X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez ;) a najb na rogala czekam :) Tesciowa jakw swieta przyjedzie dostanei nakaz uszycia poszewki bo kosztuje kolo 40,50zeta -jakis kosmos

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tez ;) a najb na rogala czekam :) Tesciowa jakw swieta przyjedzie dostanei nakaz uszycia poszewki bo kosztuje kolo 40,50zeta -jakis kosmos
    aa no tak rogal to tez musze sobie kupic ,nawet bez ciONzy ,ooo widzisz to dasz znac ja ci sie spi z nim.Ja mialam kiedys taka poduszke z czyms tam w srodku i fatalnie bylo nie moglam w ogole na niej spac :(

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

cudo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:24

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

kaptu, ale one maja poszewke- zdjemowana, prac mozna.. mnie tez opis konfudowal, ale ta warstwa "listki" sie sciaga, jest na zamek.. pod spodem bialy rogal..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:14

Aasiula, kapturnica, mamatrojki80, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Sandra :) ja kocham takie meble :)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, piękna.

Aasiula lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dzieki Sandra :) ja kocham takie meble :)

gdzie je kupujesz? jest jakiś sklep godny polecenia?

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Asiula, piękna.
    Dzieki :)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka- super wieści :) Oby tak dalej...:)

A moje dziecię dostało główną rolę w serialu "Szkoła" - wiem, że to z ambitnym dziełem nie ma nic wspólnego - ale jednak cieszy mnie, że w wieku 12 lat jest na tyle zaradny - że sam poszedł, załatwił i dostał...jak będzie ten odcinek w TV to dam wam znać...:) WIęc moja teoria co do wychowania dziecka z miłością, ale postawiona na maks samodzielności przynosi efekty....nigdzie nie jest zawożony, odwożony, podwożony i zanoszony...z kanapeczkami i pierdelamencjami innymi i radzi sobie jak na razie bardzo ładnie - moja krew...chłe chłe..:)

kapturnica, Aasiula, mamatrojki80, macduska, paszczakin, gretka, moremi, kkisia, Zofia8, Heretyczka, Reni, Mala79, Simba, BISCA, Mega, gosia7122, Parka, iwcia77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    kaptu, ale one maja poszewke- zdjemowana, prac mozna.. mnie tez opis konfudowal, ale ta warstwa "listli" sie sciaga, jest na zamek.. pod spodem bialy rogal..
    Wiem ,ze sie sciaga :) Ale wkurwialo mnie bedzie czekanie az wyschnie ;D W koncu tesciowa sie moze tez na cos rpzyda.W koncu krawcowa to warto wykorzystac ja ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:13

Aasiula, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ooo taka

bardzo fajna- to palisander?

ja mam caly salon i jadalnie z palisandru - jak nam meble przywiezli to bite 700kg bylo ;)
    teraz jak beda dzieciaki to na fefnasie tysiecy kantow do zabezpieczenia, bo moje nie sa takie oplywowe- kazy stol i szafka maja podwojne rogi.. mysle, ze latwiej bedzie dziecku kask do rugby kubic, jak lazic zacznie.. ;)

Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    gdzie je kupujesz? jest jakiś sklep godny polecenia?
    Ja wszystkie do siebie do domu kupilam tutaj i bardzo jestem zadowolona :)

http://www.alberomeble.pl/

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

ja mam caly salon i jadalnie z palisandru - jak nam meble przywiezli to bite 700kg bylo ;)
    teraz jak beda dzieciaki to na fefnasie tysiecy kantow do zabezpieczenia, bo moje nie sa takie oplywowe- kazy stol i szafka maja podwojne rogi.. mysle, ze latwiej bedzie dziecku kask do rugby kubic, jak lazic zacznie.. ;)
    Tak dolkadnie :) ,ja tez cała chałupa w takim stylu :)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa - Kapta ma rację - nie musisz mieć dokumentacji, żeby zwrócić się do kliniki leczenia niepłodności...i zgłoś się tam jak najszybciej - tylko wybierz dobrą...bo takie łażenie do pojedynczych lekarzy osobiście przyprawiło mnie o stratę czasu na co najmniej 10 miesięcy, W klinice kompleksowo do Was podejdą - (ja wciąż i od nowa polecam Ludwinów w Krakowie i moją ginkę lek. A. Sus - Urban). szybko, konkretnie i bez ceregieli - jednocześnie nie kierują natychmiast na in vitro, tylko robią co w ich mocy, żeby pomóc innymi sposobami,
    Pomimo wyników złych Twojego mena - to przed inseminacjami, czy in vitro i tak CIebie czeka badanie drożności, albo laparo....więc nie marnuj czasu tylko działajcie...

ComeToMeBaby, moremi, Mala79, Simba, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Sabcia - mocno trzymam kciuki. AniuG - czuje smutek .... Pozdrawiam z rana. Dzisiaj mam gina i fryzjera . Maz wyjezdza na 3 miesiace. Szukam instruktora- terapeuty - musze dosiasc samochodu. Na sama mysl oblana zimnym porem jestem.

Pocwiczysz troche i nie bedziesz sie zlewac "zimnym porem". Uzyjesz go np. do zupy :-)

SolarPolar, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra usun prosze fotke ;D

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula - super ława - też lubię te klimaty :) I kiedyś sobie tak urządzę...

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Ja mam tylko ławe i stoliki pod lampy kwadratowe w tym stylu reszta to GOA z tej stronki co wstawilam :)

A to fakt strasznoe ciezkie sa ,jak nosili to w 4 chlopa :/ a witryna to ich przerosła w 4 nie mogli dac rady :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:20

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

a to wcale nie jest takie zabawne - są takie kaski dla maluchów..:)

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wiem ,ze sie sciaga :) Ale wkurwialo mnie bedzie czekanie az wyschnie ;D W koncu tesciowa sie moze tez na cos rpzyda.W koncu krawcowa to warto wykorzystac ja ;)

Ty, to niech Ci ona kiecki szyje, a nie tam pokrowce.. pokrowce to kazdy potrafi!

kapturnica, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 8149 8150 8151 8152 8153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ