35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moremi, pani przegapiła moja wypowiedz
Natka_79 wrote:Na razie taka przymulona i w brzuchu mnie gniecie. Dzięki że pytasz
A z wykresem to tak ze nie jest dla wszystkich bo mi tam jakieś obce zaczęły wklejać migoczące gifyprzyjaciółki maja wgląd, takze jakbyś chciała to wyślę zaproszenie jak tylko dowiem sie jak to sie robi
kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kkisia, paszczakin, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
normalnie- zgłasza się na infolinię / mailowo do linii lotniczej i oni dalej prowadzą. to, ze nie maja prawa żądać dokumentacji medycznej to jedno, ale jak im powiesz że nie możesz lecieć bo masz operację to jak im tego nie udokumentujesz mogą cię olać (jeśli bilet jest bezzwrotny). mówię: wszystko zależy od taryfy w jakiej był kupowany bilet- to ona określa możliwe manewry.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Nie żartuje. Każda prosba o zwrot jest rozpatrywana indywidualnie. W przypadku ciężkiej choroby nalezy dostarczyc dokumentację medyczną.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:może się przydać. takie sprawy są rozpatrywane indywidualnie.
jednak najważniejsze: co to za linia i w jakiej taryfie kupowany bilet (opcja bez możliwości zmian i zwrotów czy opcja ze zmianami). jeśli nie ma zwrotów to najlepszą opcją jest zmiana terminu na inny jeśli możecie (trzeba sprawdzić czy i w jakiej wysokości są ewentualne dopłaty za zmianę terminu), ewentualie próbować odsprzedać. opłata za zmianę nazwiska po stronie kupujacego. ale czasem ciężko trafić na potencjalnego kupca, często tez trzeba mocno zejść z ceny, zeby się kupującemu chcialo odkupić i bawić w zmianę. -
Dzbry
Ósemeczka załatwionawszystkie zdrowe mogę zachodzić
Aaaaale miałam stracha
A tu 15 min i po robociekapturnica, mamatrojki80, gretka, dorbie, Mala79, ComeToMeBaby, moremi, Bozia3, kkisia, macduska, Mega, Sabina, gosia7122, Arwena, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja w poludnie
Normalnie jestem pod duzym wrazeniem zacmienia slonca stalam jak slup przez prawie pol godziny na lace z sasiadami
Widok piekny:-)
A teraz mam za swoje bo glowa mnie zaczela bolec i to na potege az mi sie chce robic ble
Gdybym potrafila to bym Wam foteczke wstawila z mojego polowania na słońceComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, moremi, dorbie, kkisia, Sabina, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:tak, poufne, ale dla celów udokumentowania tego, ze masz operację, czy- że jesteś w ciąży- wystarczy zaświadczenie od lekarza, nie dajesz historii choroby.
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ale jakbys połozyła na szali rejs a zawartośc brzucha to pewnie nie ma nad czym sie zastanawiac
kapturnica, Aasiula, dorbie, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!