35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny DZIĘKUJĘ za życzenia !!!
czas imprezować"
ja chyba się nigdy nie wyśpię
doczytam później ...mamatrojki80, Sabina, Aasiula, ania.g, ComeToMeBaby, anna maria, Mega, paszczakin, gosia7122, kapturnica, macduska, Arwena, Mala79, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:ooooo własnie i na reszte
Dzieki Ania mi normalnie to uciekłoSabina, Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:ty... weź przygotuj jakąś listę dla pierworódek
taką check-listę, ok
bym skorzxystała z doświadczenia hyhyhyhyy
heh, Kometa, moja lista jest baardzo okrojona.. oprocz ciuchow, to mi sie wszytko na jednym przewijaku miesci- zakladam, ze jak czegos nie bede miala to sie dokupi..
ale padlabym jakbym miala to wszytko tu kupowac- to przyklad- posciel kupilam taka
http://allegro.pl/show_item.php?item=5068133658
z przesylka 100PLN, za taka cene, to u nas lichy ochraniacz na szczebelki maks kupie.. i to jakis chinski..
a tu caly zestaw i to super fajny.. Chociaz oczywiscie wkurzylam sie, bo chcialam braz, to nie bylo, jak zapytalam to powiedzieli, ze nie wiedza, kiedy bedzie. Kupilam niebieska kratke. Jak zamowilam, to 3 dni pozniej wystawili brazowe, pastuchy..
Ale niebieskie tez ladne..ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:heh, Kometa, moja lista jest baardzo okrojona.. oprocz ciuchow, to mi sie wszytko na jednym przewijaku miesci- zakladam, ze jak czegos nie bede miala to sie dokupi..
ale padlabym jakbym miala to wszytko tu kupowac- to przyklad- posciel kupilam taka
http://allegro.pl/show_item.php?item=5068133658
z przesylka 100PLN, za taka cene, to u nas lichy ochraniacz na szczebelki maks kupie.. i to jakis chinski..
a tu caly zestaw i to super fajny.. Chociaz oczywiscie wkurzylam sie, bo chcialam braz, to nie bylo, jak zapytalam to powiedzieli, ze nie wiedza, kiedy bedzie. Kupilam niebieska kratke. Jak zamowilam, to 3 dni pozniej wystawili brazowe, pastuchy..
Ale niebieskie tez ladne..
no dobra, ale ja wolę konkrety, czyli:
1. pościel do łóżeczka + rożek
2. ciuszki: ....................
3. pewnie jakieś kosmetyki
4. przewijak
5. łóżeczko
6. nosidełko?
7. butelki, smoczki?
8. gadżety jakieś?...
proszę mnie to uzupełnićWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 18:18
-
ComeToMeBaby wrote:tak wyjściowo od razu?
a jak- w koncu to moje dziecko.. i bedzie salutowac i klaniac sie do pasa i wiersze deklamowac i mamie kieliszek podawacWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 18:19
mamatrojki80, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o kurdę, jakie ładne....
no dobra, ale ja wolę konkrety, czyli:
1. pościel do łóżeczka + rożek
2. ciuszki: ....................
3. pewnie jakieś kosmetyki
4. przewijak
5. łóżeczko
6. nosidełko?
7. butelki, smoczki?
8. gadżety jakieś?...
proszę mnie to uzupełnić
Kometa, ale ty sie lepiej pytaj tych co juz dzieci maja.. bo skad wiadomo, ze mam wszytko, to sie dopiero potem okaze..
mam od 1 do 6, w butle i smoki nie inwestowalam, zobaczymy co bedzie z tym nieszczesnym karmieniem cyckiem..
z gadzetow mam tylko podgrzewacz/sterylizator przenosny (do auta mozna tez), to co kiedys na forum mocno przedyskutowalysmy w kontekscie posiadania swojego/szukania mikrofalowki na stacjach..
do tego jeszcze:
wozek,
pampersy,
wanienke z termometrem,
akcesoria pielegnacyjne (znowu przepasc cenowa PL-BE, teraz tego nie potrzebuje, ale korzystalam z transportu),
bluzki do karmienia (pokazywalam)
i art higieniczne do porodu (zamowione niepotrzebnie, bo ponoc daja, lekarz mi wczoraj powiedzial)
i tyle..ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Otworzyłam wino, cierpliwość mi się kończy. Na razie tylko stoi w kieliszku bo jak tam siedzi jakiś kinder surprise to nie chcę go upić.
mamatrojki80, Aasiula, paszczakin, gretka, Mega, ComeToMeBaby, kapturnica, anna maria, macduska, Sabina, malgos741, Arwena, Mala79, Parka, Zofia8, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4