X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Moremi, Oni Cie tak przetrzymuja, bo wiedza, ze Ty ostry zawodnik jestes: a to spacerki a to plywanie. Teraz sa pewni, ze sie oszczedzasz.
    Chyba sama juz sie bedzie oszczedzac po wyjsciu.W koncu uwierzyła ,ze jest ciONzowa teraz. Czas trochu przystopowac ;)

moremi, Zofia8, kkisia, Aasiula, Mala79, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no wiem wiem, napisałam wyżej,że mu się to wzięło z celibatu, ale napisałam że to nie było tak do końca na poważnie. powiem tak- jakby kto ruszył moje dziecko- zabiłabym.
    Moje czy nie moje Dziecie to dziecie -czyjekolwiek A jakbym zobaczyla taka sytuacje mogłabym zajebac bez mrugniecia okiem....

ComeToMeBaby, Aasiula, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Moremi! Cudnie :) ciesze sie bardzo :)
    Naaaaatka! Pytalam juz wczesniej i jeszcze powtorzę - jak się czujesz?
    I dlaczego wykres schowałaś? Hę?

mamatrojki80, kapturnica, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale taki mikrusek i już serducho ma :-) to jest coś, az się wzruszyłam :-)

ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    kurwa, do kliniki to ja mam niecałe 200km.
    jak to kurwa zorganizować... 0wacko2.gif
    wyobrażam sobie, że w takiej klinice to trzeba się stawiać na zawołanie... eh.
    Ojta ojtam, ja mam cos trochę ponad stówę w jedną stronę do swojego gina i dałam radę dojechać w ciagu 2 tygodni z 7 razy. Jak trzeba to się wszystko da zorganizować.

kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Aasiula, Bozia3, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Chyba sama juz sie bedzie oszczedzac po wyjsciu.W koncu uwierzyła ,ze jest ciONzowa teraz. Czas trochu przystopowac ;)
    Nooo. Kurka teraz nie wiemy jak bilety lotnicze zwrócić i czy je przyjmą. Cholera.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nooo. Kurka teraz nie wiemy jak bilety lotnicze zwrócić i czy je przyjmą. Cholera.
    Hmm zwrocic pewnie nei bardzo bo nie wiem ajkie linie ale w niektorych polowe wracaja..Moze mozecie termin zmienic???Na drugi trymestr czy nie abrdzo??

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    weź się napij tej kawy, bo się miętka robisz :P

W filiżance jest? ;-)

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Zadzowncie po prostu i to czym predzej. Mam nadzieje, ze sie uda. Moze wypis ze szpitala sie przyda.

moremi lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeegaaaa!!!! co u Ciebie ;-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Zadzowncie po prostu i to czym predzej. Mam nadzieje, ze sie uda. Moze wypis ze szpitala sie przyda.
    Kogo Twoj wypis ze szpitala interere w molochu jakim sa linie lotnicze? Skoro tam sie liczy tylko zysk .... Zocha nie zartuj ;)

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    jest :)

Możesz podać ;-) z mlekiem bez cukru ;-)

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hmm zwrocic pewnie nei bardzo bo nie wiem ajkie linie ale w niektorych polowe wracaja..Moze mozecie termin zmienic???Na drugi trymestr czy nie abrdzo??
    Ten rejs się juz nie powtórzy :-)

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Co ja kurna napisalam? Jakie 5,8 cm? Tfu! 5,8 mm. Stwierdzili, że to 6 tydzień 3 dzień. Ciężko było do totosia dojść, więc stwierdzili, że to tak "orientacyjnie". Przypomina juz fasolę :-)
    No właśnie sie zaczelam zastanawiać co to ono takie duże ;)

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    28-29 marca wreszczie czas letni :)

Czekam z utęsknieniem, moja wstaje codziennie 5:40.

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kogo Twoj wypis ze szpitala interere w molochu jakim sa linie lotnicze? Skoro tam sie liczy tylko zysk .... Zocha nie zartuj ;)
    Nie żartuje. Każda prosba o zwrot jest rozpatrywana indywidualnie. W przypadku ciężkiej choroby nalezy dostarczyc dokumentację medyczną.

ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zwracaliśmy bo dzieciak ospy dostał i żadnych kwitów nie chcieli... nie maja prawa dokumentacji medycznej żądać poza tym. Nie wiem jak to formalnie wyglądało bo to chlop załatwiał, ale się dowiem ;-)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    proszzzz.....
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ad1a109158f.jpg

No spisałaś się :-) dziękuje.

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    My zwracaliśmy bo dzieciak ospy dostał i żadnych kwitów nie chcieli... nie maja prawa dokumentacji medycznej żądać poza tym. Nie wiem jak to formalnie wyglądało bo to chlop załatwiał, ale się dowiem ;-)
    Mogą chciec zaświadczenia. Wysyla się scany.

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

no dobra, wiem że nie powinnam tak żartować.
    dobrze, że niektórzy księża mogą mieć żony (nie pamiętam, polsko- katolicki, rzymsko- polski? jakoś tak), właściwie najlepiej by było żeby wszyscy mogli. fakt faktem, ze takie krzywe umysły nie muszą się rodzic tylko z celibatu, bo to bardzo złożone zaburzenie, ale być może akurat w środowisku kościelnym by to się ograniczyło, bo to chyba akurat najbardziej razi po oczach.

Kiedyś mogli mieć żony, ale Kościół zrobił się pazerny i wymyślił celibat. Ksiądz bez żony to czysty zysk - pracuje za darmo, nie musi dostawać pensji, bo nie utrzymuje rodziny, a wszelkie dobra, które zgromadzi, bo przecież gromadzą, czasem spadki dostają, wydaja kasę z tac i zbiórek na różne przedmioty, remonty itp, wszelkie te dobra przechodzą na własność instytucji, bo spadkobierców nie ma.
    Też z powodów finansowych powstały zakony żeńskie - dużo bogato wywianowanych córek, które nie nadawały się do małżeństwa, albo sprawiały problemy, albo się puściły, szło do klasztorów oddając całe to wiano - piniondze, klejnoty, a przede wszystkim ziemię.

moremi lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
‹‹ 8152 8153 8154 8155 8156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ