35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Masz udokumentowane 6 miesięcy starań?
To nie ma na co czekać. -
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:otoz to !
i zastanawiam sie tez nad tymi kamieniami...bo wiesz , moze sie wybudujemy
jakby co mogę swoje oddać te z nerek i woreczka żółciowego. wita sięmoremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Masz udokumentowane 6 miesięcy starań?
To nie ma na co czekać.
Duśka, napisz proszę czemu musi być udokumentowane te 6 mies starań? Zastanawiam się tez co oznacza udokumentowane? To naprawdę jest potrzebne? Zastanawiam się jak mam udowodnić że się bzykam w owu i nic z tego nie wychodzi?ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Duśka, napisz proszę czemu musi być udokumentowane te 6 mies starań? Zastanawiam się tez co oznacza udokumentowane? To naprawdę jest potrzebne? Zastanawiam się jak mam udowodnić że się bzykam w owu i nic z tego nie wychodzi?
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam do kliniki daleko co najmniej 100km, a dodatkowo wizyta patrzałam 200zł . U mnie sprawdzałam jest tylko punkt konsultacyjny, ale jak przez jeszcze 3 mies nic to pójde najpierw do tego punktu konsultacyjnego. Znalazłam taką klinikę, cennik tutaj jest nawet in vitro tak mało. czy ja to źle zrozumiałam 5500zł?
http://vitrolive.pl/oferowane-uslugi/cennik/
moremi lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ola, tu chodzi o udokumentowanie badań, leczenia. a nie pokazanie samych wykresów z ovu , tak mi się zdaje.
tylko ponawiam pytanie: co oznacza udokumentowanie- mam iść do gina po zaświadczenie jakieś? i dorzucić badania, które robiłam? czy co?
KOmeta, ja bym nawet wykresów z ovu nie przyniosła:) Traktuje tylko je do swojej wiadomości. Tak kartki z monitorigu mam z 3 , bo tylko na tylu byłam.
-
a widzialyscie to : marcowe groszki :0
Kochane napisałam piosenkę dla tych, które ujrzą jedną kreseczkę by się nie dołowały. Choć ja tu postaram się odprawiać takie czary by żadna bez 2 upragnionych kreseczek nie wyszła
"Hej dziewczyny jeśli chcecie zobaczyć już groszka, do seksu dziś zapraszam waaaaas, nogi szerzej rozłóżcie wpuścicie męża i pompujcie zaczynamy nowy cyyyykl"
hahahahah ja pitoleWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 09:07
mamatrojki80, kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, moremi, Natka_79, Mango, Sabina, Zofia8, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:KOmeta, ja bym nawet wykresów z ovu nie przyniosła:) Traktuje tylko je do swojej wiadomości. Tak kartki z monitorigu mam z 3 , bo tylko na tylu byłam.
Z tymi wykresami to do kliniki naprotechnologii możecie skoczyć
ola_35, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:a widzialyscie to : marcowe groszki :0
Kochane napisałam piosenkę dla tych, które ujrzą jedną kreseczkę by się nie dołowały. Choć ja tu postaram się odprawiać takie czary by żadna bez 2 upragnionych kreseczek nie wyszła
"Hej dziewczyny jeśli chcecie zobaczyć już groszka, do seksu dziś zapraszam waaaaas, nogi szerzej rozłóżcie wpuścicie męża i pompujcie zaczynamy nowy cyyyykl"
Ja per-do-lę... nie ma jak dobry początek dnia
Aasiula, Natka_79, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ja własnie nie wiem co musze mieć, zeby "udokumentować". wyniki badań wystarczą? musiałabym sprawdzić kiedy co robiłam. ale ja robiłam tylko hormony do tej pory, toxo, cytologię, takie tam.
Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:A mówili w radiu i tv że można
tylko folia mylarowa / Baadera lub szkło spawalnicze nr 13.
wszystko inne nie zatrzymuje promieni UV czyli ciepła- zagotuje ci się gałka oczna jak tak będziesz patrzyła. nawet kilkusekundowe popatrzenie sobie przez płytę cd, dyskietkę czy okopcone szkiełko (!) grozi uszkodzeniem wzroku.mamatrojki80, ania.g, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Z tymi wykresami to do kliniki naprotechnologii możecie skoczyć
Az sprawdziłam co to jest ta naprotechnologia i zaczęłam sobie wyobrazać jak któraś z nas przyszła z tymi wykresami. Zaczęłam aż smiac się sama do siebie , aż łzy mi ze smiechu poleciały.Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Duśka, napisz proszę czemu musi być udokumentowane te 6 mies starań? Zastanawiam się tez co oznacza udokumentowane? To naprawdę jest potrzebne? Zastanawiam się jak mam udowodnić że się bzykam w owu i nic z tego nie wychodzi?
Jesli chce sie podchodzic z tytulu nieplodnosci kobiety jajnikowej tzreba miec udokumentowane starania ze stymulacja 6cykli Jesli chcodzi o czynnik meski jak sie nie myle to 3 rozne badania(w odpowiednim odstepei czasowym ) w ktorych ilosc nasienia jest ponizej normy ale nie pamietam jakie kryterium wtedy ejstWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 09:14
Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość