X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A tego nie można. I przez okopcone szkielko też nie.
    Tylko okulary spawalnicze wchodzą w grę.
    Właśnie mąz mi przysłala zdjęcie jak ogląda zacmienie w okularach spawalniczych :-)))) Moja mama wczoraj do nas zawitała, to mu zdjecie zrobiła, bo jak by mial selfie w masce spawalniczej patrzac na zaćemienie, to cięzko :-)

Aasiula, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zrobiło się ciemniej i patrzałam, to widać słońce jak księżyc taki rogal.

dorbie, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wlasnie apogeum zacmienia w teorii. W praktyce wyglada to tak, ze musialam wlaczyc swiatlo w biurze, bo chmury sa ciemniejsze.. :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 10:38

Sabina, dorbie, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam sobie 4 pary okularów przeciwsłonecznych na raz na nos i fajnie widać:)

dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    U mnie wlasnie apogeum zacmienia w teorii. W praktyce wyglada to tak, ze musialam wlaczyc swiatlo w biurze, bo chmury sa ciemniejsze.. :/
    U mnie też :-)

Aasiula lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jestem, jestem, dzieki za tesknienie ;)
    mialam swoje wlasne zacmienie i zamiast sie nim dzielic zdecydowalam zamknac sie w sobie. Straszne jest to, jak Ci wlasny mozg mowi- 'o co ci chodzi kobito?', ale reszta ciebie woli sie nad wszystkim zasepic..
    Niemniej juz mi przeszlo.
    U nas zacmienia niet, chmury takie, ze przez lornetke moglabym sie na slonce gapic (jak bym wiedziala, gdzie ono teraz jest) i nic by mi sie nie stalo..
    I ch**j, czytalam "Zacmienie" to nie musze ogladac.. ;)

U gina bardzo spoko, wcale nie byl zdziwiony kartofla rozmiarem mowi, ze norma zdecydowanie. No ale mowil tez ze moze byc u nas roznie, bo troche to wszytko wyglada na szybsza akcje- dostalam wypis z historii ciazy do szpitala w razie co.. I instrukcje co i jak. i skierowanie na praktykowanie wypchniecia kartofla.
    Tak czy inaczej ja do 9-go kwietnie NIE rodze.
    Co do tematow zarciowych (bo Was doczytalam), to u nas jest tak jak juz pisalam ekstermum wariowania jesli chodzi o sklad rzeczy- zakupy robimy w 3 roznych sklepach, bo w kazdym znalezlismy cos bez syfow. Ser zolty niby u nas taki super hiper, bo Holandia blisko, a tylko Aldi ma Goude bez zadnego gowna w srodku. Kapusty kiszonej na kwasku tez bym nie kupila. W weekend bedziemy robic wlasna biala kielbase na swieta, jak co roku. Te w polskich sklepach moga wybuchnac, jak sie podejdzie z nimi do kuchenki.. A belgowie bialej nie maja, nie takiej jak nasza..
    Co do celibatu, to ja jestem w tym ekspertem ostatnio- idzie sie przyzwyczaic.. Jakos ani ja, ani chuop nie mamy serca dziecku doleczkow w policzkach robic ;)

9 kwienia to byl termin porodu mojego syna , urodzil sie 3 kwietnia.

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciemno sie zrobilo heheh i u mnie :)

kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po. Bety i innych wyników jeszcze nie ma. Toto rośnie i ma juz 5,8 cm, serduszko bije. Na razie jeszcze mnie zatrzymają dopóki się wszystko nie wygoi. W szoku jestem.

kapturnica, Aasiula, ania.g, macduska, paszczakin, mamatrojki80, ComeToMeBaby, SolarPolar, Sabina, BISCA, Zofia8, kkisia, Natka_79, ola_35, Mega, gosia7122, Arwena, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja już po. Bety i innych wyników jeszcze nie ma. Toto rośnie i ma juz 5,8 cm, serduszko bije. Na razie jeszcze mnie zatrzymają dopóki się wszystko nie wygoi. W szoku jestem.
    Cudnie :) i tak ma być :)

moremi, mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nooo super :) <3 i dobrze ze cie zatrzymaja ,przynajmniej nie poleziesz na basen i spacer i jeszcze cos tam było :)

paszczakin, kapturnica, moremi, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

super, miałaś usg podczas zaćmienia, wiekopomna chwila

ania.g, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, SolarPolar, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Morka ale plamienia juz ustały tak ?

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta kiecka przyszła?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Nooo super :) <3 i dobrze ze cie zatrzymaja ,przynajmniej nie poleziesz na basen i spacer i jeszcze cos tam było :)

ooo racje Asiula ma! Ale super sie ciesze Morus z takich wiesci!

Asiula, pokazesz jeszcze na moment swoje meble? bo sie nie zalapalam, a chyba mamy podobnie..

Aasiula, macduska, moremi, kkisia, Natka_79 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kapta kiecka przyszła?
    Dostałam info ,ze nie maja tego koloru co ja kce :-/ I zgodziłam sie na wysylke innej kiecki , podobny kroj grafitowej.Dzis podobno wyszla bo dali znac..No i dostalam rowneiz info ,ze kurier juz ma mojego rogala do spania :)

Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ooo racje Asiula ma! Ale super sie ciesze Morus z takich wiesci!

Asiula, pokazesz jeszcze na moment swoje meble? bo sie nie zalapalam, a chyba mamy podobnie..
    mam fotke ławy tylko :)

moremi, paszczakin lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Morka ale plamienia juz ustały tak ?
    Nie. Delikatne są. Ale jestem dobrej myśli i oni twierdzą, że nie jest źle.

Aasiula, macduska, kapturnica, Heretyczka, mamatrojki80, ComeToMeBaby, kkisia, Zofia8, Simba, gosia7122, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie. Delikatne są. Ale jestem dobrej myśli i oni twierdzą, że nie jest źle.

I świetnie. Oni wiedzą co mówią. :-)

Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo taka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:17

moremi, kapturnica, paszczakin, Bozia3, ania.g, sandra80 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dostałam info ,ze nie maja tego koloru co ja kce :-/ I zgodziłam sie na wysylke innej kiecki , podobny kroj grafitowej.Dzis podobno wyszla bo dali znac..No i dostalam rowneiz info ,ze kurier juz ma mojego rogala do spania :)
    No to jak ja dostaniesz to daj cynk ,ciekawa jestem jak lezy :)

kapturnica lubi tę wiadomość

‹‹ 8148 8149 8150 8151 8152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ