X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    dzisiaj
    Megan Wszystkiego Najlepszego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 16:59

megan8 lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Poduszki nie widzialas iihi ? :3 Taka jak w linku jest i rzeczywiscie mieciutka i sie fajnie uklada..Ale sie bedzie spało :)
    zołza 037.gif
    hhyhyhyh

kapturnica lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arvena co uciebie ? :)

Arwena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    cwiczenia sa dosc meczace ,i troche dziwna metoda wkurwiajaca dziecko,Hela ryczala,podobno wszystkie rycza.Ale powiedziala ze jezeli cwiczenia i placz dziecka jest dla nas stresujacy to mozna ta metoda co Twoj syn mial.Ale jezeli Vojta ma pomoc to zostane przy tym:-)

Ja jestem zdania, że nie ma co dziecku dokładać stresu. Bobaty też się sprawdzają. Mój syn w wieku 8 miesięcy nie umiał nawet przekrecić się na bok, głowę trzymał prosto i podpierał sie chwilę na przedramionach i to wszystko.

W ciągu 6 miesięcy "postawili go na nogi" ćwiczeniami.

Aasiula, anna maria, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ale kupie se taka wielka ,uwielbiam duze torebki zebym moga miec w niej wszystko od kosmetykow po pampersy :-)

Mi w tych wielkich zawsze się obrywają uszy. Dlatego moja niebieska,legendarna już torebka jest malutka.
    Tylko merynos z paśnikiem się mieści.

Aasiula, anna maria, kapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeganMegan wszystkiego naj, najlepszego <3

megan8 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym to kurwa, kurwa, chujnia z patatajnia. :-(
    Przywiozlam córkę z przedszkola, ma gorączkę. Właśnie zasnela :-(
    Ja się poddaje, znowu????

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Arvena co uciebie ? :)
    dzięki ze pytasz :* bo Bozia już na manie krechę postawiła i zakazała pytać dziewczynom co u mnie ,wyłamałaś się ;)

czekam na wizytę u ginki z wynikami i idę we wtorek ,ciekawe co powie ,czekam tez na kasę z wypadku za ta moją skręconą nogę i idę AMH zrobić ,zrobiłabym w gym centrum bo mam za free ale nie ma @ nadal a tam muszę zrobić w 2-3dc bo samego amh mi nie zrobią,jak wynik wyjdzie z amh w normach do in vitro rządowego to składamy papiery do InviMed w Katowicach (mam czas na to do 17.04)

Teraz biorę magnez,ziółka w kapsułkach Dong Quai (i chyba zaczynam czuć efekty jego działąnia),omega 3,a musze dokupić inofem bo się skończył

Aasiula, ComeToMeBaby, gosia7122, Parka, megan8 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co Megan sie stara ?to nie wiedzialam :-)
    Arwena wrote:
    Megan Wszystkiego Najlepszego :)

Arwena, Aasiula, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia to lustro jest w tej łazience gdzie zmienialiscie futryny?
    Przynajmniej kupisz sobie nowe, tamto po prostu chciało na emeryturę ;-)

Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, macduska lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    dzięki ze pytasz :* bo Bozia już na manie krechę postawiła i zakazała pytać dziewczynom co u mnie ,wyłamałaś się ;)

czekam na wizytę u ginki z wynikami i idę we wtorek ,ciekawe co powie ,czekam tez na kasę z wypadku za ta moją skręconą nogę i idę AMH zrobić ,zrobiłabym w gym centrum bo mam za free ale nie ma @ nadal a tam muszę zrobić w 2-3dc bo samego amh mi nie zrobią,jak wynik wyjdzie z amh w normach do in vitro rządowego to składamy papiery do InviMed w Katowicach (mam czas na to do 17.04)

Teraz biorę magnez,ziółka w kapsułkach Dong Quai (i chyba zaczynam czuć efekty jego działąnia),omega 3,a musze dokupić inofem bo się skończył
    Czyli do przodu:).walcz walcz:) a @ dalej niet? kurde to juz jest strasznie dlugo nie?
    A jakie badana robiłas?
    Jesli mozna zapytac oczywiscie? :)

Arwena lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak bedziesz miala dzidzie to musisz miec duza zeby bylo miejsce na pampersy,mokre husteczki jak sie zesra,mleko jak bedzie glodne,soczek jak spragnione,kremik zeby sie dupka nie odparzyla,zapasowa bluzke jak sie obrzyga :-)
    macduska wrote:
    Mi w tych wielkich zawsze się obrywają uszy. Dlatego moja niebieska,legendarna już torebka jest malutka.
    Tylko merynos z paśnikiem się mieści.

mamatrojki80, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, macduska lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Czyli do przodu:).walcz walcz:) a @ dalej niet? kurde to juz jest strasznie dlugo nie?
    A jakie badana robiłas?
    Jesli mozna zapytac oczywiscie? :)

robiłam estradiol,FSH,progesteron to pierwsze wyszło b.niskie a drugie wyjebane w kosmos i obawiam się najgorszego....

na dodatek muszę pracy szukać bo byłam na zastępstwo za babkę co miała urlop bezpłatny i niestety wraca do pracy od kwietnia :(

jak się jebie to na całej linii ehhh życie ..

a i jeszcze biorę jak zwykle wit D3,tabsy na tarczyce i jelita

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 17:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena to.musisz się spieszyć, do 17.04 już niedługo. Trzymam kciuki <3

Arwena, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A tak poza tym to kurwa, kurwa, chujnia z patatajnia. :-(
    Przywiozlam córkę z przedszkola, ma gorączkę. Właśnie zasnela :-(
    Ja się poddaje, znowu????
    To chyba urok przedszkola. Ludzie przyprowadzają chore dzieci i reszta zaraża się ekspresowo. Współczuję.

Sabina lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    robiłam estradiol,FSH,progesteron to pierwsze wyszło b.niskie a drugie wyjebane w kosmos i obawiam się najgorszego....

na dodatek muszę pracy szukać bo byłam na zastępstwo za babkę co miała urlop bezpłatny i niestety wraca do pracy od kwietnia :(

jak się jebie to na całej linii ehhh życie ..
    O kurde przykro mi ze sie w robocie nie uklada ,reszte to pewnie mozna laekami wyrownac tak mysle bo sie nie znam tak jak dziewczyny:) a robota jest wazna
    Arvena glowa do gory raz na wozie raz pod wozem tak jak mowisz taki lajf
    Bedzie dobrze :) Trzymam kciuki :)

Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za kciuki :*

Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, Parka, megan8 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ale jak bedziesz miala dzidzie to musisz miec duza zeby bylo miejsce na pampersy,mokre husteczki jak sie zesra,mleko jak bedzie glodne,soczek jak spragnione,kremik zeby sie dupka nie odparzyla,zapasowa bluzke jak sie obrzyga :-)
    hahahahaha nic dodac nic ujac ;D

ComeToMeBaby, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    To chyba urok przedszkola. Ludzie przyprowadzają chore dzieci i reszta zaraża się ekspresowo. Współczuję.
    Wiem. Ale jak dziecko choruje to się wszystkiego odechciewa.
    Teraz to jestem zła na ojców. Chciałam żeby Młoda została w domu do piątku, to poczuli się nią strasznie zmęczeni i musiałam ja dac do przedszkola. A mówiłam, że to za wcześnie :-(

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide robic test ciONzowy ...cycki.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 17:44

Arwena, Mega, ComeToMeBaby, ania.g, anna maria, kapturnica, Mango, macduska, Mala79, Parka, SolarPolar lubią tę wiadomość

‹‹ 8159 8160 8161 8162 8163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ