X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    sa, u nas nawet w carrefour widzialam, ale takie miekkie, przylegajace do pacyna ;) ze niby chyba jakby sie wypierdyknelo, zeby glowy nie rozbic..

a ja mam bozia tak na wysokosci dzieciecej twarzy takie "wyostrzone" kanty, razy 2 na kazdym rogu- tu np lawa do siedzenia, ktora u mnie sluzy za stolik do kwiatow pod oknem ;)

kazdy kredens ma taki rog 10 cm nad ziemia ;) i na wysokosci blatu. kazdy stol po 2 na wysokosci blatu i troche nizej ;)

jak nam dziecie dorosna bez blizn na twarzy i z 2 oczami to bedzie cud ;)
    no nie powiem - bardzo ładny stoliczek :)

nie martw się tym na zapas - w końcu dzieciaki to nie jakieś ślepe kocięta co to mkną prosto na stół...fakt zdarza się guz i rąbnięcie, ale nie tak często jak się o tym mówi...ja zabezpieczyłam w domu tylko kontakty i młody miał dostęp do wszystkiego - może raz zaliczył stół, ale generalnie dom wyglądał normalnie - bez żadnych bramek, gumek na drzwiach w kuchni itp...po prostu trzeba trochę dzieciaka pilnować i będzie dobrze :)

mamatrojki80, moremi, paszczakin, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    kurwa, do kliniki to ja mam niecałe 200km.
    jak to kurwa zorganizować... 0wacko2.gif
    wyobrażam sobie, że w takiej klinice to trzeba się stawiać na zawołanie... eh.
    to kawalek macie :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam nadzieje, ze nasze to bedzie oswojone z tymi meblami.. bo obce dziecie sie obtlukuja niestety :/

moremi lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądałam zacmienie, niestety przez klisze RTG... Ale widziałam

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    kurwa, do kliniki to ja mam niecałe 200km.
    jak to kurwa zorganizować... 0wacko2.gif
    wyobrażam sobie, że w takiej klinice to trzeba się stawiać na zawołanie... eh.
    ja byłam zwykle 2 razy w miesiącu - początek cyklu - czy rosną jajka i jakie tempo, potem środek sprawdzić czy była owulacja - czasami trzeci raz - jeśli się źle wstrzeliłam i to wszystko. Facet tylko raz na jakiś czas na badanie. Tak kilka miesięcy CIę pomonitorują - potem hsg albo laparo i inseminacja - a jesli odmówisz to od razu in vitro...zależy jakie masz podejście do tematu in vitro - ale jeśli nie masz oporów - to nie ciągnij gumy - bo chłop ma słabe nasienie - z drugiej strony są różne historie - slash udało się naturalnie przy morfologii 1% chyba...

ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja byłam zwykle 2 razy w miesiącu - początek cyklu - czy rosną jajka i jakie tempo, potem środek sprawdzić czy była owulacja - czasami trzeci raz - jeśli się źle wstrzeliłam i to wszystko. Facet tylko raz na jakiś czas na badanie. Tak kilka miesięcy CIę pomonitorują - potem hsg albo laparo i inseminacja - a jesli odmówisz to od razu in vitro...zależy jakie masz podejście do tematu in vitro - ale jeśli nie masz oporów - to nie ciągnij gumy - bo chłop ma słabe nasienie - z drugiej strony są różne historie - slash udało się naturalnie przy morfologii 1% chyba...
    rozumiem. dziękuję.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa wysłałam Ci wiadomość :-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    słyszałyście o tym księdzu co to na Dominikanie dzieci molestował? właśnie przyznał się do winy. i są na niego dowody.

Przyznał się łaskawie kutafon do winy i sam sobie karę zaproponował w wysokości 7 lat, powinien zgnić w więzieniu na Dominikanie, tam by go zresjocjalizowali.

ComeToMeBaby, Zofia8, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    kawę robię, która pije?

Mi podaj, w filiżance bo kubków nie lubię :-)

ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę robić marzannę dziecku do przedszkola na poniedziałek :-) koncepcja już jest tylko chęci do pracy jeszcze brak, jutro o tym pomyślę...

moremi, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi! Cudnie :) ciesze sie bardzo :)

kkisia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema baby :)

Chyba na dobre mi wyszlo ze mnie wczoraj nie przyjeli bo zaczelam plamic i i tak by mi nic nie zrobili
    tylko kufa to dopiero 15 dzien cyklu
    i nie wiem co jest grane

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wspaniale :-) ale ci dziec rosnie!
    Co ja kurna napisalam? Jakie 5,8 cm? Tfu! 5,8 mm. Stwierdzili, że to 6 tydzień 3 dzień. Ciężko było do totosia dojść, więc stwierdzili, że to tak "orientacyjnie". Przypomina juz fasolę :-)

kapturnica, Zofia8, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, dorbie, Aasiula, Bozia3, Sabina, Simba, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Siema baby :)

Chyba na dobre mi wyszlo ze mnie wczoraj nie przyjeli bo zaczelam plamic i i tak by mi nic nie zrobili
    tylko kufa to dopiero 15 dzien cyklu
    i nie wiem co jest grane
    Owulacja?

kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    tym właśnie kończy się celibat :P
    ;)

no dobra, wiem że nie powinnam tak żartować.
    dobrze, że niektórzy księża mogą mieć żony (nie pamiętam, polsko- katolicki, rzymsko- polski? jakoś tak), właściwie najlepiej by było żeby wszyscy mogli. fakt faktem, ze takie krzywe umysły nie muszą się rodzic tylko z celibatu, bo to bardzo złożone zaburzenie, ale być może akurat w środowisku kościelnym by to się ograniczyło, bo to chyba akurat najbardziej razi po oczach.

Kometa, on jest zaburzony i posiadanie żony nic by tu nie zmieniło, to pedofil zwykły. Osobiście w celibat kleru męskiego średnio wierzę...

W sumie to samo napisałyśmy... budyń mam czy co ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 12:16

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa celibat z pedofilia kompletnie nie ma nic wspolnego.Pedofilia to totalne zboczenie.Przeciez zebys nie wiadomo jak byla zajarana nie podniecisz sie na nagim dziecku..A oni tylko na dzieciach..Swoja droga najtanszy i najskuteczniejszy sposob leczenia pedofilow to Strzal w potylice ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 12:15

ComeToMeBaby, Aasiula, paszczakin, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Owulacja?

Morek nie wiem , nigdy na ovu nie plamilam
    ale jajnik mnie napitala :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Co ja kurna napisalam? Jakie 5,8 cm? Tfu! 5,8 mm. Stwierdzili, że to 6 tydzień 3 dzień. Ciężko było do totosia dojść, więc stwierdzili, że to tak "orientacyjnie". Przypomina juz fasolę :-)
    Morka ale pikne uczucie widziec zycie we własnym brzucho :)

moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kometa celibat z pedofilia kompletnie nie ma nic wspolnego.Pedofilia to totalne zboczenie.Przeciez zebys nie wiadomo jak byla zajarana nie podniecisz sie na nagim dziecku..A oni tylko na dzieciach..Swoja droga najtanszy i najskuteczniejszy sposob leczenia pedofilow to Strzal w potylice ;)

No właśnie trochę dosadniej to ujęłaś.

kapturnica lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, Oni Cie tak przetrzymuja, bo wiedza, ze Ty ostry zawodnik jestes: a to spacerki a to plywanie. Teraz sa pewni, ze sie oszczedzasz.

kapturnica, moremi, kkisia, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 8151 8152 8153 8154 8155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ