35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A tego nie można. I przez okopcone szkielko też nie.
Tylko okulary spawalnicze wchodzą w grę.))) Moja mama wczoraj do nas zawitała, to mu zdjecie zrobiła, bo jak by mial selfie w masce spawalniczej patrzac na zaćemienie, to cięzko
Aasiula, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
U mnie wlasnie apogeum zacmienia w teorii. W praktyce wyglada to tak, ze musialam wlaczyc swiatlo w biurze, bo chmury sa ciemniejsze..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 10:38
Sabina, dorbie, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:jestem, jestem, dzieki za tesknienie
mialam swoje wlasne zacmienie i zamiast sie nim dzielic zdecydowalam zamknac sie w sobie. Straszne jest to, jak Ci wlasny mozg mowi- 'o co ci chodzi kobito?', ale reszta ciebie woli sie nad wszystkim zasepic..
Niemniej juz mi przeszlo.
U nas zacmienia niet, chmury takie, ze przez lornetke moglabym sie na slonce gapic (jak bym wiedziala, gdzie ono teraz jest) i nic by mi sie nie stalo..
I ch**j, czytalam "Zacmienie" to nie musze ogladac..
U gina bardzo spoko, wcale nie byl zdziwiony kartofla rozmiarem mowi, ze norma zdecydowanie. No ale mowil tez ze moze byc u nas roznie, bo troche to wszytko wyglada na szybsza akcje- dostalam wypis z historii ciazy do szpitala w razie co.. I instrukcje co i jak. i skierowanie na praktykowanie wypchniecia kartofla.
Tak czy inaczej ja do 9-go kwietnie NIE rodze.
Co do tematow zarciowych (bo Was doczytalam), to u nas jest tak jak juz pisalam ekstermum wariowania jesli chodzi o sklad rzeczy- zakupy robimy w 3 roznych sklepach, bo w kazdym znalezlismy cos bez syfow. Ser zolty niby u nas taki super hiper, bo Holandia blisko, a tylko Aldi ma Goude bez zadnego gowna w srodku. Kapusty kiszonej na kwasku tez bym nie kupila. W weekend bedziemy robic wlasna biala kielbase na swieta, jak co roku. Te w polskich sklepach moga wybuchnac, jak sie podejdzie z nimi do kuchenki.. A belgowie bialej nie maja, nie takiej jak nasza..
Co do celibatu, to ja jestem w tym ekspertem ostatnio- idzie sie przyzwyczaic.. Jakos ani ja, ani chuop nie mamy serca dziecku doleczkow w policzkach robic
9 kwienia to byl termin porodu mojego syna , urodzil sie 3 kwietnia.Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja już po. Bety i innych wyników jeszcze nie ma. Toto rośnie i ma juz 5,8 cm, serduszko bije. Na razie jeszcze mnie zatrzymają dopóki się wszystko nie wygoi. W szoku jestem.
kapturnica, Aasiula, ania.g, macduska, paszczakin, mamatrojki80, ComeToMeBaby, SolarPolar, Sabina, BISCA, Zofia8, kkisia, Natka_79, ola_35, Mega, gosia7122, Arwena, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja już po. Bety i innych wyników jeszcze nie ma. Toto rośnie i ma juz 5,8 cm, serduszko bije. Na razie jeszcze mnie zatrzymają dopóki się wszystko nie wygoi. W szoku jestem.
i tak ma być
moremi, mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:Ja już po. Bety i innych wyników jeszcze nie ma. Toto rośnie i ma juz 5,8 cm, serduszko bije. Na razie jeszcze mnie zatrzymają dopóki się wszystko nie wygoi. W szoku jestem.
i dobrze ze cie zatrzymaja ,przynajmniej nie poleziesz na basen i spacer i jeszcze cos tam było
paszczakin, kapturnica, moremi, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
super, miałaś usg podczas zaćmienia, wiekopomna chwilaania.g, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, SolarPolar, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Nooo super
i dobrze ze cie zatrzymaja ,przynajmniej nie poleziesz na basen i spacer i jeszcze cos tam było
ooo racje Asiula ma! Ale super sie ciesze Morus z takich wiesci!
Asiula, pokazesz jeszcze na moment swoje meble? bo sie nie zalapalam, a chyba mamy podobnie..Aasiula, macduska, moremi, kkisia, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta kiecka przyszła?
I zgodziłam sie na wysylke innej kiecki , podobny kroj grafitowej.Dzis podobno wyszla bo dali znac..No i dostalam rowneiz info ,ze kurier juz ma mojego rogala do spania
Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Morka ale plamienia juz ustały tak ?
Aasiula, macduska, kapturnica, Heretyczka, mamatrojki80, ComeToMeBaby, kkisia, Zofia8, Simba, gosia7122, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dostałam info ,ze nie maja tego koloru co ja kce
I zgodziłam sie na wysylke innej kiecki , podobny kroj grafitowej.Dzis podobno wyszla bo dali znac..No i dostalam rowneiz info ,ze kurier juz ma mojego rogala do spania
kapturnica lubi tę wiadomość