35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:sa, u nas nawet w carrefour widzialam, ale takie miekkie, przylegajace do pacyna
ze niby chyba jakby sie wypierdyknelo, zeby glowy nie rozbic..
a ja mam bozia tak na wysokosci dzieciecej twarzy takie "wyostrzone" kanty, razy 2 na kazdym rogu- tu np lawa do siedzenia, ktora u mnie sluzy za stolik do kwiatow pod oknem
kazdy kredens ma taki rog 10 cm nad ziemiai na wysokosci blatu. kazdy stol po 2 na wysokosci blatu i troche nizej
jak nam dziecie dorosna bez blizn na twarzy i z 2 oczami to bedzie cud
nie martw się tym na zapas - w końcu dzieciaki to nie jakieś ślepe kocięta co to mkną prosto na stół...fakt zdarza się guz i rąbnięcie, ale nie tak często jak się o tym mówi...ja zabezpieczyłam w domu tylko kontakty i młody miał dostęp do wszystkiego - może raz zaliczył stół, ale generalnie dom wyglądał normalnie - bez żadnych bramek, gumek na drzwiach w kuchni itp...po prostu trzeba trochę dzieciaka pilnować i będzie dobrzemamatrojki80, moremi, paszczakin, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja byłam zwykle 2 razy w miesiącu - początek cyklu - czy rosną jajka i jakie tempo, potem środek sprawdzić czy była owulacja - czasami trzeci raz - jeśli się źle wstrzeliłam i to wszystko. Facet tylko raz na jakiś czas na badanie. Tak kilka miesięcy CIę pomonitorują - potem hsg albo laparo i inseminacja - a jesli odmówisz to od razu in vitro...zależy jakie masz podejście do tematu in vitro - ale jeśli nie masz oporów - to nie ciągnij gumy - bo chłop ma słabe nasienie - z drugiej strony są różne historie - slash udało się naturalnie przy morfologii 1% chyba...
ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja byłam zwykle 2 razy w miesiącu - początek cyklu - czy rosną jajka i jakie tempo, potem środek sprawdzić czy była owulacja - czasami trzeci raz - jeśli się źle wstrzeliłam i to wszystko. Facet tylko raz na jakiś czas na badanie. Tak kilka miesięcy CIę pomonitorują - potem hsg albo laparo i inseminacja - a jesli odmówisz to od razu in vitro...zależy jakie masz podejście do tematu in vitro - ale jeśli nie masz oporów - to nie ciągnij gumy - bo chłop ma słabe nasienie - z drugiej strony są różne historie - slash udało się naturalnie przy morfologii 1% chyba...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:słyszałyście o tym księdzu co to na Dominikanie dzieci molestował? właśnie przyznał się do winy. i są na niego dowody.
Przyznał się łaskawie kutafon do winy i sam sobie karę zaproponował w wysokości 7 lat, powinien zgnić w więzieniu na Dominikanie, tam by go zresjocjalizowali.
ComeToMeBaby, Zofia8, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wspaniale
ale ci dziec rosnie!
kapturnica, Zofia8, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, dorbie, Aasiula, Bozia3, Sabina, Simba, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kkisia wrote:Siema baby
Chyba na dobre mi wyszlo ze mnie wczoraj nie przyjeli bo zaczelam plamic i i tak by mi nic nie zrobili
tylko kufa to dopiero 15 dzien cyklu
i nie wiem co jest granekkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:tym właśnie kończy się celibat
no dobra, wiem że nie powinnam tak żartować.
dobrze, że niektórzy księża mogą mieć żony (nie pamiętam, polsko- katolicki, rzymsko- polski? jakoś tak), właściwie najlepiej by było żeby wszyscy mogli. fakt faktem, ze takie krzywe umysły nie muszą się rodzic tylko z celibatu, bo to bardzo złożone zaburzenie, ale być może akurat w środowisku kościelnym by to się ograniczyło, bo to chyba akurat najbardziej razi po oczach.
Kometa, on jest zaburzony i posiadanie żony nic by tu nie zmieniło, to pedofil zwykły. Osobiście w celibat kleru męskiego średnio wierzę...
W sumie to samo napisałyśmy... budyń mam czy co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 12:16
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Kometa celibat z pedofilia kompletnie nie ma nic wspolnego.Pedofilia to totalne zboczenie.Przeciez zebys nie wiadomo jak byla zajarana nie podniecisz sie na nagim dziecku..A oni tylko na dzieciach..Swoja droga najtanszy i najskuteczniejszy sposob leczenia pedofilow to Strzal w potylice
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 12:15
ComeToMeBaby, Aasiula, paszczakin, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Co ja kurna napisalam? Jakie 5,8 cm? Tfu! 5,8 mm. Stwierdzili, że to 6 tydzień 3 dzień. Ciężko było do totosia dojść, więc stwierdzili, że to tak "orientacyjnie". Przypomina juz fasolę
moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kometa celibat z pedofilia kompletnie nie ma nic wspolnego.Pedofilia to totalne zboczenie.Przeciez zebys nie wiadomo jak byla zajarana nie podniecisz sie na nagim dziecku..A oni tylko na dzieciach..Swoja droga najtanszy i najskuteczniejszy sposob leczenia pedofilow to Strzal w potylice
No właśnie trochę dosadniej to ujęłaś.kapturnica lubi tę wiadomość