35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
aa no tak rogal to tez musze sobie kupic ,nawet bez ciONzy ,ooo widzisz to dasz znac ja ci sie spi z nim.Ja mialam kiedys taka poduszke z czyms tam w srodku i fatalnie bylo nie moglam w ogole na niej spackapturnica wrote:Ja tez
a najb na rogala czekam
Tesciowa jakw swieta przyjedzie dostanei nakaz uszycia poszewki bo kosztuje kolo 40,50zeta -jakis kosmos
-
kapturnica wrote:Ja tez
a najb na rogala czekam
Tesciowa jakw swieta przyjedzie dostanei nakaz uszycia poszewki bo kosztuje kolo 40,50zeta -jakis kosmos
kaptu, ale one maja poszewke- zdjemowana, prac mozna.. mnie tez opis konfudowal, ale ta warstwa "listki" sie sciaga, jest na zamek.. pod spodem bialy rogal..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:14
Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Morka- super wieści
Oby tak dalej...
A moje dziecię dostało główną rolę w serialu "Szkoła" - wiem, że to z ambitnym dziełem nie ma nic wspólnego - ale jednak cieszy mnie, że w wieku 12 lat jest na tyle zaradny - że sam poszedł, załatwił i dostał...jak będzie ten odcinek w TV to dam wam znać...
WIęc moja teoria co do wychowania dziecka z miłością, ale postawiona na maks samodzielności przynosi efekty....nigdzie nie jest zawożony, odwożony, podwożony i zanoszony...z kanapeczkami i pierdelamencjami innymi i radzi sobie jak na razie bardzo ładnie - moja krew...chłe chłe..
kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, gretka, moremi, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Simba, BISCA, Mega, gosia7122, Parka, iwcia77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Wiem ,ze sie sciagapaszczakin wrote:kaptu, ale one maja poszewke- zdjemowana, prac mozna.. mnie tez opis konfudowal, ale ta warstwa "listli" sie sciaga, jest na zamek.. pod spodem bialy rogal..
Ale wkurwialo mnie bedzie czekanie az wyschnie
W koncu tesciowa sie moze tez na cos rpzyda.W koncu krawcowa to warto wykorzystac ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:13
Aasiula, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Aasiula wrote:ooo taka
bardzo fajna- to palisander?
ja mam caly salon i jadalnie z palisandru - jak nam meble przywiezli to bite 700kg bylo
teraz jak beda dzieciaki to na fefnasie tysiecy kantow do zabezpieczenia, bo moje nie sa takie oplywowe- kazy stol i szafka maja podwojne rogi.. mysle, ze latwiej bedzie dziecku kask do rugby kubic, jak lazic zacznie..
Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Tak dolkadniepaszczakin wrote:bardzo fajna- to palisander?
ja mam caly salon i jadalnie z palisandru - jak nam meble przywiezli to bite 700kg bylo
teraz jak beda dzieciaki to na fefnasie tysiecy kantow do zabezpieczenia, bo moje nie sa takie oplywowe- kazy stol i szafka maja podwojne rogi.. mysle, ze latwiej bedzie dziecku kask do rugby kubic, jak lazic zacznie..
,ja tez cała chałupa w takim stylu
-
Kometa - Kapta ma rację - nie musisz mieć dokumentacji, żeby zwrócić się do kliniki leczenia niepłodności...i zgłoś się tam jak najszybciej - tylko wybierz dobrą...bo takie łażenie do pojedynczych lekarzy osobiście przyprawiło mnie o stratę czasu na co najmniej 10 miesięcy, W klinice kompleksowo do Was podejdą - (ja wciąż i od nowa polecam Ludwinów w Krakowie i moją ginkę lek. A. Sus - Urban). szybko, konkretnie i bez ceregieli - jednocześnie nie kierują natychmiast na in vitro, tylko robią co w ich mocy, żeby pomóc innymi sposobami,
Pomimo wyników złych Twojego mena - to przed inseminacjami, czy in vitro i tak CIebie czeka badanie drożności, albo laparo....więc nie marnuj czasu tylko działajcie...
ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Sabcia - mocno trzymam kciuki. AniuG - czuje smutek .... Pozdrawiam z rana. Dzisiaj mam gina i fryzjera . Maz wyjezdza na 3 miesiace. Szukam instruktora- terapeuty - musze dosiasc samochodu. Na sama mysl oblana zimnym porem jestem.
Pocwiczysz troche i nie bedziesz sie zlewac "zimnym porem". Uzyjesz go np. do zupy
SolarPolar, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Ja mam tylko ławe i stoliki pod lampy kwadratowe w tym stylu reszta to GOA z tej stronki co wstawilampaszczakin wrote:bardzo fajna- to palisander?

A to fakt strasznoe ciezkie sa ,jak nosili to w 4 chlopa
a witryna to ich przerosła w 4 nie mogli dac rady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:20
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
a to wcale nie jest takie zabawne - są takie kaski dla maluchów..paszczakin wrote:bardzo fajna- to palisander?
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wiem ,ze sie sciaga
Ale wkurwialo mnie bedzie czekanie az wyschnie
W koncu tesciowa sie moze tez na cos rpzyda.W koncu krawcowa to warto wykorzystac ja 
Ty, to niech Ci ona kiecki szyje, a nie tam pokrowce.. pokrowce to kazdy potrafi!
kapturnica, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość