35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Dorbie, to nie tak, że taki rejs jest wyczerpujący, ale zwyczajnie nie wiadomo czy nie będzie ponownie jakiegoś plamienia, bólu itp. No i cały czas mam na uwadze to, ze mogę jednak poronić i nie wyobrażam sobie tego na środku Atlantyku.
Poza tym nie wiem do kiedy tutaj zostanę.
Slusznie prawisz.
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dorbie, to nie tak, że taki rejs jest wyczerpujący, ale zwyczajnie nie wiadomo czy nie będzie ponownie jakiegoś plamienia, bólu itp. No i cały czas mam na uwadze to, ze mogę jednak poronić i nie wyobrażam sobie tego na środku Atlantyku.
Poza tym nie wiem do kiedy tutaj zostanę.
Moremi, jeszcze niejeden rejs przed tobą.
Z Totosiem.ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, kkisia, moremi, Aasiula, Simba, Mala79, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ty wczoraj piłaś...
Fatalnie sie czuje
Posciskalam sie z porcelanka i troche lepiej
Coś mnie rozbiera
Albo zaszkodzilo mi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 15:53
-
nick nieaktualnyPoszłam do lazienki po pranie. Rzuciło mi się w oczy zakamienione lustro. Wisi niefortunnie nad wanną, jest ogromne i zawsze zachlapane wodą.
Odkamienię je i umyję- pomyślałam sobie...
Nawdychałam się oparów z Cilitu, namęczyłam a to pieruńskie lustro PĘKŁO na całej długości.
Kurwa, kurwa, kurwa...
Wisiało przyklejone 12 lat i dzisiaj umyśliło pęknąć!
A zaraz potem niosłam w miedniczce wodę z płynem i wlała mi się na wykładzinę w Twój.
Pierdole nie sprzątam. Idę czytać książkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 15:55
ania.g, Mega, moremi, kkisia, paszczakin, Mala79, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Eeee nie to nie od tego to był jeden maly drin I nie wypilam do konca
Fatalnie sie czuje
Coś mnie rozbiera
Albo zaszkodzilo mi
Mam to samo od kilku dni, jakby początek infekcji, słaba jestem, plecy mnie bolały, a wczoraj też mnie muliło.Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Eeee nie to nie od tego to był jeden maly drin I nie wypilam do konca
Fatalnie sie czuje
Coś mnie rozbiera
Albo zaszkodzilo mi
A może to nerwy, ja z nerwów potrafię temp. dostać.
Aasiula lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Poszłam do lazienki po pranie. Rzuciło mi się w oczy zakamienione lustro. Wisi niefortunnie nad wanną, jest ogromne i zawsze zachlapane wodą.
Nawdychałam się oparów z Cilitu, namęczyłam a to pieruńskie lustro PĘKŁO na całej długości.
Kurwa, kurwa, kurwa...
A zaraz potem niosłam w miedniczce wodę z płynem i wlała mi się na wykładzinę w Twój.
Pierdole nie sprzątam. Idę czytać książkę.
Ja dziś strajkuję i mam w dupie sprzątanie, no ile można.mamatrojki80, macduska, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:Poszłam do lazienki po pranie. Rzuciło mi się w oczy zakamienione lustro. Wisi niefortunnie nad wanną, jest ogromne i zawsze zachlapane wodą.
Kurwa, kurwa, kurwa...
Pierdole nie sprzątam. Idę czytać książkę.
Wiesz????
I dobrze poodpoczywaj sobie
Ps.Dobrze że sie nie wyjebalas na tej wodzie.ania.g, macduska, ComeToMeBaby, Mega, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no kurdę, nie doczekam się odpowiedzi kiedy te święta. mam jeszcze 2 tygodnie czy trzy?
se zobaczę do kalendarza jakiegoś.
jakbym się nie odzywała to znaczy że zeszłam na zawał.
albo kończe przygotowywanie obiaduComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!