X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez ;) a najb na rogala czekam :) Tesciowa jakw swieta przyjedzie dostanei nakaz uszycia poszewki bo kosztuje kolo 40,50zeta -jakis kosmos

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tez ;) a najb na rogala czekam :) Tesciowa jakw swieta przyjedzie dostanei nakaz uszycia poszewki bo kosztuje kolo 40,50zeta -jakis kosmos
    aa no tak rogal to tez musze sobie kupic ,nawet bez ciONzy ,ooo widzisz to dasz znac ja ci sie spi z nim.Ja mialam kiedys taka poduszke z czyms tam w srodku i fatalnie bylo nie moglam w ogole na niej spac :(

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

cudo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:24

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

kaptu, ale one maja poszewke- zdjemowana, prac mozna.. mnie tez opis konfudowal, ale ta warstwa "listki" sie sciaga, jest na zamek.. pod spodem bialy rogal..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:14

Aasiula, kapturnica, mamatrojki80, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Sandra :) ja kocham takie meble :)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, piękna.

Aasiula lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dzieki Sandra :) ja kocham takie meble :)

gdzie je kupujesz? jest jakiś sklep godny polecenia?

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Asiula, piękna.
    Dzieki :)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka- super wieści :) Oby tak dalej...:)

A moje dziecię dostało główną rolę w serialu "Szkoła" - wiem, że to z ambitnym dziełem nie ma nic wspólnego - ale jednak cieszy mnie, że w wieku 12 lat jest na tyle zaradny - że sam poszedł, załatwił i dostał...jak będzie ten odcinek w TV to dam wam znać...:) WIęc moja teoria co do wychowania dziecka z miłością, ale postawiona na maks samodzielności przynosi efekty....nigdzie nie jest zawożony, odwożony, podwożony i zanoszony...z kanapeczkami i pierdelamencjami innymi i radzi sobie jak na razie bardzo ładnie - moja krew...chłe chłe..:)

kapturnica, Aasiula, mamatrojki80, macduska, paszczakin, gretka, moremi, kkisia, Zofia8, Heretyczka, Reni, Mala79, Simba, BISCA, Mega, gosia7122, Parka, iwcia77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    kaptu, ale one maja poszewke- zdjemowana, prac mozna.. mnie tez opis konfudowal, ale ta warstwa "listli" sie sciaga, jest na zamek.. pod spodem bialy rogal..
    Wiem ,ze sie sciaga :) Ale wkurwialo mnie bedzie czekanie az wyschnie ;D W koncu tesciowa sie moze tez na cos rpzyda.W koncu krawcowa to warto wykorzystac ja ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:13

Aasiula, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ooo taka

bardzo fajna- to palisander?

ja mam caly salon i jadalnie z palisandru - jak nam meble przywiezli to bite 700kg bylo ;)
    teraz jak beda dzieciaki to na fefnasie tysiecy kantow do zabezpieczenia, bo moje nie sa takie oplywowe- kazy stol i szafka maja podwojne rogi.. mysle, ze latwiej bedzie dziecku kask do rugby kubic, jak lazic zacznie.. ;)

Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    gdzie je kupujesz? jest jakiś sklep godny polecenia?
    Ja wszystkie do siebie do domu kupilam tutaj i bardzo jestem zadowolona :)

http://www.alberomeble.pl/

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

ja mam caly salon i jadalnie z palisandru - jak nam meble przywiezli to bite 700kg bylo ;)
    teraz jak beda dzieciaki to na fefnasie tysiecy kantow do zabezpieczenia, bo moje nie sa takie oplywowe- kazy stol i szafka maja podwojne rogi.. mysle, ze latwiej bedzie dziecku kask do rugby kubic, jak lazic zacznie.. ;)
    Tak dolkadnie :) ,ja tez cała chałupa w takim stylu :)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa - Kapta ma rację - nie musisz mieć dokumentacji, żeby zwrócić się do kliniki leczenia niepłodności...i zgłoś się tam jak najszybciej - tylko wybierz dobrą...bo takie łażenie do pojedynczych lekarzy osobiście przyprawiło mnie o stratę czasu na co najmniej 10 miesięcy, W klinice kompleksowo do Was podejdą - (ja wciąż i od nowa polecam Ludwinów w Krakowie i moją ginkę lek. A. Sus - Urban). szybko, konkretnie i bez ceregieli - jednocześnie nie kierują natychmiast na in vitro, tylko robią co w ich mocy, żeby pomóc innymi sposobami,
    Pomimo wyników złych Twojego mena - to przed inseminacjami, czy in vitro i tak CIebie czeka badanie drożności, albo laparo....więc nie marnuj czasu tylko działajcie...

ComeToMeBaby, moremi, Mala79, Simba, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Sabcia - mocno trzymam kciuki. AniuG - czuje smutek .... Pozdrawiam z rana. Dzisiaj mam gina i fryzjera . Maz wyjezdza na 3 miesiace. Szukam instruktora- terapeuty - musze dosiasc samochodu. Na sama mysl oblana zimnym porem jestem.

Pocwiczysz troche i nie bedziesz sie zlewac "zimnym porem". Uzyjesz go np. do zupy :-)

SolarPolar, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra usun prosze fotke ;D

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula - super ława - też lubię te klimaty :) I kiedyś sobie tak urządzę...

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Ja mam tylko ławe i stoliki pod lampy kwadratowe w tym stylu reszta to GOA z tej stronki co wstawilam :)

A to fakt strasznoe ciezkie sa ,jak nosili to w 4 chlopa :/ a witryna to ich przerosła w 4 nie mogli dac rady :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:20

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

a to wcale nie jest takie zabawne - są takie kaski dla maluchów..:)

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wiem ,ze sie sciaga :) Ale wkurwialo mnie bedzie czekanie az wyschnie ;D W koncu tesciowa sie moze tez na cos rpzyda.W koncu krawcowa to warto wykorzystac ja ;)

Ty, to niech Ci ona kiecki szyje, a nie tam pokrowce.. pokrowce to kazdy potrafi!

kapturnica, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 8149 8150 8151 8152 8153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ