35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Ty, to niech Ci ona kiecki szyje, a nie tam pokrowce.. pokrowce to kazdy potrafi!
Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Moremi, bardzo, bardzo się cieszę. Przyznam, że przeżywam Twój pobyt w szpitalu.
Słońce widziałam, nie oślepłam. Syn wyciągnął skadś przeźroczyste klocki i oglądaliśmy przez kilka warstw. Oboje jesteśmy zachwyceni. Jak to nie wierzyłam w żadne zaćmienia do tej pory - ani nie widziałam samego zaćmienia, ani żadnych efektów, no, ale skoro teraz widziałam, to znaczy, że jest.
Teraz, skoro nadal nie ma efektów zaćmienia, to idę na taras robić zdjęcia rzeczy, które uszyłam. Potrzebuję dokumentację, bo mam planaDoszłam do wniosku, że skoro już mam te góry i doły, to przynajmniej wykorzystam "górki". I rzeczywiście, koncetracja działan w fazie dobrego nastroju i energii przynosi całkiem niezłe skutki
Jak przeżyję i jak nie zwariuję, to będę miała co realizować.moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Acha, gdzieś tam czytając, wyłapałam post Kapturnicy o zatkanym nosie. Ja tak miałam przy Małgosi. Nie za długo, ze dwa tygodnie chyba. To ponoć jeden z objawów działania hormonu... Chyba progesteronu, ale głowy nie dam, bo już nie pamiętam. Jakiegos ciążowego, dobrego, bo informacja stanowiła dla mnie pocieszenie, że wszystko jest super
Aasiula, kapturnica, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja już po. Bety i innych wyników jeszcze nie ma. Toto rośnie i ma juz 5,8 cm, serduszko bije. Na razie jeszcze mnie zatrzymają dopóki się wszystko nie wygoi. W szoku jestem.
ale ci dziec rosnie!
Aasiula, kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a to wcale nie jest takie zabawne - są takie kaski dla maluchów..
sa, u nas nawet w carrefour widzialam, ale takie miekkie, przylegajace do pacynaze niby chyba jakby sie wypierdyknelo, zeby glowy nie rozbic..
a ja mam bozia tak na wysokosci dzieciecej twarzy takie "wyostrzone" kanty, razy 2 na kazdym rogu- tu np lawa do siedzenia, ktora u mnie sluzy za stolik do kwiatow pod oknem
kazdy kredens ma taki rog 10 cm nad ziemiai na wysokosci blatu. kazdy stol po 2 na wysokosci blatu i troche nizej
jak nam dziecie dorosna bez blizn na twarzy i z 2 oczami to bedzie cud
Aasiula, kapturnica, Bozia3, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:sa, u nas nawet w carrefour widzialam, ale takie miekkie, przylegajace do pacyna
ze niby chyba jakby sie wypierdyknelo, zeby glowy nie rozbic..
a ja mam bozia tak na wysokosci dzieciecej twarzy takie "wyostrzone" kanty, razy 2 na kazdym rogu- tu np lawa do siedzenia, ktora u mnie sluzy za stolik do kwiatow pod oknem
kazdy kredens ma taki rog 10 cm nad ziemiai na wysokosci blatu. kazdy stol po 2 na wysokosci blatu i troche nizej
jak nam dziecie dorosna bez blizn na twarzy i z 2 oczami to bedzie cudpaszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny