, nick nieaktualny, Simba, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
acha - na Wielkanoc podałabym zupę chrzanową w chlebkach małych. Na słodko na pewno paschę - ale robioną z mleka, a nie z twarogu....pasztet własnej roboty , niezła jest sałatka z marynowanych buraczków całych - krojonych w kostkę do tego jajka, kukurydza i orzechy, no i majonez...pierożki drożdżowe pieczone z farszem grzybowo-kapuścianym, posypane czarnuszką do tego czerwony barszcz.
Jako ozdobę robiłam w ubiegłym roku rzeżuchę wysianą w skorupkach jajek, potem wstawiałam to do kieliszków wysokich każdemu obok talerza - fajnie to wyglądało..o takie coś:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9df2940a6f86.jpg
jak se coś przypomnę to dopiszę..
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Krakonka, nick nieaktualny, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no ja też mam taką strategię..mysza1975 wrote:Jakoś dziwnie spokojna jestem.
Po tej sytuacji z mamą (jest trochę lepiej), to sobie pomyślałam, że nie ma co planować tylko zdać się na los, palec boży, czy co tam jeszcze chcecie, a potem zewrzeć pośladki i do przodu bez stękania i narzekania.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Drugi test jest negatywny. Odwiozę dziewczyny do szkoły i idę zrobić betę to wynik powinnam mieć dziś ok 18. Może to jednak jakieś zaburzenia hormonalne.
Acha, Macdu przypominam się z przepisem na mazurek pomarańczowy
Aasiula, moremi, Mango, Dorka.1979, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, Simba, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia to jak trzymać kciuki? Za ujemną bete?ania.g wrote:Dzień dobry
Drugi test jest negatywny. Odwiozę dziewczyny do szkoły i idę zrobić betę to wynik powinnam mieć dziś ok 18. Może to jednak jakieś zaburzenia hormonalne.
Aasiula, ania.g, Dorka.1979, Parka, nick nieaktualny, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka przecież pierwsza w ciąży w tym miesiącukapturnica wrote:No to kto teraz do pary do Ani sie pisze??
Wypijta moje zdrowie
Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, Dorka.1979, Parka, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Suwaczek sobie wstaw "celibat od 2 dni"ComeToMeBaby wrote:będziecie mi kibicować tak jak przy rzucaniu palenia?

nick nieaktualny, Dorka.1979, nick nieaktualny, Parka, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, Bozia3, nick nieaktualny, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry

Aniu to sie ciesze ,bo pewnie kamien z Serca ci spadl
Trzymam kciukasy za co sobie zyczysz
Bozia fajnie że wpadlas na na chwile , zestaw swiatecznych potraw super
Ozdoby w skorupkach fajowy pomysl
Milego dnia dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 06:38
kapturnica, ania.g, Dorka.1979, Parka, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ale niech wstawi na przepisy!ania.g wrote:Dzień dobry
Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja jak robiłam quixxa i bobotest 10, to ten czulszy był negatywny. Faktycznie lepiej bete zrobić.ania.g wrote:Dzień dobry
Aasiula, nick nieaktualny, Dorka.1979, ania.g, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry

Słonce piękne, a ja pobudkę miałam o 5:30 na pobranie krwi. Na bete brali, to usg też pewnie dzisiaj zdobią. Trzymajcie kciuki
kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, Dorka.1979, ania.g, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, ComeToMeBaby, Luna76, Krakonka, gosia7122, paszczakin, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry!!
Ania to kciukasy trzymam żeby bejbi nie było jak sobie życzysz
Morka zapomniałam o Natce szejm on mi
Sabbcia jak tam dzis?? Macduska powtorzyłas sexy ?
Kometa z braku sexu jeszcze nikt nie umarł
Popatrz na zakonnice-żyja 
A do cieżarówek lub byłych ciężarówek miałyscie wiecznie zatkany nos ??Kurde no ile mozna.Nie wspomne o krwawiących dziąsłach kurcze nawet miekka szczoteczka rano

Miłego baby!!
moremi, Aasiula, nick nieaktualny, Dorka.1979, Parka, nick nieaktualny, gretka, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDobrze. Dziś tempka nieznacznie, malusienko ale górękapturnica wrote:Bry!!
Ania to kciukasy trzymam żeby bejbi nie było jak sobie życzysz
Morka zapomniałam o Natce szejm on mi
Sabbcia jak tam dzis?? Macduska powtorzyłas sexy
A do cieżarówek lub byłych ciężarówek miałyscie wiecznie zatkany nos ??Kurde no ile mozna.Nie wspomne o krwawiących dziąsłach kurcze nawet miekka szczoteczka rano

Miłego baby!!
wczoraj 37.18 dziś 37.20 
Ania, Moremi kegle zacisniete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 07:00
kapturnica, Dorka.1979, SolarPolar, Parka, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, gretka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Tak śpi nasza kruszynka, jak paragraf
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe4b677e7adb.jpg
BISCA, ania.g, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Parka, Aasiula, moremi, gretka, Niuta, Mango, Bozia3, Zofia8, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg

i jej marzenie