X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Moremi, Oni Cie tak przetrzymuja, bo wiedza, ze Ty ostry zawodnik jestes: a to spacerki a to plywanie. Teraz sa pewni, ze sie oszczedzasz.
    Chyba sama juz sie bedzie oszczedzac po wyjsciu.W koncu uwierzyła ,ze jest ciONzowa teraz. Czas trochu przystopowac ;)

moremi, Zofia8, kkisia, Aasiula, Mala79, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no wiem wiem, napisałam wyżej,że mu się to wzięło z celibatu, ale napisałam że to nie było tak do końca na poważnie. powiem tak- jakby kto ruszył moje dziecko- zabiłabym.
    Moje czy nie moje Dziecie to dziecie -czyjekolwiek A jakbym zobaczyla taka sytuacje mogłabym zajebac bez mrugniecia okiem....

ComeToMeBaby, Aasiula, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Moremi! Cudnie :) ciesze sie bardzo :)
    Naaaaatka! Pytalam juz wczesniej i jeszcze powtorzę - jak się czujesz?
    I dlaczego wykres schowałaś? Hę?

mamatrojki80, kapturnica, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale taki mikrusek i już serducho ma :-) to jest coś, az się wzruszyłam :-)

ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    kurwa, do kliniki to ja mam niecałe 200km.
    jak to kurwa zorganizować... 0wacko2.gif
    wyobrażam sobie, że w takiej klinice to trzeba się stawiać na zawołanie... eh.
    Ojta ojtam, ja mam cos trochę ponad stówę w jedną stronę do swojego gina i dałam radę dojechać w ciagu 2 tygodni z 7 razy. Jak trzeba to się wszystko da zorganizować.

kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Aasiula, Bozia3, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Chyba sama juz sie bedzie oszczedzac po wyjsciu.W koncu uwierzyła ,ze jest ciONzowa teraz. Czas trochu przystopowac ;)
    Nooo. Kurka teraz nie wiemy jak bilety lotnicze zwrócić i czy je przyjmą. Cholera.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nooo. Kurka teraz nie wiemy jak bilety lotnicze zwrócić i czy je przyjmą. Cholera.
    Hmm zwrocic pewnie nei bardzo bo nie wiem ajkie linie ale w niektorych polowe wracaja..Moze mozecie termin zmienic???Na drugi trymestr czy nie abrdzo??

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    weź się napij tej kawy, bo się miętka robisz :P

W filiżance jest? ;-)

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Zadzowncie po prostu i to czym predzej. Mam nadzieje, ze sie uda. Moze wypis ze szpitala sie przyda.

moremi lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeegaaaa!!!! co u Ciebie ;-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Zadzowncie po prostu i to czym predzej. Mam nadzieje, ze sie uda. Moze wypis ze szpitala sie przyda.
    Kogo Twoj wypis ze szpitala interere w molochu jakim sa linie lotnicze? Skoro tam sie liczy tylko zysk .... Zocha nie zartuj ;)

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    jest :)

Możesz podać ;-) z mlekiem bez cukru ;-)

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hmm zwrocic pewnie nei bardzo bo nie wiem ajkie linie ale w niektorych polowe wracaja..Moze mozecie termin zmienic???Na drugi trymestr czy nie abrdzo??
    Ten rejs się juz nie powtórzy :-)

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Co ja kurna napisalam? Jakie 5,8 cm? Tfu! 5,8 mm. Stwierdzili, że to 6 tydzień 3 dzień. Ciężko było do totosia dojść, więc stwierdzili, że to tak "orientacyjnie". Przypomina juz fasolę :-)
    No właśnie sie zaczelam zastanawiać co to ono takie duże ;)

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    28-29 marca wreszczie czas letni :)

Czekam z utęsknieniem, moja wstaje codziennie 5:40.

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kogo Twoj wypis ze szpitala interere w molochu jakim sa linie lotnicze? Skoro tam sie liczy tylko zysk .... Zocha nie zartuj ;)
    Nie żartuje. Każda prosba o zwrot jest rozpatrywana indywidualnie. W przypadku ciężkiej choroby nalezy dostarczyc dokumentację medyczną.

ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zwracaliśmy bo dzieciak ospy dostał i żadnych kwitów nie chcieli... nie maja prawa dokumentacji medycznej żądać poza tym. Nie wiem jak to formalnie wyglądało bo to chlop załatwiał, ale się dowiem ;-)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    proszzzz.....
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ad1a109158f.jpg

No spisałaś się :-) dziękuje.

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    My zwracaliśmy bo dzieciak ospy dostał i żadnych kwitów nie chcieli... nie maja prawa dokumentacji medycznej żądać poza tym. Nie wiem jak to formalnie wyglądało bo to chlop załatwiał, ale się dowiem ;-)
    Mogą chciec zaświadczenia. Wysyla się scany.

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

no dobra, wiem że nie powinnam tak żartować.
    dobrze, że niektórzy księża mogą mieć żony (nie pamiętam, polsko- katolicki, rzymsko- polski? jakoś tak), właściwie najlepiej by było żeby wszyscy mogli. fakt faktem, ze takie krzywe umysły nie muszą się rodzic tylko z celibatu, bo to bardzo złożone zaburzenie, ale być może akurat w środowisku kościelnym by to się ograniczyło, bo to chyba akurat najbardziej razi po oczach.

Kiedyś mogli mieć żony, ale Kościół zrobił się pazerny i wymyślił celibat. Ksiądz bez żony to czysty zysk - pracuje za darmo, nie musi dostawać pensji, bo nie utrzymuje rodziny, a wszelkie dobra, które zgromadzi, bo przecież gromadzą, czasem spadki dostają, wydaja kasę z tac i zbiórek na różne przedmioty, remonty itp, wszelkie te dobra przechodzą na własność instytucji, bo spadkobierców nie ma.
    Też z powodów finansowych powstały zakony żeńskie - dużo bogato wywianowanych córek, które nie nadawały się do małżeństwa, albo sprawiały problemy, albo się puściły, szło do klasztorów oddając całe to wiano - piniondze, klejnoty, a przede wszystkim ziemię.

moremi lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
‹‹ 8152 8153 8154 8155 8156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ