35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Sabcia - mocno trzymam kciuki. AniuG - czuje smutek .... Pozdrawiam z rana. Dzisiaj mam gina i fryzjera . Maz wyjezdza na 3 miesiace. Szukam instruktora- terapeuty - musze dosiasc samochodu. Na sama mysl oblana zimnym porem jestem.
Mi "zdobią usg", a Ty się " zimnym porem" oblewaszNatka_79, kapturnica, Aasiula, macduska, Sabina, Parka, Reni, ComeToMeBaby, dorbie, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:nie jadłam .Co to takiego ?
Dawno, dawno temu jak lodówki były rzadkoscią a o zamrazarkach nie słyszano wcale podczas wyrobu wędlin na wsi część farszu kiełbasianego wkładano dosłoików typu weck i zapiekano w piecu. Słoik się zamknął i takie mięso stało dłuugo- a jakie to pyszne było...kapturnica, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Dawno, dawno temu jak lodówki były rzadkoscią a o zamrazarkach nie słyszano wcale podczas wyrobu wędlin na wsi część farszu kiełbasianego wkładano dosłoików typu weck i zapiekano w piecu. Słoik się zamknął i takie mięso stało dłuugo- a jakie to pyszne było...
macduska, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Morka czym zdobią? Kwiatami czy wieńcem laurowym.
kapturnica, macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Haaa dobre to nie??Mi ze swiniobicia zawsze kielbaska i kiełbasianka ze słoika pachniała A jaki smak wiejskich wyrobow o mamo!!
Mi najbardziej smakowały kawałki wędzonej kiełbasy zapieczone w smalcu w słoikach.Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Dawno, dawno temu jak lodówki były rzadkoscią a o zamrazarkach nie słyszano wcale podczas wyrobu wędlin na wsi część farszu kiełbasianego wkładano dosłoików typu weck i zapiekano w piecu. Słoik się zamknął i takie mięso stało dłuugo- a jakie to pyszne było...
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Dawno, dawno temu jak lodówki były rzadkoscią a o zamrazarkach nie słyszano wcale podczas wyrobu wędlin na wsi część farszu kiełbasianego wkładano dosłoików typu weck i zapiekano w piecu. Słoik się zamknął i takie mięso stało dłuugo- a jakie to pyszne było...
kapturnica, macduska, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:hehe mniam to cos podobnego do tych w puszkach? Za mlodych lat jak sie jezdzilo na biwaki to takie podobne na chlebek sie kladło ,pycha to bylo
W puszkach ???
Te puszki się do tego nie umywają ...Aasiula, gretka, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość