35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:cwiczenia sa dosc meczace ,i troche dziwna metoda wkurwiajaca dziecko,Hela ryczala,podobno wszystkie rycza.Ale powiedziala ze jezeli cwiczenia i placz dziecka jest dla nas stresujacy to mozna ta metoda co Twoj syn mial.Ale jezeli Vojta ma pomoc to zostane przy tym:-)
Ja jestem zdania, że nie ma co dziecku dokładać stresu. Bobaty też się sprawdzają. Mój syn w wieku 8 miesięcy nie umiał nawet przekrecić się na bok, głowę trzymał prosto i podpierał sie chwilę na przedramionach i to wszystko.
W ciągu 6 miesięcy "postawili go na nogi" ćwiczeniami.
Aasiula, anna maria, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Ale kupie se taka wielka ,uwielbiam duze torebki zebym moga miec w niej wszystko od kosmetykow po pampersy
Mi w tych wielkich zawsze się obrywają uszy. Dlatego moja niebieska,legendarna już torebka jest malutka.
Tylko merynos z paśnikiem się mieści.Aasiula, anna maria, kapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Arvena co uciebie ?
czekam na wizytę u ginki z wynikami i idę we wtorek ,ciekawe co powie ,czekam tez na kasę z wypadku za ta moją skręconą nogę i idę AMH zrobić ,zrobiłabym w gym centrum bo mam za free ale nie ma @ nadal a tam muszę zrobić w 2-3dc bo samego amh mi nie zrobią,jak wynik wyjdzie z amh w normach do in vitro rządowego to składamy papiery do InviMed w Katowicach (mam czas na to do 17.04)
Teraz biorę magnez,ziółka w kapsułkach Dong Quai (i chyba zaczynam czuć efekty jego działąnia),omega 3,a musze dokupić inofem bo się skończył
Aasiula, ComeToMeBaby, gosia7122, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:dzięki ze pytasz :* bo Bozia już na manie krechę postawiła i zakazała pytać dziewczynom co u mnie ,wyłamałaś się
czekam na wizytę u ginki z wynikami i idę we wtorek ,ciekawe co powie ,czekam tez na kasę z wypadku za ta moją skręconą nogę i idę AMH zrobić ,zrobiłabym w gym centrum bo mam za free ale nie ma @ nadal a tam muszę zrobić w 2-3dc bo samego amh mi nie zrobią,jak wynik wyjdzie z amh w normach do in vitro rządowego to składamy papiery do InviMed w Katowicach (mam czas na to do 17.04)
Teraz biorę magnez,ziółka w kapsułkach Dong Quai (i chyba zaczynam czuć efekty jego działąnia),omega 3,a musze dokupić inofem bo się skończył
A jakie badana robiłas?
Jesli mozna zapytac oczywiscie?Arwena lubi tę wiadomość
-
Ale jak bedziesz miala dzidzie to musisz miec duza zeby bylo miejsce na pampersy,mokre husteczki jak sie zesra,mleko jak bedzie glodne,soczek jak spragnione,kremik zeby sie dupka nie odparzyla,zapasowa bluzke jak sie obrzygamacduska wrote:Mi w tych wielkich zawsze się obrywają uszy. Dlatego moja niebieska,legendarna już torebka jest malutka.
Tylko merynos z paśnikiem się mieści.mamatrojki80, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Czyli do przodu:).walcz walcz:) a @ dalej niet? kurde to juz jest strasznie dlugo nie?
A jakie badana robiłas?
Jesli mozna zapytac oczywiscie?
robiłam estradiol,FSH,progesteron to pierwsze wyszło b.niskie a drugie wyjebane w kosmos i obawiam się najgorszego....
na dodatek muszę pracy szukać bo byłam na zastępstwo za babkę co miała urlop bezpłatny i niestety wraca do pracy od kwietnia
jak się jebie to na całej linii ehhh życie ..
a i jeszcze biorę jak zwykle wit D3,tabsy na tarczyce i jelita
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 17:22
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:A tak poza tym to kurwa, kurwa, chujnia z patatajnia.
Przywiozlam córkę z przedszkola, ma gorączkę. Właśnie zasnela
Ja się poddaje, znowu????Sabina lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Arwena wrote:robiłam estradiol,FSH,progesteron to pierwsze wyszło b.niskie a drugie wyjebane w kosmos i obawiam się najgorszego....
na dodatek muszę pracy szukać bo byłam na zastępstwo za babkę co miała urlop bezpłatny i niestety wraca do pracy od kwietnia
jak się jebie to na całej linii ehhh życie ..
Arvena glowa do gory raz na wozie raz pod wozem tak jak mowisz taki lajf
Bedzie dobrzeTrzymam kciuki
Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Ale jak bedziesz miala dzidzie to musisz miec duza zeby bylo miejsce na pampersy,mokre husteczki jak sie zesra,mleko jak bedzie glodne,soczek jak spragnione,kremik zeby sie dupka nie odparzyla,zapasowa bluzke jak sie obrzyga
ComeToMeBaby, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:To chyba urok przedszkola. Ludzie przyprowadzają chore dzieci i reszta zaraża się ekspresowo. Współczuję.
Teraz to jestem zła na ojców. Chciałam żeby Młoda została w domu do piątku, to poczuli się nią strasznie zmęczeni i musiałam ja dac do przedszkola. A mówiłam, że to za wcześnie