35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:nie ma sladu ze byla nie ma sladu ze bedzie. Ale pani dok asekuracyjnie powiedziala ze juz moze byc po owulacji kilka dni . Ale to powiedziala dla polepszenia mi humoru.
To pinda.
ComeToMeBaby, dorbie, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Witam sie i ja w poludnie
Normalnie jestem pod duzym wrazeniem zacmienia slonca stalam jak slup przez prawie pol godziny na lace z sasiadami
Widok piekny:-)
A teraz mam za swoje bo glowa mnie zaczela bolec i to na potege az mi sie chce robic ble
Gdybym potrafila to bym Wam foteczke wstawila z mojego polowania na słońce -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:nie ma sladu ze byla nie ma sladu ze bedzie. Ale pani dok asekuracyjnie powiedziala ze juz moze byc po owulacji kilka dni . Ale to powiedziala dla polepszenia mi humoru.
z tymi monitoringami owu to różnie bywa, ja raz miałam tak że w 12 dc nie było widac pęcherzyka dominującego, a endometrium z 1 fazy jeszcze i gin mówił że owu nie będzie, testy owu wychodziły pozytywnie, gin z kliniki powiedział żeby zrobić progesteron ok 8-9 dni po dodatnim wyniku testu no i progesteron był coś ponad 13, czyli owu musiała być, pewnie stąd te ciąże w cyklach bezowulacyjnychComeToMeBaby, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:
to znaczy, ze obie kaca majom, a na słońce zwaliły?dorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Wiem, wiem, to żarty są, nawet bym Cię o to nie podejrzewała
tylko Kometa jakieś dziwne babki wstawia
U mnie ciąg dalszy. A wiecie, ze ta dziewczyna doktorka, ktorą zatrzymali w przychodni w Gdańsku z 2promilami we krwi, (Nie wiem czy słyszałyscie jakies 1-2mce temu ) to miała w szafce w biurku w gabinecie 4 piwa? Chyba przez rureczkę ciagnęła między pacjentami
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Wiem, ze żarty
U mnie ciąg dalszy. A wiecie, ze ta dziewczyna doktorka, ktorą zatrzymali w przychodni w Gdańsku z 2promilami we krwi, (Nie wiem czy słyszałyscie jakies 1-2mce temu ) to miała w szafce w biurku w gabinecie 4 piwa? Chyba przez rureczkę ciagnęła między pacjentami
Słyszałam o niej, problem z alkoholem ma ewidentnie, smutne to w sumie, młoda babka, wykształcona....
dorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Kurcze, mnie tez głowa rozbolała, a patrzyłam kilka sekund
za duzo powietrza jak dla mnie przez ostatnie kilka dni wczesniej wiecej sie oszczedzalam chyba i mniej lazilam
A teraz przepraszam ale ide na wyrko bo nie daje rady tak napierdziela a dla mnie to strachdorbie lubi tę wiadomość