35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ja tez
a najb na rogala czekam
Tesciowa jakw swieta przyjedzie dostanei nakaz uszycia poszewki bo kosztuje kolo 40,50zeta -jakis kosmos
-
kapturnica wrote:Ja tez
a najb na rogala czekam
Tesciowa jakw swieta przyjedzie dostanei nakaz uszycia poszewki bo kosztuje kolo 40,50zeta -jakis kosmos
kaptu, ale one maja poszewke- zdjemowana, prac mozna.. mnie tez opis konfudowal, ale ta warstwa "listki" sie sciaga, jest na zamek.. pod spodem bialy rogal..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:14
Aasiula, kapturnica, mamatrojki80, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Morka- super wieści
Oby tak dalej...
A moje dziecię dostało główną rolę w serialu "Szkoła" - wiem, że to z ambitnym dziełem nie ma nic wspólnego - ale jednak cieszy mnie, że w wieku 12 lat jest na tyle zaradny - że sam poszedł, załatwił i dostał...jak będzie ten odcinek w TV to dam wam znać...WIęc moja teoria co do wychowania dziecka z miłością, ale postawiona na maks samodzielności przynosi efekty....nigdzie nie jest zawożony, odwożony, podwożony i zanoszony...z kanapeczkami i pierdelamencjami innymi i radzi sobie jak na razie bardzo ładnie - moja krew...chłe chłe..
kapturnica, Aasiula, mamatrojki80, macduska, paszczakin, gretka, moremi, kkisia, Zofia8, Heretyczka, Reni, Mala79, Simba, BISCA, Mega, gosia7122, Parka, iwcia77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:kaptu, ale one maja poszewke- zdjemowana, prac mozna.. mnie tez opis konfudowal, ale ta warstwa "listli" sie sciaga, jest na zamek.. pod spodem bialy rogal..
Ale wkurwialo mnie bedzie czekanie az wyschnie
W koncu tesciowa sie moze tez na cos rpzyda.W koncu krawcowa to warto wykorzystac ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:13
Aasiula, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:ooo taka
bardzo fajna- to palisander?
ja mam caly salon i jadalnie z palisandru - jak nam meble przywiezli to bite 700kg bylo
teraz jak beda dzieciaki to na fefnasie tysiecy kantow do zabezpieczenia, bo moje nie sa takie oplywowe- kazy stol i szafka maja podwojne rogi.. mysle, ze latwiej bedzie dziecku kask do rugby kubic, jak lazic zacznie..
Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:bardzo fajna- to palisander?
ja mam caly salon i jadalnie z palisandru - jak nam meble przywiezli to bite 700kg bylo
teraz jak beda dzieciaki to na fefnasie tysiecy kantow do zabezpieczenia, bo moje nie sa takie oplywowe- kazy stol i szafka maja podwojne rogi.. mysle, ze latwiej bedzie dziecku kask do rugby kubic, jak lazic zacznie..,ja tez cała chałupa w takim stylu
-
Kometa - Kapta ma rację - nie musisz mieć dokumentacji, żeby zwrócić się do kliniki leczenia niepłodności...i zgłoś się tam jak najszybciej - tylko wybierz dobrą...bo takie łażenie do pojedynczych lekarzy osobiście przyprawiło mnie o stratę czasu na co najmniej 10 miesięcy, W klinice kompleksowo do Was podejdą - (ja wciąż i od nowa polecam Ludwinów w Krakowie i moją ginkę lek. A. Sus - Urban). szybko, konkretnie i bez ceregieli - jednocześnie nie kierują natychmiast na in vitro, tylko robią co w ich mocy, żeby pomóc innymi sposobami,
Pomimo wyników złych Twojego mena - to przed inseminacjami, czy in vitro i tak CIebie czeka badanie drożności, albo laparo....więc nie marnuj czasu tylko działajcie...ComeToMeBaby, moremi, Mala79, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Sabcia - mocno trzymam kciuki. AniuG - czuje smutek .... Pozdrawiam z rana. Dzisiaj mam gina i fryzjera . Maz wyjezdza na 3 miesiace. Szukam instruktora- terapeuty - musze dosiasc samochodu. Na sama mysl oblana zimnym porem jestem.
Pocwiczysz troche i nie bedziesz sie zlewac "zimnym porem". Uzyjesz go np. do zupy
SolarPolar, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
teraz jak beda dzieciaki to na fefnasie tysiecy kantow do zabezpieczenia, bo moje nie sa takie oplywowe- kazy stol i szafka maja podwojne rogi.. mysle, ze latwiej bedzie dziecku kask do rugby kubic, jak lazic zacznie..
A to fakt strasznoe ciezkie sa ,jak nosili to w 4 chlopaa witryna to ich przerosła w 4 nie mogli dac rady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:20
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
teraz jak beda dzieciaki to na fefnasie tysiecy kantow do zabezpieczenia, bo moje nie sa takie oplywowe- kazy stol i szafka maja podwojne rogi.. mysle, ze latwiej bedzie dziecku kask do rugby kubic, jak lazic zacznie..Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wiem ,ze sie sciaga
Ale wkurwialo mnie bedzie czekanie az wyschnie
W koncu tesciowa sie moze tez na cos rpzyda.W koncu krawcowa to warto wykorzystac ja
Ty, to niech Ci ona kiecki szyje, a nie tam pokrowce.. pokrowce to kazdy potrafi!kapturnica, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość