35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Miałam na myśli, że jak nie będę mieć żadnych dodatkowych objawów, to czekam spokojnie na@
Ale telefon bardzo mi pomaga i cuda tworzySabina, Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja nie miałam dodatkowych objawów. To tak dla przypomnienia. Nie będzie @ to mozna test zrobić. Być może Twoja ginka będzie na tyle przytomna, ze od razu heparyne i acard włączy.
A nie mam na kogo zmienić. Uroki małych miasteczek
Ona założyła że w tym cyklu nie mamy szans. Kazała ki przyjść jak dostanę@Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 08:33
-
nick nieaktualnySabina wrote:Nie spodziewam się tego po niej.
A nie mam na kogo zmienić. Uroki małych miasteczek
Ona założyła że w tym cyklu nie mamy szans. Kazała ki przyjść jak dostanę@
Sabina, a większego miasta koło Ciebie nie ma?
Sabina, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no więc ja też wiem, że po 3 miesiącach.
coraz bardziej skłaniam się do tego, żeby porobić resztę badań i udać się do kliniki z prawdziwego zdarzenia.
Masz udokumentowane 6 miesięcy starań?
To nie ma na co czekać.Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Dawno, dawno temu jak lodówki były rzadkoscią a o zamrazarkach nie słyszano wcale podczas wyrobu wędlin na wsi część farszu kiełbasianego wkładano dosłoików typu weck i zapiekano w piecu. Słoik się zamknął i takie mięso stało dłuugo- a jakie to pyszne było...
Bry
no juz nie przesadzajcie- bo to wraca, no chyba że mnie tez chcecie cofnac w zamierzchle czasy- ja wlasnie robie takie mieloneczki - no bo tu nie dość że nieziemsko drogo, to jeszcze o smaku nie ma nikt zielonego pojecia ( wlasnie mam 4 sloiki w piekarniku mniam)Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnySabina wrote:Mam do Krakowa 100 km. I leczeni tam nie wchodzi w rachubę z powodów finansowych
To może chociaż na poczatek tam pojedź?
Moja koleżanka tak zrobiła. Poszla raz do profesora i powiedziala ze jej na niego nie stać zwyczajnie i czy moze tylko konsultowac i takie tam.
Zgodził się, coś tam podpowiedział, połozył na oddział na badania a reszte zalatwiała z ginem na nfz.
I dziecko jest.Aasiula, Sabina, moremi, Zofia8, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:Bry
no juz nie przesadzajcie- bo to wraca, no chyba że mnie tez chcecie cofnac w zamierzchle czasy- ja wlasnie robie takie mieloneczki - no bo tu nie dość że nieziemsko drogo, to jeszcze o smaku nie ma nikt zielonego pojecia ( wlasnie mam 4 sloiki w piekarniku mniam)
Ale że jak przesadzamy?
U nas tez się to robi.Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krew oddana, wyniki w necie wieczorem. Weszłam do labo z małym i mówię po cichu że betę chciałam zrobić a pani na cały głos o beta hcg pani chodzi... no cóż. Co ma być to będzie a wieczorem mam nadzieję na jednoznaczny wynik.
Zaćmienie słońca ok 9:47 ( przynajmniej w okolicach Warszawy) będę oglądać przez płytę cd.Aasiula, dorbie, macduska, kapturnica, moremi, Sabina, kkisia, Parka, Simba, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4