35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Kurcze, jak tort weselny, piękny. To Twoja córa ?
Nie , tej kobiety co te torty robi, tam poniżej jest tort mojej córki w kształcie księżniczki Alexy, Wyobraż sobie że te kwiaty na torcie to zrobione przez nia z cukru, aż nie wierzyłam i ostatnio u niej dotykałam je.mamatrojki80, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:mama3 ty weź, ja ci dorobię tej kawy, naprawdę
nie widzisz, że to dziecko "reklamowe"??
a poza tym pisała ze miała inny tort, on jest tam poniżej. dużo poniżej.
Dobra, ja już się dziś nie odzywam, idę oblukać co jest poniżej...
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moje czy nie moje Dziecie to dziecie -czyjekolwiek A jakbym zobaczyla taka sytuacje mogłabym zajebac bez mrugniecia okiem....
kapturnica, Aasiula, Mala79 lubią tę wiadomość
-
A ja wszystko pozalatwialam - karana nie jestem
, zdolność do pracy na 4 lata mam... Super ze mi sie tak udało bo myślałam ze czasowo nie ogarnę. Zaliczyłam jeszcze bibliotekę, chciałam oddać buty do szewca, ale tego już nie dałam rady....moze małża poproszę to mnie podwiezie
no i jeszcze szkoła muzyczna dzisiaj....a potem weekend
gretka, ComeToMeBaby, mamatrojki80, moremi, ania.g, kkisia, Aasiula, Simba, Mala79, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Amen siostro. Jakbym nic pod ręką nie miała to bym nawet zagryzla. Kurwa mnie od razu telepie jak słysZę o molestowanych dzieciach. Jestem za kara śmierci dla tych scierw
ja też jestem za karą śmierci i to w męczarniach, bo wyjdzie potem taki na wolność i znów to samo bo ma mózg zjebanySabina, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:mama 3 jak tam? doszłaś do siebie?
nawiazałam z m porozumienie- będziem pościć, tak ze 3 dni. zaczęło się od tego że zapytał, czy nie chciałabym w przyszły piątek do niego dołączyć na imprezce, a ja mu na to: no jak będziesz ledwie stał na nogach?!a on na to, że nie będzie pił. dlaczego? bo to szkodzi chłopakom
powiedziałam mu więc, że poczytałam, że w takiej sytuacji jak nasza to te 3-4 dni są wskazane, bo wtedy więcej jest plemników w nasieniu. to robimy kumulacje ;)zapytał kiedy mam płodne i od kiedy liczymy post
a co to za imprezka? -
nick nieaktualny
-
Dorbie, to nie tak, że taki rejs jest wyczerpujący, ale zwyczajnie nie wiadomo czy nie będzie ponownie jakiegoś plamienia, bólu itp. No i cały czas mam na uwadze to, ze mogę jednak poronić i nie wyobrażam sobie tego na środku Atlantyku.
Poza tym nie wiem do kiedy tutaj zostanę.ola_35, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!